- 18 Aralık 2015
- 83
- 103
- 93
Zaten artik ayakta bile duramiyorum insallah çok sagolYa senin için üzüldüm inşallah toplarsın beden gücü olarak 10 kilo etkiler. Arkadaşım da serumlarla duruyordu sağlıkla yaptı doğumunu . Gecer inşallah artık
Amin insallah çok sağolCanım hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. 10 kg baya kayıp bünyeni çok etkilemiştirİnşallah en kısa zamanda bulantıların ve kusmaların geçecek.
Çok geçmiş olsun sanada gerçekten çok zor bir durum insallah benimde geçer bende böyle düşünüp birazda olsa içimi rahatlatmaya çalışıyorum onlar sağlıklı olsunda insallah geçer herşeyCanım bende senin gibiydim ve hala da öyleyim Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz ilk hamileliğimde 7 aya kadar kustum 7 boyunca yataktan kalkamadım tuvalet ve kusma dışında bende kan kusuyordum günde 8 10 defa kusardım çok şükür oğlum sağlıklı doğdu biraz zayıftı ama sağlığı yerindeydi hiç korkma dua et bol bol geçecek diye düşün şimdi de kusmalarım var ama uzun sürmeyecek diğeri gibi geçecek diyorum biraz daha rahatlıyorum içini ferah tutbende 3 hafta önce hastanede yattım serumla beslendim hep doktor korkma 2 ay boyunca hiç yemek yemesen de bebeğe birşey olmaz dedi sadece sen halsizleşirsin ama bebek için endişelenme o senin önceden depoladıklarınla besleniyo dedi
Ay evet kim dedi unuttum bulamadım geri valla etiket yapacaktım ilk seniHahha ben sana aylar önce tv karşısında yatan koca gbi demiştim. Tutturmuşum
Maşallah
Merhaba..Merhabalar 13+5 yetim multivitamine geçiyoruz folik asit bitti dedi doktor OMEPA VM diye bir ilaç verdi sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz?
Geçer geçer için rahat olsun ben ilkte çektiklerime rağmen şuan ikinciye hamileysem unutuluyor demek kiÇok geçmiş olsun sanada gerçekten çok zor bir durum insallah benimde geçer bende böyle düşünüp birazda olsa içimi rahatlatmaya çalışıyorum onlar sağlıklı olsunda insallah geçer herşey
Maşallh bu minik kızçeye amaKızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
Kızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
Ya masallah ne tatlilarKızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
canım benim çok sevindim
bu arada bu ultrason ne kadar ayrıntılı yaa
bir kaç arkadaş daha var hep böyle bakılıyor onlara da
benim doktormunki gayet siyah beyaz
o nedenle kesin başka bi doktora detaylıya gideceğim.
Kızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
Benim doktorumda siyah beyaz bakıyor ama cihaz bu şekilde renklide gösteriyor ilk gebeligimde 20.haftalarda böyle bakmıştı bazı doktorlar küçükken bu şekilde bakmıyorlar belki senin doktorunda öyledir ama özeldeysen istersen bakıyorlarcanım benim çok sevindim
Benim doktorumda siyah beyaz bakıyor ama cihaz bu şekilde renklide gösteriyor ilk gebeligimde 20.haftalarda böyle bakmıştı bazı doktorlar küçükken bu şekilde bakmıyorlar belki senin doktorunda öyledir ama özeldeysen istersen bakıyorlar
He istanbulda annemdeydim bugün dönmek zorunda kaldığım için yoksa çok şükür bir problem yokMaşallh bu minik kızçeye amabin maşallh canım neden gitmek zorunda kaldın
Kuzum baya küçükten beri böyle bakıyorcanım benim çok sevindim
Ay çok tatlı küçük prenses❤ Maşallah onaKızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
Maşallah yaa nekadar da büyümüşKızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun. Nerden nerelere geldik zaman hızlı geçiyor. Benimde kontrolüm yarın en son 25 gün önce gitmiştim. Çok heyecanlıyımKızlar ben de bugün gitmek zorunda kaldım doktorabu da benim minik kızım ki doktor %100 kız dedi 16-17 cm 200gr kendisi 17+2 sat a göre tam 17 üçlü ya da dörtlü testi teklif dahi etmedi benim doktorum rahat diyorum detaylı da kendi bakacakmış ama belki yine de başka doktora da giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?