2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar 13+5 yetim multivitamine geçiyoruz folik asit bitti dedi doktor OMEPA VM diye bir ilaç verdi sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz?

Çok geçmiş olsun sanada gerçekten çok zor bir durum insallah benimde geçer bende böyle düşünüp birazda olsa içimi rahatlatmaya çalışıyorum onlar sağlıklı olsunda insallah geçer herşey

Çok geçmiş olsun sanada gerçekten çok zor bir durum insallah benimde geçer bende böyle düşünüp birazda olsa içimi rahatlatmaya çalışıyorum onlar sağlıklı olsunda insallah geçer herşey
Geçer geçer için rahat olsun ben ilkte çektiklerime rağmen şuan ikinciye hamileysem unutuluyor demek ki

Kızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktora bu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim

Eklentiler

• AA0FB483-CED7-406F-8DF9-FDF6E98B1A2A.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 102
Maşallh bu minik kızçeye amabin maşallh canım neden gitmek zorunda kaldın

canım benim çok sevindim
bu arada bu ultrason ne kadar ayrıntılı yaa
bir kaç arkadaş daha var hep böyle bakılıyor onlara da
benim doktormunki gayet siyah beyaz
o nedenle kesin başka bi doktora detaylıya gideceğim.

Ya masallah ne tatlilar

Bazı hastanelerin böyle hatta oğlumda bi ara başka doktora da gitmiştim onunda böyle çok iyiydi kan akımını falanda gösteriyordu. Şimdi ki hastane siyah .Insan böyle görmeyi istiyor ya

Maşallah ❤

Benim doktorumda siyah beyaz bakıyor ama cihaz bu şekilde renklide gösteriyor ilk gebeligimde 20.haftalarda böyle bakmıştı bazı doktorlar küçükken bu şekilde bakmıyorlar belki senin doktorunda öyledir ama özeldeysen istersen bakıyorlar

aa belki de
en son gittiğimde 15-16. haftalardı
ama yine de diğerleri daha küçükken de böyle bakılıyordu sanki yaa
neyse ben doktoruma söyliyim, zaten özeldeyim.

Maşallh bu minik kızçeye amabin maşallh canım neden gitmek zorunda kaldın
He istanbulda annemdeydim bugün dönmek zorunda kaldığım için yoksa çok şükür bir problem yok
Kuzum baya küçükten beri böyle bakıyor Yani ilk önce siyah beyaz bakıyor sonra böyle gösteriyor ama çıktısını ilk defa böyle değişik kağıtta verdi baya kalın

Ay çok tatlı küçük prenses❤ Maşallah ona
Benim doktorumda bu şekilde hiç bakmadı belki cihazı bu özellikte değildir bilemiyorum .
Sen beyhekimdeydin di mi belki onların cihazı böyledir.

Maşallah yaa nekadar da büyümüş

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun. Nerden nerelere geldik zaman hızlı geçiyor. Benimde kontrolüm yarın en son 25 gün önce gitmiştim. Çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…