2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Bence de cok takilcak vi durum degil soyleki kendi doktorun girse bile bebegin kafasi gozuktugu anda cagriyorlar doktorlari artik eskisi.gibi basinda bekleme olayi yok ozel hastane sonucta goze alip gitmek gerekiyor

Seninkini unutmadım unutmam maşallah vücudun depo yapıyor demek ki. Doktorum bazı vücut yapmaz demişti cevaplara göre genelimizin yapmıyor

Benimkinin nasil oldugu hakkında hic bir fikrimiz yok ilk hamileliğimde yptm bi hatadan yükselmişti indirdik zorla sonra nasil geri cikti muallakta haftaya tahlillerim yapikacak bakalim son durum ne

Ehehe cinsiyetle hepimiz kafayi yedik normal valla

Benim hastanede 2350 iki dogumda.
Sezeryanda epidural istersen ki bence guzel bisey epidural onun icin ekstra ucret yok ama normal dogumda epidural istersen +750 daha vermen gerekiyor

Şşmdi bende baktım . Ama 2 ay olacak nerdeyse d vit baktırmışlığım. Ocağın başlarında 14.2 imiş

Cumartesi insallah kesin cinsiyeti öğrenicem cok heyecanliyim
Acaba gecen hafta benzettigi dogru mu cıkacak kız mi diyecek yoksa degismis mi dicek kafamda deli sorular :))
Esimde bende kendimizi tutamayiz baslariz yavas yavas biseyler almaya

Bizde cinsiyet anısına tulum almıştık birde geçen lcwde hoşuma giden alt üst vardı onu almıştık. Değişik süresi devam ama kalsın birinin kızı olursa ona veririz dedik . Insan gördükçe almak istiyor bisiler

Ya sizinki gercekten degisik oldu ama tabiki ikiside evlat Allah can sagligi versin hepsine ama insan doktoru benzettiginde bile bi cinsiyete onu benimsiyor size bide kesin demislerdi

Doktor zorla yaptırda yaptır diye direttiği için ikili yaptırtmıştım ama kafam buşanmasın diye bakmıycaktım ya. Bugğn dayanamadım sekreterinden istedim hiçbir sıkıntı yokmuş şükür düşük risk çıktı☺ Ama ya kötü çıksaydı bakmakla iyi mi yaptım kötü mü bilemedim olumsuz olma ihtimalini düşününce.

İki hafta sonrayada 4 lü için çağırdı ama yaptırmıycam bu defa.

Merhaba kızlar yazılarınızı sürekli okuyorum ama pek yazamıyorum kacinci haftama geldim ama hala kusma ve mide ağrısıyla uğraşıyorum tam 10 kilo verdim kac kere kan kustum o kadar kötü hissediyorumki kendimi tam iki aydır yatağa bagimliyim sürekli ilaç kullanıyorum serumla besleniyorum allah koruyor diyorum hep içimden ama bebeğimde kötü birşey olacak diyede cok korkuyorum üzülüyorum artik psikolojim falan yerle bir oldu sanki hiç gecmicekmis gibi.. çok yoruldum tükendim.. öyle yazmak istedim buraya

Oyy canım 10 kg vermek ne demek. Tabi kötüsündür. İnşallah geçer bundan sonrası sıkıntısız hallolur sende rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…