2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Normalde de böyleyim biliyo musun sadece hamileliğe has değil o ayaklarım alttan çıkar hep öyle çıplak ama bi iyi geliyo ki ferah ferah

Ayaklar benimde hep öyledir normalde corapsiz duramam ama yatağa yattıgim an çıkartırım uykum açılmasın diye ayaklarımı birbirine değdiririm

Kızlar merhaba sizleri yakından takip ediyorum , 15 haftalık hamileyim 3 hafta önce kontrole gittim kontrolden sonra içimde sanki bebek yokmuş hissi oluyor , hastaneye gitmeye korkuyorum allah korusun öldü derse diye .Sizde bunları yaşıyor musunuz ?

Geçen haftalarda bi çoğumuz yazmıştık bu korkularımızı. Hareketleri hissedince geçecek o zaman da kasılma mi şancı mi soruları gelecek akla ama en azından hareket kısmı onu hissetme kısmı şu korkuyu silecek

Allah korusun kötü düşünmeyin bazen benim de bulantım olmayınca rahat olunca unutuyorum sanki hiç yokmuş gibi hissediyorum

Öyle mi o konuyu atlamışım , o kadar hızlı yazışıyorsunuz ki ! ben okurken sayfa birden ilerliyor valla 9 yıl aradan sonra nasip olursa ikinci bebeğim olacak çok sıkıntılı bu süreç , kendi kendimi dinliyorum sürekli bu da stres yapıyor .

Ya ben seyma ve yaren nedense sizi karistiriyorum halbuki nick falanda benzemiyor ama

8 buçuk kg almıştım 4 kg çocuk doğurmuştum. Al sana tosun doğumdan sonra 6 bucuk kiloya yakın gitmişti bile
Ama ben emzirirken çok aldım , bu defa emzirdikçe içim kıyıldıkça kuru meyve fln atıcam ağzıma akıllandım

Bulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızar
Kötü düşünmeyin hiçbir şey olmaz inşallah Allah yardımcınız olsun o kötü düşünceler çıksın aklınızdan inşallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi sağsalim sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Lohusalikta yiyince alınıyor ya harbiden benim vucut uykusuzluk yorgunluktan dolayi kilo almadi pek ama normal sartlarda o yediklerim yense ohoo boyuna ciger yaptirdim haslama et yaptırdım anneme.
Haslama et süt yapiyor bak ben kendimi bunlarla besiye cektim sutum azalmak uzereyken annemin yanina gittim uyudum oda bana surekli ne istiyorsam pisirdi sütüm geri geldi

Oooo mashallah ay benimde o aralikta olur kilo almam insallah ya. Of doğru bide bunun emzirme dönemi var hep aklımdan çıkıyor önünde zorluğu başka bi ayrıymış duyduğum kadarıyla

Yaaaa ne şanslısın , of ben napicam o zamanlar acaba annemi getiricem herhalde 2-3 aylığına

Duygu ve olay geçişleri çok hızlı grubun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok normal bi durum hormonal değişiklikler var .Birde ilk bebekte bağ daha çabuk kurulurken 2. De sanki hissetmeden kurulamıyor gibi yani benim yaşadığım o. Oğlumda daha noktayken var mı yok mu belli değilken konuşmaya başlamıştım

Amin inşallah Allah nasip eder.

Bulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızar
Ya takma kafana ben ilk günden beri daha bi kez ne kustum ne bantı oldu. Herkeste aynı olucak diye bisey yok böyle düşünüp canını sıkma sakin

Ya ben seyma ve yaren nedense sizi karistiriyorum halbuki nick falanda benzemiyor ama

Ruh eşiyiz ondan birde öz geçmiş aynı 1 erkek annesi 2.ciler muammalı kız erkek gidip gelmeler gerçi benim artık muammasız pipili ama seymanin kız hissedip erkeğe benziyor muammasinda

Masallah canim ,ben de dun cikolata falan yeyip yatdim cox az kalp atisi gibi bisey oldu sonra zaten uyumusum
Karnimin kaburga taraflari agriyordu dun gebelik proqraminda baktim oluyormus bu haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…