2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben oynamasini hissetmiyorum yada anlamiyorum tekme attigi zaman anliyorum oda tik diye bise benim tam rahmin ust kisminda oluyor banada cok agsada geliyor normalmi bilmiyorum
Aynen bende tekme gibi bisey olunca anliyorum ,oglumda balik yuzuyordu sanki bunda hala oyle bisey hissedemiyorum ,bugun hala o tekmede yok dun de olmadi paniklemek istemiyorum
Bende de cogunlukla asagida ama tekmelerini gobek hizasinda hissediyorum

Sessiz sessiz yazilanlari okuyorum. Birkac kere yazacak oldum. Insanlarin modunu da dusurmeyeyim dedim. Sonunda yaziyorum. Benim derdim de hep aglamak. Hamilelik depresyonu kadar ciddi bir durum mu yoksa herkes boyle mi bilmiyorum. Mutemadiyen mutsuz hissediyorum ve hep agliyorum. Yasamadigim sendrom yok. Vucudumun her yeri ayri agriyor. Aynaya bakmak istemiyorum. Rahat hareket edemiyorum. Iki adimda belime kalcama agrilar saplaniyor. Daha cok erken daha neler goreceksin diyorlar ama bilmiyorum. Basta 3 aylik donem bitince iyi hissederim diyordum. Daha bu sabah bos mideyle safra kesesi suyu kustum. Hamileligin sonuna kadar kusmaktan korkuyorum. Kotu hissettigim yetmiyor, hep kotu seyler okuyorum uzulup agliyorum sonra ya basima gelirse diye dusunup yine agliyorum. Normal dogum yapmak istiyorum ama hemen yorulurken nasil egzersiz yapicam da dogum yapicam bilmiyorum. Oyle iste. Sonra bosuna aglayip duruyorsun cocugun artik hissediyor ona da mi uzulmuyorsun deyip yine agliyorum. Gozlerim sisti agriyor artik.

Canim Acibadem Hastaneleri 2350 iken, yonetim kurulu karari ile 900 tl’ye sabitlemisler. Bilgin olsun.
Evet canim, gelen kadin da 17 yillik tecrubeli. Yine de urunler ve kurumun isleyisi icin aktarim yapmak yoruyormus. Ellerine saglik. Sen izne ne zaman cikmayi dusunuyorsun? Randevum 12 Mart’ta. Kizimin cinsiyetini ogrenmeye 2 hafta var hala.

ben izne canım valla doğurmadan 1 hafta önce çıkmayı düşünüyorum allah izin verirse tabi
ondan sonra 4 ay yıllık izinlerimle 5 ay falan bebeciğimle kalmak sonra da hızla işe dönmek istiyorum. bebeğime inşallah sağlıkla doğarsa her şey güzel giderse annem bakacak zaten, bir de yardımcı alma planımız var, temizlik için. bakalım inşallah

ya perinatologhn fiyatı bence gayet iyi acaba seninkine gelsem mi, müsait olur mu? kendi doktorum kime yönlendirecek bir bakayım içime sinmezse muhakkak acıbademe giderim

canım neden yazmıyorsun, işin içinden çıkamıyorsan birileriyle paylaşman gerekiyor ki rahatlayasın. kötü şeyler asla ama asla okuma. okuduklarını da unut! ben de çok kötü şeyler okudum inan hiçbir fayda sağlamadı, zararlarıysa çok uzun süreli oldu. 1 hafta anca kendimi topladım. çalışıyor musun evde misin?

6
fcfc

Merhaba canım yeni üyeyim bnde benimde idrar yolu enfeksiyonum varmış bende bugün serum falan yaptım bide fitil verdi doktorum inşallah atlatacaz bunuda ç

Calisiyorum ama simdiye kadar is yerinde de 2 kez agladim. Ara vermek istedim bi hafta izin aldim. Daha da kotu oldum. Haftaya baslicam. Ama gelin gorun hic dinlenmis hissetmiyorum. Tek mutlu oldugum gunler bebegi ultrasonda gordugum gunler. Belki bebegi hissetmeye baslasam boyle karamsar bir ruh halinde olmam.

bikaç hafta önce acillik oldum bu yüzden tansiyonum yüksek çıktı 13 6 ki normalde tansiyonum hep 9 5 tir.. başım zonkladı sol tarafım uyuştu sol burun deliğinden kan sızıntısı oldu.. acilde parolla bi ilacı karıştırıp serumla verdiler.. yarım saat 40 dk sonra daha iyidim

Yaz anlat konuş. Kendine iyi gelecek şekilde hareket et. Yorgunsan yat keyfine bak. Kulaklarını seslere gözlerini olumsuzluklara kapat. Hormonal olarak çok değişik süreçler yaşıyoruz gel git haller çok normal artık eskisi gibi değil hiç bisi ne vücut ne kafa . Güzel kısımlarını düşün moral bul yoksa olumsuz düşünecek çok şey var

