2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şimdi kafamı toplayıp bakabildim bim kataloğuna. Gercekten işe yarayacak Çok güzel seyler gelıyor. Kafadan Bi 600 lira falan harcanacak gibi görünüyor. İnşallah o alışverişi ağız tadıyla yapıyor olurum. Şu cok amaçlı dolabı falan istiyordum zaten oyuncak vs atarım diye

Kızlaaaaar! İki gündür titremelerim ve aşırı terlemelerim var. Üşüyerek girdiğim yataktan sırılsıklam kalkıyorum. Test yapıldı bu sabah idrar yolu enfeksiyonum varmış. Vücut sıcaklığım gayet yüksek ama üşütürsün bir yandan. Doktor öyle yapar dedi, sabah serum bağladılar ve antibiyotik verdi. Serumdan sonra şu an hala üşüyorum daha bir tanecik hap kullandım ama .lütfen bilen birileri bir şey desin çok bunaldım çok üzülüyorum.

Kızlar bim kataloguna ben ulasamadim ya buraya atmaniz mümkün mü

canım muhakkak doktorlar ne yaptığını biliyordur merak etme
3 ayı da geçmişsin
benim bir arkadaşım dizanteri olmuştu 3 yıl önce hamileliğinde 2 gün boyunca serum yemişti hem de
gayet sağlıklı bir çocuğu var.
üzülme sakın.

Selam hanımlar, hala tam gaz görev aktarımı yapıyorum, akşamları pestilim çıkıyor, eve geçip uyuyorum. Hala okuyamadım ama hepinizi özledim. Kendinize iyi bakın.

ay canım allah kolaylık versin
çok gergin ve zahmetli işler.
ben de kendimi işe verdim bu hafta
her tarafı pırıl pırıl yaptım.
7-8 aylık iade dosyalarımız var
hepsini yapılı bırakacağım ben de.
işi bıraktıktan sonra dön aramıza bari
ve haftaya da cinsiyet belli olsun yani artık plizzz

Kizlar 10 yıl ara verince unuttum bebeğin oynamasi göbek deliğinin orada oldu az önce emin olamadım o kadar yukarıdami oluyorlar

Benimde bu hamilelik diğerini de geçti zofer başladık okul açıldığından beri bugün ilk kez içmedim eskisi kadar olmasada midem hala kötü.sebze çok sevmeme rağmen kuru besleniyorum maalesef bulantidan o da aşırı kabızlık yaptı çok sıkıntı dayım.dr kum döktüğümü söyledi antibiyotik verdi arkasından coknagir sinüzit oldum o da antibiyotik verdi ikisini de içmedim bu hafta çok çok zorlandım rabbim hamilelere ağır hastalık vermesin parol serum haricinde biseyde kullanamadim ama iltihap beni mahvetti.bikac gündür gözümü açtım.bunhalde okul da gittim.koronavirusu hiç umursamiuordum ama bunları geçirince anladimki ilaç icemeyinc herşey çok zor o ağrıları çekmek beni çok yordu

Kusma ve ishal de oldu bugün inşallah ilaçlar tez zamanda etki eder çok yıprandım korkuyorum

Canim Acibadem Hastaneleri 2350 iken, yonetim kurulu karari ile 900 tl’ye sabitlemisler. Bilgin olsun.

Evet canim, gelen kadin da 17 yillik tecrubeli. Yine de urunler ve kurumun isleyisi icin aktarim yapmak yoruyormus. Ellerine saglik. Sen izne ne zaman cikmayi dusunuyorsun? Randevum 12 Mart’ta. Kizimin cinsiyetini ogrenmeye 2 hafta var hala.

Ben bi an muayne ucreti sandim abla dedim yok artik acıbademde 900 se bence gayet iyiymis. Bizim burda bilmem kacinci sınıf yerler500

Ben de fiyata epey sasirdim. 2 gun once gitsem 2350 TL odeyecektim.

Muayene ucreti doktora gore canim. Fatakt detayli usg perinatologda ve 900 tl. Benim kendi perinatologum yapti. Sayesinde icim rahatladi. İlk bakista burun kemigini gordu. Bir de otomatige baglamis doktor. Simdi surasina bakacagiz diyor, usg’yi oyle biryere koyuyor ki bebek aninda donuyor ve orasini gosteriyor.

Kizlar 10 yıl ara verince unuttum bebeğin oynamasi göbek deliğinin orada oldu az önce emin olamadım o kadar yukarıdami oluyorlar

Ben oynamasini hissetmiyorum yada anlamiyorum tekme attigi zaman anliyorum oda tik diye bise benim tam rahmin ust kisminda oluyor banada cok agsada geliyor normalmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…