Evet aynen canim oglumda 17-20 Nisandı ama 5 Nisanda dogdu 37+6 daBenim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptımdediğiniz gibi belli olmuyor 38 haftadan sonra her an gelebilir
O da olur canım çok normal bende hala bile var o uyku haliay sagolasin kuzum ya , gercekten öyle. Yok çok sukur hiç bi şikayetim yok taaaa basından beri ne kusma ne mide bulantısı hiç biseyim olmadı. Tek olan ilk 2 ay asiri uyku hali ve yorgunluk
hiç utu sevmiyorum ya kurutucudan askıya direkt. bakalım paşanın kıyafetlerini utulerken bozmasam bariÇok tatlı bi telaş o zamanlar kıyafetleri yıkaması ütülemesi normalde ütü seven biri değilim ama onları büyük bi zevkle ütülerdim deli gibi konuşurdum kendi kendime kıyafetlerlebende 34 35 haftalıkken çantayı hazırlamıştım 38+5 te doğurdum
Zaten 37 haftada bütün organ gelişimini tamamlamış oluyor o yüzden o haftadan sonra normal canım benim 38+5 te oldu biraz zayıf doğdu ama çok şükür sağlığı yerindeydiEvet aynen canim oglumda 17-20 Nisandı ama 5 Nisanda dogdu 37+6 da
Mimicigimkizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
Minik minik zaten çok keyifli oluyo emin olhiç utu sevmiyorum ya kurutucudan askıya direkt. bakalım paşanın kıyafetlerini utulerken bozmasam barikıyafetlerden baska neler lazim oluyor onları araştırmam lazım ki eksik bişey kalmasın
hiç utu sevmiyorum ya kurutucudan askıya direkt. bakalım paşanın kıyafetlerini utulerken bozmasam barikıyafetlerden baska neler lazim oluyor onları araştırmam lazım ki eksik bişey kalmasın
Valla şunlardan illallah geldikizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
Evet kesinlikle hepsini ayri ayri keselere veya o tarz baska biseye koymak lazim kizlar buna dikkat edilse baya kolaylik oluyor. Takim takim hepsi ayri olmali.Sona doğru hepsini detaylı konuşuruz gündem ona dönüyor otomatikama şimdiden püf nokta kıyafetleri ayrı paket paket koymak çok ise yarıyor dağılma olmuyor
Ben direk atletle uyuyorumBenden birinin varlığını bilmek güzel
Evet kesinlikle hepsini ayri ayri keselere veya o tarz baska biseye koymak lazim kizlar buna dikkat edilse baya kolaylik oluyor. Takim takim hepsi ayri olmali.
Agiz mendili
Bebek bezi islak mendil veya ne kullanacaksaniz
Sonra dogru daha detayli anlatiriz tabi yine.
Bide kendiniz icin ilk gunler cok kanama oluyor mesane pedi tarzi bisey almaniz lazim.
Canım senin yediklerinin çoğu sana kilo yapar bebeğe değil ben hep kustum ilk hamileliğimde son 2 ay çok yedim aldığım kiloları o 2 ayda aldım ama oğlum yine zayıf doğdu bol kaşar peyniri ve muz ye onlar bebeğe kilo aldırıyormuş öyle diyorlaroooo sen sanslisin. Benim uluslararasi her kafadan ses cikiyor. birisi arayıp ben 5 aylikken 14 kilo almistim bak nasıl tosun gibi doğurdum diyen bile var yani. gittiğim her ortamda sen iki canlısın ye ye muhabbeti zaten ayni bi durum, diyorum onun ihtiyacı olan sadece 1 extra yemek kasini 1 extra tabak degil, ilk kez anne ya ondan bilmiyor yaziiiiik durumları var bide of
Ben direk atletle uyuyorumama ustume mutlaka bisey örterim
Hayatimdaki en güzel heyecanlardandi o kiyafetleri yikayip bebek deterjanin kokusu butun eve sinmesi sonra hepsini hevesle ütüleyip eve sergi yapmistim bi sureBen depend kullanmıştım o çok rahat olmuştu.
Ilk hemşirelere verilecek takım içinde beziyle . Sonra diğer takımlar bezlergüzel hazirliklardi ya
Ben hic yorgan kullanmam canim. Battaniyeyle ama tabi sen Sivastasin dimi orasi soguk olur. Ben oglumdan dolayi dogalgazı kökleyince atlet sortO sen fazlasınbende yaz kış yorganımsiz yatmam
Ben sivastayım canım benim ev de sıcak valla yorgan örteriz ama gecenin bi yarısı kalkarım ki üstüm açık eşim kızar bana hep üstün açık uyuyon diyeBen hic yorgan kullanmam canim. Battaniyeyle ama tabi sen Sivastasin dimi orasi soguk olur. Ben oglumdan dolayi dogalgazı kökleyince atlet sortvalla gece deprem vs olsa ust bas ariycam korkuyorum
Ben hic yorgan kullanmam canim. Battaniyeyle ama tabi sen Sivastasin dimi orasi soguk olur. Ben oglumdan dolayi dogalgazı kökleyince atlet sortvalla gece deprem vs olsa ust bas ariycam korkuyorum
Ben sivastayım canım benim ev de sıcak valla yorgan örteriz ama gecenin bi yarısı kalkarım ki üstüm açık eşim kızar bana hep üstün açık uyuyon diyeveya vücudumu açmasam bile yatağa girer girmez ayaklarımı dışarı çıkarırım ayaklarım yanar hep benim
Normalde de böyleyim biliyo musun sadece hamileliğe has değil o ayaklarım alttan çıkar hep öyle çıplak ama bi iyi geliyo ki ferah ferahRuh eşim
hadi masallah. yarasın. belli mi kiz mi erkek mi?Canım senin yediklerinin çoğu sana kilo yapar bebeğe değil ben hep kustum ilk hamileliğimde son 2 ay çok yedim aldığım kiloları o 2 ayda aldım ama oğlum yine zayıf doğdu bol kaşar peyniri ve muz ye onlar bebeğe kilo aldırıyormuş öyle diyorlarşuan da ne hikmetse kaşar peynirinden başka birşey yiyemiyorum ama o duyduğum şeyden dolayı değil hamileliğimin başından beri canım hep kaşar peyniri süt istedi hala yiyorum yani bakalım dedikleri faydası olacak mı bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?