Kizlar 10 yıl ara verince unuttum bebeğin oynamasi göbek deliğinin orada oldu az önce emin olamadım o kadar yukarıdami oluyorlar
Bence olmaz canım O kadar Yukarıdan
18-20 de dahi kasık bölgesinden hissetmeye başlamıştım.
Şimdi de sağ kasık bölgesinden hissediyorum genelde sağ alt ya da tam ortadan gibi. Ama altlarda hep

Bu bilgiyle İyi geceler
Geçenlerde bir arkadaş demişti hala hissedemiyorum diye. Kimdi hatırlayamadım yazıyı ortaya bırakıyorum o yüzden

Eklentiler

• 343DFCE0-065E-49C4-B1D0-2D19A1DCE7D5.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 57
Aynen bende tekme gibi bisey olunca anliyorum ,oglumda balik yuzuyordu sanki bunda hala oyle bisey hissedemiyorum ,bugun hala o tekmede yok dun de olmadi paniklemek istemiyorum
Bende de cogunlukla asagida ama tekmelerini gobek hizasinda hissediyorum

Benim tam vajina ustunde hissediyorum dun bizimki baya oynadi ya babaya baya tepki verdi şok oldum ilk defa bu kadar net hissettim onu kızlar daha gec oynuyor diyorlar endise etme cikolata ye sirt ustu yat ben oyle yapiyorum hissetmeyince

Seni okdr iyi anliyorum ki bana hamileligimin ilk zamanlarını hatırlattın kusup kusup agliyor kimseyle konusmak istemiyor odadan cikmiyordum esim son care anneme goturdu beni degisiklik iyi olur annem daha iyi bakar diye ilk gun iyiydim sonrasi facia bir haftada 5kilo vermistim tuvalete kalkmaya halim yoktu yatagin icin cok aglamisimdir serumlsr yedim nafile hic biri ise yaramıyordu en son bi doktora gittim kadin kapidan iceri girer girmez senin bu halin ne dedi yatirdi 4 tsne serum takti bunlar seni bu hafta goturur dedi zofer verdi bide ogunden sonra toparlanmaya basladm cok iyi olmasamda moral olrk iyi sayilirdim sonra mervoşum bu gruba davet etti burda insanlarla konusmak muhabbet etmek iyi geldi asla kotu bise okumadim kendimo korkutmadim hep kendimi hersey iyi olcak diye motive ettim kotu hissettimiz yerde hepimiz birbirimize destek olduk 15.haftalarda söyleniyordum 2.trmestr hani guzel gecicekto diye 16.haftamda kusmalarim tekrar dondu simdi kesildi alkaha sukur bi haftadir cok iyiyim bebegimide hissediyorum bu beni dahada iyi yapıyor cabuk yorulmanla ilgili troidlerine bakildimi? Aynisini yasadim tlefonla konusmaya bile mecalim yoktu o doktor direk benden troid testleri istedi troid piskolojiyi etkiliyormuş oda etkili olabilir sende

Bence olmaz canım O kadar Yukarıdan
18-20 de dahi kasık bölgesinden hissetmeye başlamıştım.
Şimdi de sağ kasık bölgesinden hissediyorum genelde sağ alt ya da tam ortadan gibi. Ama altlarda hep

Ben tam vajinanin ust kisminda hissediyorum normal dimi bana cok agsada geliyor gibi geldi ama sen boyle yazinca normal gibi geldi

olmazsın canım hormonlar da çok etkiliyor, hep güzel şeyler düşün.
14. haftaya kadar ben de çok ağlıyordum iş yerinde
birden bir şeye kafam takılıyordu başlıyordum ağlamaya.
değerlerine baktırmayı ihmal etme, vitamin eksikliği de yapıyor

çok çok geçmiş olsun size de.

Yalnız mesajınız beni aydınlattı resmen, çok teşekkürler. Ben bu sıralar her akşam sıkma limonla maden suyu tüketiyorum ve bu da tansiyonu yükselten bir şey şimdi düşündüm de.
Ve her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum, bazen yatarken başlıyor.

Bir süre limonlu soda içmeye ara verip kendimi dinleyeceğim.

Günaydın kizlar
Bende daha hareket hissetme yok ikinci gebelik olmasina ragmen. Bakalim ne zaman hissedicem :)
Cumartesi sabahtan muaynemiz var
Doktor kiza benzettigi icin kızım diye konusuyorum ama bakalim bi sürprizle karsilasacak miyim :) eger erkekse bi sure cocugumun psikolojisini duzeltmeye ugrasicam o kadar kızımlı konusuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…