2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya sizinki gercekten degisik oldu ama tabiki ikiside evlat Allah can sagligi versin hepsine ama insan doktoru benzettiginde bile bi cinsiyete onu benimsiyor size bide kesin demislerdi

Sağlık olsun ne diyim şok oldu mu oldu
Ama gerçek kız için giyim seçenek daha çok biz yine eşofman tişört devam

Ya senin için üzüldüm inşallah toplarsın beden gücü olarak 10 kilo etkiler. Arkadaşım da serumlarla duruyordu sağlıkla yaptı doğumunu . Gecer inşallah artık

benim annem de bana yapmıştı burnumu kaşımışım tuuttu erkek benimki
Yaa, yalnız olmadığıma sevindim :) Hadi bakalım ben de haftaya öğrenirim inşallaah :) Ama bizimkiler hep kız kız deyip duruyorlardı, burnumu kaşımama üzüldüler sanki

canım ben de daha karar vermedim doktoruma. İnsanlar son ay bile karar verebiliyorlar çok stres yapma

Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın

Canım hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. 10 kg baya kayıp bünyeni çok etkilemiştir İnşallah en kısa zamanda bulantıların ve kusmaların geçecek.

Valla bana kalsa bence de bu küvetler olur aslında ama bazen o kadar çok seçenek olması hiç iyi olmuyor demek ki eskiden tek seçenek mavi leğendi şimdi utanmasalar kendi kendine yıkayan küvet bile yapacaklar.

Seninkini unutmadım unutmam maşallah vücudun depo yapıyor demek ki. Doktorum bazı vücut yapmaz demişti cevaplara göre genelimizin yapmıyor
benim 6.5tutabi ilaç kullanıyorum haftaya tekrar baktırıcam
Hadi gozunuzaydin olsun canim❤Allah anali babali buyutsun
sağol canım Allah razı olsun
İkiz zor harbiden ama tatlılıklar flnda iki kat zorluk kadar Rabbim ömürlerini bahtları güzel ve açık eylesin.
amin inşallh canım
Gözünüz aydın teyze olmak çok güzel sağlıkla büyüsünler ikiz zor
Evet çok özel ve güzelmiş çok teşekkürler

Merhaba kızlar bulantılardan bir muzdarip de benim. Yazılanları okuyorum ama yazacak takatim yok. Azaldı gerçi çok şükür 10 kilo veren arkadaşım sana da aciil şifalar diliyorum en kısa zamanda atlatırsın inşallah. Cinsiyet hala öğrenemedim daha 14 haftadayım erken hala da öğrenenler için çok sevindim Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Canım bende senin gibiydim ve hala da öyleyim Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz ilk hamileliğimde 7 aya kadar kustum 7 boyunca yataktan kalkamadım tuvalet ve kusma dışında bende kan kusuyordum günde 8 10 defa kusardım çok şükür oğlum sağlıklı doğdu biraz zayıftı ama sağlığı yerindeydi hiç korkma dua et bol bol geçecek diye düşün şimdi de kusmalarım var ama uzun sürmeyecek diğeri gibi geçecek diyorum biraz daha rahatlıyorum içini ferah tut bende 3 hafta önce hastanede yattım serumla beslendim hep doktor korkma 2 ay boyunca hiç yemek yemesen de bebeğe birşey olmaz dedi sadece sen halsizleşirsin ama bebek için endişelenme o senin önceden depoladıklarınla besleniyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…