- 10 Aralık 2019
- 73
- 75
- 3
- 33
Hala vermeye devam ediyorumOyy canım 10 kg vermek ne demek. Tabi kötüsündür. İnşallah geçer bundan sonrası sıkıntısız hallolur sende rahat bir hamilelik ve doğum geçirirsin.
Ya sizinki gercekten degisik oldu ama tabiki ikiside evlat Allah can sagligi versin hepsine ama insan doktoru benzettiginde bile bi cinsiyete onu benimsiyor size bide kesin demislerdi
Kızlar selam, dün annem tuz testi yapmış bana hiç fark etmedim. Ben de haşır huşur burnumu kaşıdım bir güzeloğlan geliyor demeye başladılar.
Aranızda bu testi yapan oldu mu ya :)
Merhaba kızlar yazılarınızı sürekli okuyorum ama pek yazamıyorum kacinci haftama geldim ama hala kusma ve mide ağrısıyla uğraşıyorum tam 10 kilo verdim kac kere kan kustum o kadar kötü hissediyorumki kendimi tam iki aydır yatağa bagimliyim sürekli ilaç kullanıyorum serumla besleniyorum allah koruyor diyorum hep içimden ama bebeğimde kötü birşey olacak diyede cok korkuyorum üzülüyorum artik psikolojim falan yerle bir oldu sanki hiç gecmicekmis gibi..çok yoruldum tükendim.. öyle yazmak istedim buraya
Yaa, yalnız olmadığıma sevindim :) Hadi bakalım ben de haftaya öğrenirim inşallaah :) Ama bizimkiler hep kız kız deyip duruyorlardı, burnumu kaşımama üzüldüler sankibenim annem de bana yapmıştı burnumu kaşımışım tuuttu erkek benimki
canım ben de daha karar vermedim doktoruma. İnsanlar son ay bile karar verebiliyorlar çok stres yapmaBenim doğurasım geldi hala doktor arıyorum. Yarıladım neredeyse. Gittiğim hastaneyi doktor doğuma girmeyebilir nöbetçi değilse durumundan dolayı bıraktım. Özel muayeneye geçtim. Onda da doktor bayrama falan denk gelirse doğuma girmiyormuş. Yurt dışında olabiliyormuş. Şaka gibi bilmiyorum yani bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum. Sizden böyle bir şey yaşayan var mı? Yoksa ben mi büyütüyorum? Bence 9 ay gittiğin doktorun doğuma gelmeli.
Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydınGünaydın annecanlar,çok tatlı telaşlardaydım ama artık evine döndüm,ablamın ikizleri doğduçok aşırı tatlılar Allahım ne güzel bi duygu ya teyze olmak bu arada ikiz annesi varsa aramızda kolaylıklar diliyorum çok zor bakımları,aynı anda emecekler ağlayacaklar çok zormuş,sizler iyisinizdir inşallah kimsede sıkıntı yoktur
Canım hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek. 10 kg baya kayıp bünyeni çok etkilemiştirMerhaba kızlar yazılarınızı sürekli okuyorum ama pek yazamıyorum kacinci haftama geldim ama hala kusma ve mide ağrısıyla uğraşıyorum tam 10 kilo verdim kac kere kan kustum o kadar kötü hissediyorumki kendimi tam iki aydır yatağa bagimliyim sürekli ilaç kullanıyorum serumla besleniyorum allah koruyor diyorum hep içimden ama bebeğimde kötü birşey olacak diyede cok korkuyorum üzülüyorum artik psikolojim falan yerle bir oldu sanki hiç gecmicekmis gibi..çok yoruldum tükendim.. öyle yazmak istedim buraya
Ya bide o var aynenSağlık olsun ne diyim şok oldu mu oldu
Ama gerçek kız için giyim seçenek daha çokbiz yine eşofman tişört devam
Valla bana kalsa bence de bu küvetler olur aslında ama bazen o kadar çok seçenek olması hiç iyi olmuyor demek kiKişiye kalmış kuzum, ayaklısı var, katlananı var renklisi var, desenlisi var. Varda varZevke, bütçeye, ergonomiye hangisi daha yakın gelirse o alınabilir ama bunlarda da File ile yıkaması çok kolay oluyor Mtad da bahsetmiş. Kardeşimde kullanmıştık tek başına yıkayabiliyordu annem ben sadece su döküyordum mesela
benim 6.5tuSeninkini unutmadım unutmammaşallah vücudun depo yapıyor demek ki. Doktorum bazı vücut yapmaz demişti cevaplara göre genelimizin yapmıyor
sağol canım Allah razı olsunHadi gozunuzaydin olsun canim❤Allah anali babali buyutsun
amin inşallh canımİkiz zor harbiden ama tatlılıklar flnda iki kat zorluk kadarRabbim ömürlerini bahtları güzel ve açık eylesin.
Evet çok özel ve güzelmiş çok teşekkürlerGözünüz aydın teyze olmak çok güzelsağlıkla büyüsünler ikiz zor
Bizimkilerde hiç utanma yok bence al sana cinsiyet der gibi poz vermişlerBizim karedensağlıkla doğsun
Ya hahahhahahaha
Canım bende senin gibiydim ve hala da öyleyim Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz ilk hamileliğimde 7 aya kadar kustum 7 boyunca yataktan kalkamadım tuvalet ve kusma dışında bende kan kusuyordum günde 8 10 defa kusardım çok şükür oğlum sağlıklı doğdu biraz zayıftı ama sağlığı yerindeydi hiç korkma dua et bol bol geçecek diye düşün şimdi de kusmalarım var ama uzun sürmeyecek diğeri gibi geçecek diyorum biraz daha rahatlıyorum içini ferah tutMerhaba kızlar yazılarınızı sürekli okuyorum ama pek yazamıyorum kacinci haftama geldim ama hala kusma ve mide ağrısıyla uğraşıyorum tam 10 kilo verdim kac kere kan kustum o kadar kötü hissediyorumki kendimi tam iki aydır yatağa bagimliyim sürekli ilaç kullanıyorum serumla besleniyorum allah koruyor diyorum hep içimden ama bebeğimde kötü birşey olacak diyede cok korkuyorum üzülüyorum artik psikolojim falan yerle bir oldu sanki hiç gecmicekmis gibi..çok yoruldum tükendim.. öyle yazmak istedim buraya
Hahha ben sana aylar önce tv karşısında yatan koca gbi demiştim. Tutturmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?