2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
normal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
Benimkide 1 hafta onde canim. 1 hafta 10 gun kadar ileride yada geride olabiliyor.
Oglum hep haftasinda cıkardı bu bebis 1 hafta onde cikiyor. Mesela 14+1 de gidicem cumartesi ama orda farkli cikiyor

İlerden olunca dogum once falan oluyor mu canim etkiliyor mu? Etkilemese keske

Yok etkilemiyor. Benim 26. Hafta da erken doğum riskim vardı doktora 2 haftada önden gidiyor 28 sayılır mı dediğim de hayır ileri olması önemli değil demişti. O yüzden sat a göre baz alıyorlar. Baktığın zaman sat tarihinin içinde regli günü de var ama hangi gün yumurta oldu dollendi kestirilemedigi için sat baz alıyorlar. Birde aynı gün döllenmiş olsa bile bile bebeklerin gelişimi fark gösterir. Erkek bebek aile de iriyse genelde boy kilo önden gider. Yani o yüzden hafta önden gidiyor yada kimi minyondur bebek küçüktür bu onu geri yapmaz. Şey gibi düşün aynı gün doğan 2 bebek 1 yaşına geldiğinde biri uzun boylu kilolu diğeri zayıf. Kilolu olan 2 yaş gösterir ama bu 1 yaş olduğunu değiştirmez o hesap.

Evet ben de bunu merak ediyorum. Benim de en başından beri 8-9 gün ileriden gidiyor.

Doktorunuz soylemedimi benim sati degistirdi haliyle tarihlerde degisti eski sata gore 9 10 arasi gozukuyordu simdi en erken temmuz 19 en gec agustos 2 olarak cikti verdi doktor haftaya saglik ocagina gidip asi icin kartida degistircem

Doktorunuz soylemedimi benim sati degistirdi haliyle tarihlerde degisti eski sata gore 9 10 arasi gozukuyordu simdi en erken temmuz 19 en gec agustos 2 olarak cikti verdi doktor haftaya saglik ocagina gidip asi icin kartida degistircem
bende bunu anlamıyorum en erken en geç nasıl yani. bana da 21 temmuz-4 ağustos dedi. simdi ne zaman dogcak ben hala anlamadım. benim arkadaşıma basından beri doktoru 23 kasım dedi cocuk 23 kasım da doğurdu. benim ise iki tarif arası neden acaba

Ya bunun kararını çok erken vermiş gibi geldi bana. Yine doktorların farklı görüşleri. Benimde 5 ağustos ama şuan ki ölçüme göre 27 temmuz ama bu tarihler oğlumda çok değişmişti doktordan doktora cihaza göre bile değişiyor. O yüzden doktorum bana hep sat önemli demişti ki benim aşılama tedavisi günü belli olduğu halde sata göre hareket ettik .

Şimdi senin sata göre zaten bak takvimde 4 ağustos diyor yani tam 9 ay 10 günün o gün doluyor . Gelmedi gereken son gün ama 38. Haftadan sonra her an gelebilir . Yani o tarihler arasında. Doktorun demek istediği budur

Hayır bana sadece gelişimi çok güzel dedi. Doğum için de yine 4-6 ağustos olur dedi.

Kızlar bimdeki pierre cardin'in port bebe ve bebek çantası hakkında fikirleriniz neler? Port bebe kullanışlımı gerekli mı bılmıyorum. Çantanında içeriğini bilmiyorum şahsen

Şimdi senin sata göre zaten bak takvimde 4 ağustos diyor yani tam 9 ay 10 günün o gün doluyor . Gelmedi gereken son gün ama 38. Haftadan sonra her an gelebilir . Yani o tarihler arasında. Doktorun demek istediği budur
Benim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptım dediğiniz gibi belli olmuyor 38 haftadan sonra her an gelebilir

Ben tam vajinanin ust kisminda hissediyorum normal dimi bana cok agsada geliyor gibi geldi ama sen boyle yazinca normal gibi geldi
Normal canım
Çatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan ben düzenli olarak
kızlar sağlık ocağında kalp atışları ne zaman duyulmaya başlıyor bilen var mı
ya da bakılabiliyor mu?
18-20den sonra canım
18+6da biraz zor duymuştuk biz. Uğraşmıştı baya ebe hanım

Benim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptım dediğiniz gibi belli olmuyor 38 haftadan sonra her an gelebilir

Senin yine yaz bebeği kolay mi yaz bebeği olması. En şiş olduğumuz dönem en sıcaklara gelecek birde kurban bayramı benim oğlumunda 10 kasımdı görünen tarih 1 kasıma sezeryan günü vermişti o gece de sancılarım başlamıştı

yani o aralıkların arasinda olucak. o zaman ben 21 temmuzmuş gibi hazırlık yapıyım nolur olmaz hazirliksiz yakalanmiyim

Ben Sivas'ta yaşadığım için pek zorlanmamıştım bura çok sıcak olmuyo ama haziran sonuyla temmuz başı Diyarbakırdaydım aşırı sıcaktı orda çok zorlanmıştım ama doğumdan sonra o lohusa dönemi bitirmişti beni herkes bi yandan çorap giy hırka giy derlerdi ben giymediğim halde oturduğum yerden ter atardım bu da 16 ağustos gözüküyor ama belli olmaz yine temmuz sonuna denk gelebilir dediğin gibi kurban bayramı o zaman da çok zor olur ama ben çok sevdim yazın doğurmayı bunu da bilerek yaza denk getirdim kışın soğukta doğurmak istemedim malum Sivas gar gış gıyamet

kizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…