2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar sağlık ocağında kalp atışları ne zaman duyulmaya başlıyor bilen var mı
ya da bakılabiliyor mu?
Bakılıyor canim 17-18.haftadan itibaren duyuluyor. Nenem zamanindan kalma bi cihaz oldugu icin duyulmadigi zamanlar oluyor. 20 de falan net duyuluyor. O zamanda zaten hareketleri hissettigin icin cok bi esprisi kalmiyor

Bakılıyor canim 17-18.haftadan itibaren duyuluyor. Nenem zamanindan kalma bi cihaz oldugu icin duyulmadigi zamanlar oluyor. 20 de falan net duyuluyor. O zamanda zaten hareketleri hissettigin icin cok bi esprisi kalmiyor

pazartesi kan vericem de, değerlerime 2 aydan fazla oldu baktırmadım genel vereceğim tüm değerler için.
gitmişken baktırayım diyorum.

pazartesi kan vericem de, değerlerime 2 aydan fazla oldu baktırmadım genel vereceğim tüm değerler için.
gitmişken baktırayım diyorum.
Canim simdi saglik ocağını aradim bisey soracaktım kalp atimini da sordum senin icin 20.hafta dedi ama sen yinede bi sansini denersin

normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr

ay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor
Ay bende aynen
Kızlar bide benim meme ucu çok küçük bebek tutamayabilir şimdiden derdine düştüm bir an önce o uca takılanlara baksam mı ki ?

Ay bende aynen
Kızlar bide benim meme ucu çok küçük bebek tutamayabilir şimdiden derdine düştüm bir an önce o uca takılanlara baksam mı ki ?
Benimde yok gibi bir şeydi göğüs ucum ama çocuklar bir şekilde tutup emdiler çok şükür ucu çıkıntılı oldu kısa sürede

normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
En son gittiğimde 4gün öndeydi benimde,belki erken yumurtlama olmuştur ondan öndedir ya da bu haftalarda bazen oluyor bu değişimler belki tekrar gidişinizde bir kaç gün tekrar değişir

Benimde ikinci gebeliğim ama bende pek hissetmiyorum ya 1 2 kere tek oldu oysa ikinci daha erken ve daha net hissedilir diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…