Ben Sivas'ta olduğum için çok zorlanmadım canım aşırı sıcaklığı yok buranın ama son ay Diyarbakırdaydım orda aşırı zorlandım nefes bile alamadım tansiyonum düşerdi hep kalp atışım tavan yapardı sıcak bi memleketteyseniz biraz zor olur ama geçip gidiyo bence yazın doğurmak daha güzel en azından doğumdan sonra dışarı çıkıp rahatça gezebiliyosunuz kışın hasta olur diye korku oluyo hepgercekten son en zor 2-3 ay yaz sıcaklarına denk gelicek. nasıl oluyor zor mu ? ya da tavsiye edebilecegin bişey var mi?
yani o aralıkların arasinda olucak. o zaman ben 21 temmuzmuş gibi hazırlık yapıyım nolur olmaz hazirliksiz yakalanmiyim
kizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
zaten daha çantaya ne koyulur onu bile arastirmadimÇanta son 1 ayda hazır olsa daha iyi. Zaten son ay agirlasiyorsun . Benim 26. Hafta da erken doğum riskim çıkınca hazır koymuştuk kenara. Ütü yıka hazırla hepsini zaman gösteriyor zaten. Ama 38. Haftadan sonra full beklentili olmak lazım
Ay canim sagolasin nasilda detayli yazmissin tesekkur ederimYok etkilemiyor. Benim 26. Hafta da erken doğum riskim vardı doktora 2 haftada önden gidiyor 28 sayılır mı dediğim de hayır ileri olması önemli değil demişti. O yüzden sat a göre baz alıyorlar. Baktığın zaman sat tarihinin içinde regli günü de var ama hangi gün yumurta oldu dollendi kestirilemedigi için sat baz alıyorlar. Birde aynı gün döllenmiş olsa bile bile bebeklerin gelişimi fark gösterir. Erkek bebek aile de iriyse genelde boy kilo önden gider. Yani o yüzden hafta önden gidiyor yada kimi minyondur bebek küçüktür bu onu geri yapmaz. Şey gibi düşün aynı gün doğan 2 bebek 1 yaşına geldiğinde biri uzun boylu kilolu diğeri zayıf. Kilolu olan 2 yaş gösterir ama bu 1 yaş olduğunu değiştirmez o hesap.
Ben ilk 2 ay hiç almadım 5 kilo verdim şuan 1 kilo almışımkizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
Ben Sivas'ta yaşadığım için pek zorlanmamıştım bura çok sıcak olmuyoama haziran sonuyla temmuz başı Diyarbakırdaydım aşırı sıcaktı orda çok zorlanmıştım ama doğumdan sonra o lohusa dönemi bitirmişti beni herkes bi yandan çorap giy hırka giy derlerdi ben giymediğim halde oturduğum yerden ter atardım bu da 16 ağustos gözüküyor ama belli olmaz yine temmuz sonuna denk gelebilir dediğin gibi kurban bayramı o zaman da çok zor olur ama ben çok sevdim yazın doğurmayı bunu da bilerek yaza denk getirdim kışın soğukta doğurmak istemedim malum Sivas gar gış gıyamet
ay hakkaten ya her kafadan bi ses cikiyor panik oluyorum dr hersey normal diyor diyorum bana kedi yavrusu gibi dogurucaksin sen onların dediğine bakma diyorlarayh lütfen onları dinleme allah aşkına yaaa
röntgen gözleriyle hemen karnının içini görüp anlamışlar iyi beslemediğini
iyice baksalarmış da ulstrasona testlere de girmene gerek kalmasaymış...
ay bu insanları hiç anlamıyorum cidden yaa.
bence bu arada kilo alımın gayet iyi, tam kararında.
kizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
Bende şuan aynen senin gibiyim yatarken göbeğim hep açık kapatamıyorum daralıyorum ayaklarım çıplak çorap giyinemiyorum yanıyorum ben yaz kışAhahahhamevsime planlı ayy bana da giyin giyin kasım ama ben yanıyorum birde ben göbeğimik kapatamıyorum ortalıkta son ay evin içinde göbek açık geziyordum şimdi yatarken yine aynı sanki daralıyorum kapalı olunca
ay hakkaten ya her kafadan bi ses cikiyor panik oluyorum dr hersey normal diyor diyorum bana kedi yavrusu gibi dogurucaksin sen onların dediğine bakma diyorlar
ay sagolasin kuzum ya , gercekten öyle. Yok çok sukur hiç bi şikayetim yok taaaa basından beri ne kusma ne mide bulantısı hiç biseyim olmadı. Tek olan ilk 2 ay asiri uyku hali ve yorgunlukBen ilk 2 ay hiç almadım 5 kilo verdim şuan 1 kilo almışımama göbüş bayağı sertleşti çıktı hamile olduğum belli oluyo yani. Bebeğin beslenmesi senin kilona bağlı değil çevreyi çok takma daha çok şey söyleyecekler emin ol hastanede yattığım zaman doktor 2 ay boyunca hiçbir şey yeme bebeğe yine birşey olmaz senin depolarından besleniyor dedi sadece sen halsiz hissedersin dedi
zaten daha çantaya ne koyulur onu bile arastirmadim
Bence alakası yok ben daha hiç kilo almadım. Hala başladığım kilodayım. Biraz yapı meselesi bence. Bazı arkadaslarım benim gibiyken 8-10 kilo bile aldılar. Bebeğinin haftasına göre gelişimi gramı orantılıysa gerisi önemli değilkizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
Çok tatlı bi telaş o zamanlar kıyafetleri yıkaması ütülemesi normalde ütü seven biri değilim ama onları büyük bi zevkle ütülerdim deli gibi konuşurdum kendi kendime kıyafetlerlezaten daha çantaya ne koyulur onu bile arastirmadim
Bende şuan aynen senin gibiyim yatarken göbeğim hep açık kapatamıyorum daralıyorum ayaklarım çıplak çorap giyinemiyorum yanıyorum ben yaz kış
oooo sen sanslisin. Benim uluslararasi her kafadan ses cikiyor. birisi arayıp ben 5 aylikken 14 kilo almistim bak nasıl tosun gibi doğurdum diyen bile var yani. gittiğim her ortamda sen iki canlısın ye ye muhabbeti zaten ayni bi durum, diyorum onun ihtiyacı olan sadece 1 extra yemek kasini 1 extra tabak degil, ilk kez anne ya ondan bilmiyor yaziiiiik durumları var bide ofbende de kimse bir şey demediği halde araştırıp panik oluyorum
bende tüm aile arkadaş çevresi aşşırı rahat.
çok test yaptırdın boşu boşuna, doktora bu kadar sık gitmesen de olur tarzındalar.
ama ben sormasam onu da söylemiyorlar allahtan
hani doktora çok mu abarttım diye sorduğumda evet diyorlar mesela, fikirlerini sormadan kimse söylemiyor.
yani anlayışlı olmak demek ki çok zor bişey değilmiş.
Ben boyle bisey kullanmadim canim cevremde de kullanan gormedim. Bana gore gereksiz.Kızlar bimdeki pierre cardin'in port bebe ve bebek çantası hakkında fikirleriniz neler? Port bebe kullanışlımı gerekli mı bılmıyorum. Çantanında içeriğini bilmiyorum şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?