2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
gercekten son en zor 2-3 ay yaz sıcaklarına denk gelicek. nasıl oluyor zor mu ? ya da tavsiye edebilecegin bişey var mi?
Ben Sivas'ta olduğum için çok zorlanmadım canım aşırı sıcaklığı yok buranın ama son ay Diyarbakırdaydım orda aşırı zorlandım nefes bile alamadım tansiyonum düşerdi hep kalp atışım tavan yapardı sıcak bi memleketteyseniz biraz zor olur ama geçip gidiyo bence yazın doğurmak daha güzel en azından doğumdan sonra dışarı çıkıp rahatça gezebiliyosunuz kışın hasta olur diye korku oluyo hep

yani o aralıkların arasinda olucak. o zaman ben 21 temmuzmuş gibi hazırlık yapıyım nolur olmaz hazirliksiz yakalanmiyim

Çanta son 1 ayda hazır olsa daha iyi. Zaten son ay agirlasiyorsun . Benim 26. Hafta da erken doğum riskim çıkınca hazır koymuştuk kenara. Ütü yıka hazırla hepsini zaman gösteriyor zaten. Ama 38. Haftadan sonra full beklentili olmak lazım

ayh lütfen onları dinleme allah aşkına yaaa
röntgen gözleriyle hemen karnının içini görüp anlamışlar iyi beslemediğini
iyice baksalarmış da ulstrasona testlere de girmene gerek kalmasaymış...
ay bu insanları hiç anlamıyorum cidden yaa.
bence bu arada kilo alımın gayet iyi, tam kararında.

zaten daha çantaya ne koyulur onu bile arastirmadim

Ay canim sagolasin nasilda detayli yazmissin tesekkur ederim

Ben ilk 2 ay hiç almadım 5 kilo verdim şuan 1 kilo almışım ama göbüş bayağı sertleşti çıktı hamile olduğum belli oluyo yani. Bebeğin beslenmesi senin kilona bağlı değil çevreyi çok takma daha çok şey söyleyecekler emin ol hastanede yattığım zaman doktor 2 ay boyunca hiçbir şey yeme bebeğe yine birşey olmaz senin depolarından besleniyor dedi sadece sen halsiz hissedersin dedi

Ahahahha mevsime planlı ayy bana da giyin giyin kasım ama ben yanıyorum birde ben göbeğimik kapatamıyorum ortalıkta son ay evin içinde göbek açık geziyordum şimdi yatarken yine aynı sanki daralıyorum kapalı olunca

ay hakkaten ya her kafadan bi ses cikiyor panik oluyorum dr hersey normal diyor diyorum bana kedi yavrusu gibi dogurucaksin sen onların dediğine bakma diyorlar

1 kilo almışım bebeğin gelişimi gayet iyi dedi doktor. O seslere kapat kulakları çünkü hiç eksik olmuyor o sözler. Ay sütun yetmiyor mu kısmı da var .

Bende şuan aynen senin gibiyim yatarken göbeğim hep açık kapatamıyorum daralıyorum ayaklarım çıplak çorap giyinemiyorum yanıyorum ben yaz kış

ay hakkaten ya her kafadan bi ses cikiyor panik oluyorum dr hersey normal diyor diyorum bana kedi yavrusu gibi dogurucaksin sen onların dediğine bakma diyorlar

bende de kimse bir şey demediği halde araştırıp panik oluyorum
bende tüm aile arkadaş çevresi aşşırı rahat.
çok test yaptırdın boşu boşuna, doktora bu kadar sık gitmesen de olur tarzındalar.
ama ben sormasam onu da söylemiyorlar allahtan
hani doktora çok mu abarttım diye sorduğumda evet diyorlar mesela, fikirlerini sormadan kimse söylemiyor.
yani anlayışlı olmak demek ki çok zor bişey değilmiş.

ay sagolasin kuzum ya , gercekten öyle. Yok çok sukur hiç bi şikayetim yok taaaa basından beri ne kusma ne mide bulantısı hiç biseyim olmadı. Tek olan ilk 2 ay asiri uyku hali ve yorgunluk

Bence alakası yok ben daha hiç kilo almadım. Hala başladığım kilodayım. Biraz yapı meselesi bence. Bazı arkadaslarım benim gibiyken 8-10 kilo bile aldılar. Bebeğinin haftasına göre gelişimi gramı orantılıysa gerisi önemli değil

zaten daha çantaya ne koyulur onu bile arastirmadim
Çok tatlı bi telaş o zamanlar kıyafetleri yıkaması ütülemesi normalde ütü seven biri değilim ama onları büyük bi zevkle ütülerdim deli gibi konuşurdum kendi kendime kıyafetlerle bende 34 35 haftalıkken çantayı hazırlamıştım 38+5 te doğurdum

oooo sen sanslisin. Benim uluslararasi her kafadan ses cikiyor. birisi arayıp ben 5 aylikken 14 kilo almistim bak nasıl tosun gibi doğurdum diyen bile var yani. gittiğim her ortamda sen iki canlısın ye ye muhabbeti zaten ayni bi durum, diyorum onun ihtiyacı olan sadece 1 extra yemek kasini 1 extra tabak degil, ilk kez anne ya ondan bilmiyor yaziiiiik durumları var bide of

Kızlar bimdeki pierre cardin'in port bebe ve bebek çantası hakkında fikirleriniz neler? Port bebe kullanışlımı gerekli mı bılmıyorum. Çantanında içeriğini bilmiyorum şahsen
Ben boyle bisey kullanmadim canim cevremde de kullanan gormedim. Bana gore gereksiz.
İlk zamanlar bebegi hastaneye getiren birilerinde goruyorum bazen ama onun yerine bebek arabalarini alirken bisey veriyolar ya onunla goturmeyi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…