Kişiden kişiye değişir belki. Benimki ayaksız sezeryan oldum ama herhangi bir sıkıntısını yaşamadım. Bebeler ilk bıcı bıcı zamanları korkuyorlar nolcak die bide minicikler kayıyorlar ay sıkı tutsyım kaymasın etmesin derken bence vücudumuzu unutuyor olabilirzYa bende küveti düşündüm aslında ama sezaryen olursa ayaklı küvetler oluyor hemen almayın diyorlar napayım bilemedim
Benim kimsem yok maalesef eşim nöbet usulü çalışıyor ve ailelerden uzaktayım nasıl olacak bilmiyorum,Kişiden kişiye değişir belki. Benimki ayaksız sezeryan oldum ama herhangi bir sıkıntısını yaşamadım. Bebeler ilk bıcı bıcı zamanları korkuyorlar nolcak die bide minicikler kayıyorlar ay sıkı tutsyım kaymasın etmesin derken bence vücudumuzu unutuyor olabilirz
Ben ilk banyolarda eşimle yıkadım o tuttı ben yıkadım. Sonra file ilesüper bir buluş şu file işi.
Valla canım en büyük susturucu sende . Duşları 5 dk fln sürüyor zaten o sürede ağlar. Meme verirsin hemen susar sarıp. Ama allah kolaylık versin aileler uzakta zor oluyor bende öyleyim ama akşamları eşim oluyordu en azından yanımda.Benim kimsem yok maalesef eşim nöbet usulü çalışıyor ve ailelerden uzaktayım nasıl olacak bilmiyorum,
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallahGünaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmak bu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur
Çok sağol canım,Allah razı olsun inşallhGözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah❤
Hadi gozunuzaydin olsun canimGünaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmak bu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur
İkiz zor harbiden ama tatlılıklar flnda iki kat zorluk kadarGünaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmak bu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur
Günaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmak bu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur
Bende bir rüya gördüm hayrolsun inşallah. Çok tatlı bir bebeği zıplatıyordum annen nerde snin diyordum bir yandan da hani annesi ben değilmişim ama seviyorum çok. Koca boncuk gözlü bir bebekti.❤❤❤
Bende hep karmaşık karmaşık şeyler görüyordum. Bi bunu net gördüm keşke cinsiyetinide tam göreydimHayrolsunben nasıl derin uyuyorsam rüya falan yok
Kişiye kalmış kuzum, ayaklısı var, katlananı var renklisi var, desenlisi var. Varda varYa bende küveti düşündüm aslında ama sezaryen olursa ayaklı küvetler oluyor hemen almayın diyorlar napayım bilemedim
Hoşgelmişlerr, Sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallahGünaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmak bu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur
Sağol canım inşallhHoşgelmişlerr, Sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah
Bende hep karmaşık karmaşık şeyler görüyordum. Bi bunu net gördüm keşke cinsiyetinide tam göreydimuçuk mavi tulumu vardı kızada erkeğede olur ki kızımınds o renk tulımları vardı❤ tipide ablaydı aynı boncuk boncuk gözler yerim yerim.
Benim doğurasım geldi hala doktor arıyorum. Yarıladım neredeyse. Gittiğim hastaneyi doktor doğuma girmeyebilir nöbetçi değilse durumundan dolayı bıraktım. Özel muayeneye geçtim. Onda da doktor bayrama falan denk gelirse doğuma girmiyormuş. Yurt dışında olabiliyormuş. Şaka gibi bilmiyorum yani bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum. Sizden böyle bir şey yaşayan var mı? Yoksa ben mi büyütüyorum? Bence 9 ay gittiğin doktorun doğuma gelmeli.
Bir de benim ilk doğum olacak nasipse. Normal olsun istiyorum herhangi bir problem olmazsa. Ama özel hastaneler için hep sezaryen yapıyor demişler. Onu da bilemedim bir türlü. Özel muayene de maddi olarak da yoracak gibi insanı. Özel hastanede yapacağın doğumun 3 katına denk geliyor. İyice karıştı kafam
Normal doğumda ebe daha önemli doktordan. Ebenin tecrubeli olması fln açılmayı kolaykaştırması için çok iyi. Ablamda ben vardım yanında ebesi çok çok iyiydi doktor ara ara gelip kontrol ediyordu. Doğum anına kadar yanında olan ebe oluyor.Benimse aksamlari ve hafta sonları paralı geliyormuş normal dogum olursa bilmiyorum ben bu durumu pek takmadim acikcaksi ebede ayni isi yapıyor doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?