- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Aynen bende tekme gibi bisey olunca anliyorum ,oglumda balik yuzuyordu sanki bunda hala oyle bisey hissedemiyorum ,bugun hala o tekmede yok dun de olmadi paniklemek istemiyorumBen oynamasini hissetmiyorum yada anlamiyorum tekme attigi zaman anliyorum oda tik diye bise benim tam rahmin ust kisminda oluyor banada cok agsada geliyor normalmi bilmiyorum
Canim Acibadem Hastaneleri 2350 iken, yonetim kurulu karari ile 900 tl’ye sabitlemisler. Bilgin olsun.
Evet canim, gelen kadin da 17 yillik tecrubeli. Yine de urunler ve kurumun isleyisi icin aktarim yapmak yoruyormus. Ellerine saglik. Sen izne ne zaman cikmayi dusunuyorsun? Randevum 12 Mart’ta. Kizimin cinsiyetini ogrenmeye 2 hafta var hala.
Sessiz sessiz yazilanlari okuyorum. Birkac kere yazacak oldum. Insanlarin modunu da dusurmeyeyim dedim. Sonunda yaziyorum. Benim derdim de hep aglamak. Hamilelik depresyonu kadar ciddi bir durum mu yoksa herkes boyle mi bilmiyorum. Mutemadiyen mutsuz hissediyorum ve hep agliyorum. Yasamadigim sendrom yok. Vucudumun her yeri ayri agriyor. Aynaya bakmak istemiyorum. Rahat hareket edemiyorum. Iki adimda belime kalcama agrilar saplaniyor. Daha cok erken daha neler goreceksin diyorlar ama bilmiyorum. Basta 3 aylik donem bitince iyi hissederim diyordum. Daha bu sabah bos mideyle safra kesesi suyu kustum. Hamileligin sonuna kadar kusmaktan korkuyorum. Kotu hissettigim yetmiyor, hep kotu seyler okuyorum uzulup agliyorum sonra ya basima gelirse diye dusunup yine agliyorum. Normal dogum yapmak istiyorum ama hemen yorulurken nasil egzersiz yapicam da dogum yapicam bilmiyorum. Oyle iste. Sonra bosuna aglayip duruyorsun cocugun artik hissediyor ona da mi uzulmuyorsun deyip yine agliyorum. Gozlerim sisti agriyor artik.
fcfcKızlaaaaar! İki gündür titremelerim ve aşırı terlemelerim var. Üşüyerek girdiğim yataktan sırılsıklam kalkıyorum. Test yapıldı bu sabah idrar yolu enfeksiyonum varmış. Vücut sıcaklığım gayet yüksek ama üşütürsün bir yandan. Doktor öyle yapar dedi, sabah serum bağladılar ve antibiyotik verdi. Serumdan sonra şu an hala üşüyorum daha bir tanecik hap kullandım ama .lütfen bilen birileri bir şey desin çok bunaldım çok üzülüyorum.
canım neden yazmıyorsun, işin içinden çıkamıyorsan birileriyle paylaşman gerekiyor ki rahatlayasın. kötü şeyler asla ama asla okuma. okuduklarını da unut! ben de çok kötü şeyler okudum inan hiçbir fayda sağlamadı, zararlarıysa çok uzun süreli oldu. 1 hafta anca kendimi topladım. çalışıyor musun evde misin?
Herkese günaydın,
Ben de bunu yazacaktım, 3 gündür hafif hafif devam ediyordu, dün korkunç bir gece geçirdim ;( Boynumdan vurup alnıma kadar yayılan bir ağrı.
Dediğiniz gibi suyu da hep bol bol içerim.
Dayanamadım bir tane parol içtim gece, sabah çok iyi uyandım. Migrenim vardı zaten, aylardır tetiklenmemişti çok mutluydum ama uzun sürmedi
Sessiz sessiz yazilanlari okuyorum. Birkac kere yazacak oldum. Insanlarin modunu da dusurmeyeyim dedim. Sonunda yaziyorum. Benim derdim de hep aglamak. Hamilelik depresyonu kadar ciddi bir durum mu yoksa herkes boyle mi bilmiyorum. Mutemadiyen mutsuz hissediyorum ve hep agliyorum. Yasamadigim sendrom yok. Vucudumun her yeri ayri agriyor. Aynaya bakmak istemiyorum. Rahat hareket edemiyorum. Iki adimda belime kalcama agrilar saplaniyor. Daha cok erken daha neler goreceksin diyorlar ama bilmiyorum. Basta 3 aylik donem bitince iyi hissederim diyordum. Daha bu sabah bos mideyle safra kesesi suyu kustum. Hamileligin sonuna kadar kusmaktan korkuyorum. Kotu hissettigim yetmiyor, hep kotu seyler okuyorum uzulup agliyorum sonra ya basima gelirse diye dusunup yine agliyorum. Normal dogum yapmak istiyorum ama hemen yorulurken nasil egzersiz yapicam da dogum yapicam bilmiyorum. Oyle iste. Sonra bosuna aglayip duruyorsun cocugun artik hissediyor ona da mi uzulmuyorsun deyip yine agliyorum. Gozlerim sisti agriyor artik.
Bence olmaz canım O kadar YukarıdanKizlar 10 yıl ara verince unuttum bebeğin oynamasi göbek deliğinin orada oldu az önce emin olamadım o kadar yukarıdami oluyorlar
Aynen bende tekme gibi bisey olunca anliyorum ,oglumda balik yuzuyordu sanki bunda hala oyle bisey hissedemiyorum ,bugun hala o tekmede yok dun de olmadi paniklemek istemiyorum
Bende de cogunlukla asagida ama tekmelerini gobek hizasinda hissediyorum
Bence olmaz canım O kadar Yukarıdan
18-20 de dahi kasık bölgesinden hissetmeye başlamıştım.
Şimdi de sağ kasık bölgesinden hissediyorum genelde sağ alt ya da tam ortadan gibi. Ama altlarda hep
Calisiyorum ama simdiye kadar is yerinde de 2 kez agladim. Ara vermek istedim bi hafta izin aldim. Daha da kotu oldum. Haftaya baslicam. Ama gelin gorun hic dinlenmis hissetmiyorum. Tek mutlu oldugum gunler bebegi ultrasonda gordugum gunler. Belki bebegi hissetmeye baslasam boyle karamsar bir ruh halinde olmam.
çok çok geçmiş olsun size de.bikaç hafta önce acillik oldum bu yüzden tansiyonum yüksek çıktı 13 6 ki normalde tansiyonum hep 9 5 tir.. başım zonkladı sol tarafım uyuştu sol burun deliğinden kan sızıntısı oldu.. acilde parolla bi ilacı karıştırıp serumla verdiler.. yarım saat 40 dk sonra daha iyidim
Ben kullanmiyorum ama dusunmuyorum da almayi canim. Aramizda baslayan arkadaslar var amaÇatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?