2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim ilk çocuğum mesela 2 ağustos gözüküyordu 38+5 te temmuz 23 te doğum yaptım dediğiniz gibi belli olmuyor 38 haftadan sonra her an gelebilir
Evet aynen canim oglumda 17-20 Nisandı ama 5 Nisanda dogdu 37+6 da

ay sagolasin kuzum ya , gercekten öyle. Yok çok sukur hiç bi şikayetim yok taaaa basından beri ne kusma ne mide bulantısı hiç biseyim olmadı. Tek olan ilk 2 ay asiri uyku hali ve yorgunluk
O da olur canım çok normal bende hala bile var o uyku hali ama dediğim gibi çevreye kulak asma daha çok söylerler doğumdan sonra özellikle sütün yetmiyo mama ver üstünü söyle giydir kucağına çok alma alışmasın diğer çocuk ne zaman vs vs

hiç utu sevmiyorum ya kurutucudan askıya direkt. bakalım paşanın kıyafetlerini utulerken bozmasam bari kıyafetlerden baska neler lazim oluyor onları araştırmam lazım ki eksik bişey kalmasın

Mimicigim seninle aramizda 4 hafta var ben daha hamile kaldigim kiloda bile çıkmıyorum sabahlari birak kilo almayi. Olur mu hic bebegi besleyememek falan sacmaliyor onlar dinleme sen. Zaten simdiden sonra kilo alıcaksın yavas yavas. Asıl kilo 5.aydan sonra alınıyor 6. Aydan sonra biraz daha biraz daha oyle artiyor. Genelde cok kilo alinmaz ki zaten 5. Aya kadar

hiç utu sevmiyorum ya kurutucudan askıya direkt. bakalım paşanın kıyafetlerini utulerken bozmasam bari kıyafetlerden baska neler lazim oluyor onları araştırmam lazım ki eksik bişey kalmasın
Minik minik zaten çok keyifli oluyo emin ol hastane çıkışı zıbın tulum çorap battaniye bez ıslak mendil biberon emzik kendine bol iç çamaşırı lohusa takımı 2 tane falan ped veya hasta bezi benim koyduklarım şuan aklıma gelenler bunlar

Ya buraya liste atılmıştı ön fikir olurdu sana. Elinde olan atar listeyi

Valla şunlardan illallah geldi
İlk hamileliğimde 5 kilo ile doğuma girdim gayette tosun gibi evladım oldu düşük kilolu da değildi. Bebek her şekilde besleniyor çok kilo almak = sağlıklı bebek demek değil
Ben öyle boş konuşan bir arkadaşımla şuan görüşmüyorum

Sona doğru hepsini detaylı konuşuruz gündem ona dönüyor otomatik ama şimdiden püf nokta kıyafetleri ayrı paket paket koymak çok ise yarıyor dağılma olmuyor
Evet kesinlikle hepsini ayri ayri keselere veya o tarz baska biseye koymak lazim kizlar buna dikkat edilse baya kolaylik oluyor. Takim takim hepsi ayri olmali.
Agiz mendili
Bebek bezi islak mendil veya ne kullanacaksaniz
Sonra dogru daha detayli anlatiriz tabi yine.
Bide kendiniz icin ilk gunler cok kanama oluyor mesane pedi tarzi bisey almaniz lazim.

Ben depend kullanmıştım o çok rahat olmuştu.
Ilk hemşirelere verilecek takım içinde beziyle . Sonra diğer takımlar bezler güzel hazirliklardi ya

Canım senin yediklerinin çoğu sana kilo yapar bebeğe değil ben hep kustum ilk hamileliğimde son 2 ay çok yedim aldığım kiloları o 2 ayda aldım ama oğlum yine zayıf doğdu bol kaşar peyniri ve muz ye onlar bebeğe kilo aldırıyormuş öyle diyorlar şuan da ne hikmetse kaşar peynirinden başka birşey yiyemiyorum ama o duyduğum şeyden dolayı değil hamileliğimin başından beri canım hep kaşar peyniri süt istedi hala yiyorum yani bakalım dedikleri faydası olacak mı bebişe

Ben depend kullanmıştım o çok rahat olmuştu.
Ilk hemşirelere verilecek takım içinde beziyle . Sonra diğer takımlar bezler güzel hazirliklardi ya
Hayatimdaki en güzel heyecanlardandi o kiyafetleri yikayip bebek deterjanin kokusu butun eve sinmesi sonra hepsini hevesle ütüleyip eve sergi yapmistim bi sure

O sen fazlasın bende yaz kış yorganımsiz yatmam
Ben hic yorgan kullanmam canim. Battaniyeyle ama tabi sen Sivastasin dimi orasi soguk olur. Ben oglumdan dolayi dogalgazı kökleyince atlet sort valla gece deprem vs olsa ust bas ariycam korkuyorum

Ben hic yorgan kullanmam canim. Battaniyeyle ama tabi sen Sivastasin dimi orasi soguk olur. Ben oglumdan dolayi dogalgazı kökleyince atlet sort valla gece deprem vs olsa ust bas ariycam korkuyorum
Ben sivastayım canım benim ev de sıcak valla yorgan örteriz ama gecenin bi yarısı kalkarım ki üstüm açık eşim kızar bana hep üstün açık uyuyon diye veya vücudumu açmasam bile yatağa girer girmez ayaklarımı dışarı çıkarırım ayaklarım yanar hep benim

Yok yok sivasta olan ben değilim ben istanbul bende ki alışkanlık örtmesem bile o yorgan benimle olacak benim oğlan üstünü hayatta örtmez (O göbeği açık gezmeyecektim )
Gece 23 dereceyi geçerse sıcaklık uyuyamaz 22 derece ideali .
Ayy rüyamda hiç hamileliğimi görmedim oğlumda emzirdigimi görür hissederdim kac gündür bi görsem rüya diyorum gördüm rüya ama göre göre deprem gördüm

Ruh eşim

hadi masallah. yarasın. belli mi kiz mi erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…