Bakılıyor canim 17-18.haftadan itibaren duyuluyor. Nenem zamanindan kalma bi cihaz oldugu icin duyulmadigi zamanlar oluyor. 20 de falan net duyuluyor. O zamanda zaten hareketleri hissettigin icin cok bi esprisi kalmiyor
Bakılıyor canim 17-18.haftadan itibaren duyuluyor. Nenem zamanindan kalma bi cihaz oldugu icin duyulmadigi zamanlar oluyor. 20 de falan net duyuluyor. O zamanda zaten hareketleri hissettigin icin cok bi esprisi kalmiyor
En son gittiğimde 4gün öndeydi benimde,belki erken yumurtlama olmuştur ondan öndedir ya da bu haftalarda bazen oluyor bu değişimler belki tekrar gidişinizde bir kaç gün tekrar değişir
Günaydın kizlar ❤
Bende daha hareket hissetme yok ikinci gebelik olmasina ragmen. Bakalim ne zaman hissedicem :)
Cumartesi sabahtan muaynemiz var
Doktor kiza benzettigi icin kızım diye konusuyorum ama bakalim bi sürprizle karsilasacak miyim :) eger erkekse bi sure cocugumun psikolojisini duzeltmeye ugrasicam o kadar kızımlı konusuyorum ki
Ben varımm.
Ama zaten başından beni beri biliyordum yumurtlamam olması gereken zamandan 5 gün falan erken oldu.
Daha yeni yeni ultrasonda bu fark gözüktü