Normalde de böyleyim biliyo musun sadece hamileliğe has değil o ayaklarım alttan çıkar hep öyle çıplak ama bi iyi geliyo ki ferah ferah
Malesef daha belli değilhadi masallah. yarasın. belli mi kiz mi erkek mi?
Aynıyız vallahaAyaklar benimde hep öyledir normalde corapsiz duramam ama yatağa yattıgim an çıkartırımuykum açılmasın diye ayaklarımı birbirine değdiririm
Kızlar merhaba sizleri yakından takip ediyorum , 15 haftalık hamileyim 3 hafta önce kontrole gittim kontrolden sonra içimde sanki bebek yokmuş hissi oluyor , hastaneye gitmeye korkuyorum allah korusun öldü derse diye .Sizde bunları yaşıyor musunuz ?
Allah korusun kötü düşünmeyin bazen benim de bulantım olmayınca rahat olunca unutuyorum sanki hiç yokmuş gibi hissediyorumKızlar merhaba sizleri yakından takip ediyorum , 15 haftalık hamileyim 3 hafta önce kontrole gittim kontrolden sonra içimde sanki bebek yokmuş hissi oluyor , hastaneye gitmeye korkuyorum allah korusun öldü derse diye .Sizde bunları yaşıyor musunuz ?
Öyle mi o konuyu atlamışım , o kadar hızlı yazışıyorsunuz ki ! ben okurken sayfa birden ilerliyorGeçen haftalarda bi çoğumuz yazmıştık bu korkularımızı. Hareketleri hissedince geçecek o zaman da kasılma mi şancı mi soruları gelecek akla ama en azından hareket kısmı onu hissetme kısmı şu korkuyu silecek
Ya ben seyma ve yaren nedense sizi karistiriyorumYok yok sivasta olan ben değilim ben istanbulbende ki alışkanlık örtmesem bile o yorgan benimle olacak benim oğlan üstünü hayatta örtmez (O göbeği açık gezmeyecektim )
Gece 23 dereceyi geçerse sıcaklık uyuyamaz 22 derece ideali .
Ayy rüyamda hiç hamileliğimi görmedim oğlumda emzirdigimi görür hissederdim kac gündür bi görsem rüya diyorum gördüm rüya ama göre göre deprem gördüm
Bulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızarAllah korusun kötü düşünmeyin bazen benim de bulantım olmayınca rahat olunca unutuyorum sanki hiç yokmuş gibi hissediyorum
8 buçuk kg almıştım 4 kg çocuk doğurmuştum. Al sana tosunoooo sen sanslisin. Benim uluslararasi her kafadan ses cikiyor. birisi arayıp ben 5 aylikken 14 kilo almistim bak nasıl tosun gibi doğurdum diyen bile var yani. gittiğim her ortamda sen iki canlısın ye ye muhabbeti zaten ayni bi durum, diyorum onun ihtiyacı olan sadece 1 extra yemek kasini 1 extra tabak degil, ilk kez anne ya ondan bilmiyor yaziiiiik durumları var bide of
Kötü düşünmeyin hiçbir şey olmaz inşallah Allah yardımcınız olsun o kötü düşünceler çıksın aklınızdan inşallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi sağsalim sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinBulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızar
Lohusalikta yiyince alınıyor ya harbiden8 buçuk kg almıştım 4 kg çocuk doğurmuştum. Al sana tosundoğumdan sonra 6 bucuk kiloya yakın gitmişti bile
Ama ben emzirirken çok aldım , bu defa emzirdikçe içim kıyıldıkça kuru meyve fln atıcam ağzıma akıllandım
Oooo mashallah ay benimde o aralikta olur kilo almam insallah ya. Of doğru bide bunun emzirme dönemi var hep aklımdan çıkıyor önünde zorluğu başka bi ayrıymış duyduğum kadarıyla8 buçuk kg almıştım 4 kg çocuk doğurmuştum. Al sana tosundoğumdan sonra 6 bucuk kiloya yakın gitmişti bile
Ama ben emzirirken çok aldım , bu defa emzirdikçe içim kıyıldıkça kuru meyve fln atıcam ağzıma akıllandım
Yaaaa ne şanslısın , of ben napicam o zamanlar acaba annemi getiricem herhalde 2-3 aylığınaLohusalikta yiyince alınıyor ya harbidenbenim vucut uykusuzluk yorgunluktan dolayi kilo almadi pek ama normal sartlarda o yediklerim yense ohoo boyuna ciger yaptirdim haslama et yaptırdım anneme.
Haslama et süt yapiyor bak ben kendimi bunlarla besiye cektim sutum azalmak uzereyken annemin yanina gittim uyudum oda bana surekli ne istiyorsam pisirdi sütüm geri geldi
Öyle mi o konuyu atlamışım , o kadar hızlı yazışıyorsunuz ki ! ben okurken sayfa birden ilerliyorvalla 9 yıl aradan sonra nasip olursa ikinci bebeğim olacak çok sıkıntılı bu süreç , kendi kendimi dinliyorum sürekli bu da stres yapıyor .
Amin inşallah Allah nasip eder.Kötü düşünmeyin hiçbir şey olmaz inşallah Allah yardımcınız olsun o kötü düşünceler çıksın aklınızdan inşallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimizi sağsalim sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Ya takma kafana ben ilk günden beri daha bi kez ne kustum ne bantı oldu. Herkeste aynı olucak diye bisey yok böyle düşünüp canını sıkma sakinBulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızar
Ya ben seyma ve yaren nedense sizi karistiriyorumhalbuki nick falanda benzemiyor ama
Masallah canimBenim tam vajina ustunde hissediyorum dun bizimki baya oynadi ya babaya baya tepki verdi şok oldum ilk defa bu kadar net hissettim onu kızlar daha gec oynuyor diyorlar endise etme cikolata ye sirt ustu yat ben oyle yapiyorum hissetmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?