2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya bende küveti düşündüm aslında ama sezaryen olursa ayaklı küvetler oluyor hemen almayın diyorlar napayım bilemedim
Kişiden kişiye değişir belki. Benimki ayaksız sezeryan oldum ama herhangi bir sıkıntısını yaşamadım. Bebeler ilk bıcı bıcı zamanları korkuyorlar nolcak die bide minicikler kayıyorlar ay sıkı tutsyım kaymasın etmesin derken bence vücudumuzu unutuyor olabilirz
Ben ilk banyolarda eşimle yıkadım o tuttı ben yıkadım. Sonra file ile süper bir buluş şu file işi.

Benim kimsem yok maalesef eşim nöbet usulü çalışıyor ve ailelerden uzaktayım nasıl olacak bilmiyorum,

Günaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmakbu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur

Benim kimsem yok maalesef eşim nöbet usulü çalışıyor ve ailelerden uzaktayım nasıl olacak bilmiyorum,
Valla canım en büyük susturucu sende . Duşları 5 dk fln sürüyor zaten o sürede ağlar. Meme verirsin hemen susar sarıp. Ama allah kolaylık versin aileler uzakta zor oluyor bende öyleyim ama akşamları eşim oluyordu en azından yanımda.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah

Hadi gozunuzaydin olsun canimAllah anali babali buyutsun

İkiz zor harbiden ama tatlılıklar flnda iki kat zorluk kadar Rabbim ömürlerini bahtları güzel ve açık eylesin.

Gözünüz aydın teyze olmak çok güzel sağlıkla büyüsünler ikiz zor

Hayrolsun ben nasıl derin uyuyorsam rüya falan yok

Hayrolsun ben nasıl derin uyuyorsam rüya falan yok
Bende hep karmaşık karmaşık şeyler görüyordum. Bi bunu net gördüm keşke cinsiyetinide tam göreydim uçuk mavi tulumu vardı kızada erkeğede olur ki kızımınds o renk tulımları vardı❤ tipide ablaydı aynı boncuk boncuk gözler yerim yerim.

Ya bende küveti düşündüm aslında ama sezaryen olursa ayaklı küvetler oluyor hemen almayın diyorlar napayım bilemedim
Kişiye kalmış kuzum, ayaklısı var, katlananı var renklisi var, desenlisi var. Varda var Zevke, bütçeye, ergonomiye hangisi daha yakın gelirse o alınabilir ama bunlarda da File ile yıkaması çok kolay oluyor Mtad da bahsetmiş. Kardeşimde kullanmıştık tek başına yıkayabiliyordu annem ben sadece su döküyordum mesela

Hoşgelmişlerr, Sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah

Rüya da olsa cinsiyet merak ediliyor

Benimse aksamlari ve hafta sonları paralı geliyormuş normal dogum olursa bilmiyorum ben bu durumu pek takmadim acikcaksi ebede ayni isi yapıyor doktorda

Ozellerdese normalle seseryan arasi fiyatlsri eskisi kadar ucuk fiyatlar degil mesela gittim hastanede normal 3100 sezeryan 3500 gülermisin ağlarmısin valla gerekirse son ana kadar çalışirim asla devlette dogurmam allah kimseyi dusurmesin

Benimse aksamlari ve hafta sonları paralı geliyormuş normal dogum olursa bilmiyorum ben bu durumu pek takmadim acikcaksi ebede ayni isi yapıyor doktorda
Normal doğumda ebe daha önemli doktordan. Ebenin tecrubeli olması fln açılmayı kolaykaştırması için çok iyi. Ablamda ben vardım yanında ebesi çok çok iyiydi doktor ara ara gelip kontrol ediyordu. Doğum anına kadar yanında olan ebe oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…