Benimkide 1 hafta onde canim. 1 hafta 10 gun kadar ileride yada geride olabiliyor.normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
15 haftalığım daha hissedemedim tam 1 2 kere kayma böyle çırpınma gibi şeyler oldu o kadar0 hareket bizdebakalim ne zaman hissedicez
İlerden olunca dogum once falan oluyor mu canim etkiliyor mu? Etkilemese keskeOğlumda 2 hafta ileriden gidiyordu hep doktor iri bebek diyordu şimdi de 2 hafta ileriden gidiyoruz.
Oğlumda 2 hafta ileriden gidiyordu hep doktor iri bebek diyordu şimdi de 2 hafta ileriden gidiyoruz.
Evet ben de bunu merak ediyorum. Benim de en başından beri 8-9 gün ileriden gidiyor.İlerden olunca dogum once falan oluyor mu canim etkiliyor mu? Etkilemese keske
İlerden olunca dogum once falan oluyor mu canim etkiliyor mu? Etkilemese keske
normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
Evet ben de bunu merak ediyorum. Benim de en başından beri 8-9 gün ileriden gidiyor.
bende bunu anlamıyorum en erken en geç nasıl yani. bana da 21 temmuz-4 ağustos dedi. simdi ne zaman dogcak ben hala anlamadım. benim arkadaşıma basından beri doktoru 23 kasım dedi cocuk 23 kasım da doğurdu. benim ise iki tarif arası neden acabaDoktorunuz soylemedimi benim sati degistirdi haliyle tarihlerde degisti eski sata gore 9 10 arasi gozukuyordu simdi en erken temmuz 19 en gec agustos 2 olarak cikti verdi doktor haftaya saglik ocagina gidip asi icin kartida degistircem
Doktorunuz soylemedimi benim sati degistirdi haliyle tarihlerde degisti eski sata gore 9 10 arasi gozukuyordu simdi en erken temmuz 19 en gec agustos 2 olarak cikti verdi doktor haftaya saglik ocagina gidip asi icin kartida degistircem
bende bunu anlamıyorum en erken en geç nasıl yani. bana da 21 temmuz-4 ağustos dedi. simdi ne zaman dogcak ben hala anlamadım. benim arkadaşıma basından beri doktoru 23 kasım dedi cocuk 23 kasım da doğurdu. benim ise iki tarif arası neden acaba
Hayır bana sadece gelişimi çok güzel dedi. Doğum için de yine 4-6 ağustos olur dedi.Doktorunuz soylemedimi benim sati degistirdi haliyle tarihlerde degisti eski sata gore 9 10 arasi gozukuyordu simdi en erken temmuz 19 en gec agustos 2 olarak cikti verdi doktor haftaya saglik ocagina gidip asi icin kartida degistircem
Benim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptımŞimdi senin sata göre zaten bak takvimde 4 ağustos diyor yani tam 9 ay 10 günün o gün doluyor . Gelmedi gereken son gün ama 38. Haftadan sonra her an gelebilir . Yani o tarihler arasında. Doktorun demek istediği budur
Normal canımBen tam vajinanin ust kisminda hissediyorum normal dimi bana cok agsada geliyor gibi geldi ama sen boyle yazinca normal gibi geldi
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan ben düzenli olarakÇatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
18-20den sonra canımkızlar sağlık ocağında kalp atışları ne zaman duyulmaya başlıyor bilen var mı
ya da bakılabiliyor mu?
Benim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptımdediğiniz gibi belli olmuyor 38 haftadan sonra her an gelebilir
yani o aralıkların arasinda olucak. o zaman ben 21 temmuzmuş gibi hazırlık yapıyım nolur olmaz hazirliksiz yakalanmiyimŞimdi senin sata göre zaten bak takvimde 4 ağustos diyor yani tam 9 ay 10 günün o gün doluyor . Gelmedi gereken son gün ama 38. Haftadan sonra her an gelebilir . Yani o tarihler arasında. Doktorun demek istediği budur
gercekten son en zor 2-3 ay yaz sıcaklarına denk gelicek. nasıl oluyor zor mu ? ya da tavsiye edebilecegin bişey var mi?Benim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptımdediğiniz gibi belli olmuyor 38 haftadan sonra her an gelebilir
Ben Sivas'ta yaşadığım için pek zorlanmamıştım bura çok sıcak olmuyoSenin yine yaz bebeğikolay mi yaz bebeği olması. En şiş olduğumuz dönem en sıcaklara gelecek birde kurban bayramı benim oğlumunda 10 kasımdı görünen tarih 1 kasıma sezeryan günü vermişti o gece de sancılarım başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?