Duygu ve olay geçişleri çok hızlı grubun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok normal bi durum hormonal değişiklikler var .Birde ilk bebekte bağ daha çabuk kurulurken 2. De sanki hissetmeden kurulamıyor gibi yani benim yaşadığım o. Oğlumda daha noktayken var mı yok mu belli değilken konuşmaya başlamıştım
Ben sadece bio coco yagi baska biseye gerek yokÇatlak kremi kullanmaya başladıniz mi
Bulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızar
Evet aslında çok haklısınız .İkinci bebeğe haksızlık mı yapıyoruz ki .İlk bebeğimde şarkılar dinletirdim , yemem içmem daha dikkatliydi,bir yudum kola içmeden geçirmiştim doğum ve lohusalığımı.
Kıyamam sana ya ne zaman geliyor annen? Bende arada öyle oluyorum insallah doğuma gelirlerTunaydin kizlar
Nasilsiniz ? Ben dun Annem filmine baktim film bitti ben daha 2saat agladimannemi cok ozledim
Ya bilmiyorum dun cok kotu oldum aslinda alismis sanmistim ama iste anne her yasta anneKıyamam sana ya ne zaman geliyor annen? Bende arada öyle oluyorum insallah doğuma gelirler
Ekliyorum paşamızı
Yok kuzum ya Amerika Türkiye 14 saat oda direk uçarsam bide şimdi corona virüsü falan heryer bi panik , iyice riske atmaya gerek yok kalabalık hava alanlarında bulunupta. Annem gelsin istiyorum doğuma ama bilmiyorum kesin bi durum yok. Sen daha yakınsın gitsene gidebiliyorsa hem moralin düzelir.Ya bilmiyorum dun cok kotu oldum aslinda alismis sanmistim ama iste anne her yasta annebilmiyorum ablam gelicek insallah ona da izin verilir gelmesine ♥
sen gittin mi annenin yanina??
Duygu ve olay geçişleri çok hızlı grubun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok normal bi durum hormonal değişiklikler var .Birde ilk bebekte bağ daha çabuk kurulurken 2. De sanki hissetmeden kurulamıyor gibi yani benim yaşadığım o. Oğlumda daha noktayken var mı yok mu belli değilken konuşmaya başlamıştım
@Science3 canım ekle beni de pipili anneleri listesine lütfenBugün kesinleşti
Masallah canim♥,ben de dun cikolata falan yeyip yatdim cox az kalp atisi gibi bisey oldu sonra zaten uyumusum
Karnimin kaburga taraflari agriyordu dun gebelik proqraminda baktim oluyormus bu haftada
Benimkinde erkek söyledim mi hatırlamıyorum ama , eklersinEkliyorum paşamızı
Hahaha vallahi bizden korkuluryaa ben hiç konuşamıyorum, sanki ne bileyim kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor, konuşursam.
hani bir şöyle hareketlerini hissedeyim öyle konuşurum hemen gelin güvey olmıyım gibi geliyor çok garip bir psikoloji.
ayy hadi bakalım geliyor pipililer. İlerde fettan kayınvalideler olacağız eller oklavalı(evimde bile oklava yok ama)
gram hissiyatım yok yaa
dün gerçi belime bir iki bıçak saplanması oldu hepsi bu.
Oyle bir imkanin varsa sakin kacirma Mimi. Cunku yorgunluk+uykusuzluk hem depresyona sokuyor insani hemde süt azaliyor. Benim doktor oglen mutlaka uyuman lazim sutum olsun diyosan diyordu. Gercekten dediklerini yaptim 2 sene emzirdimYaaaa ne şanslısın , of ben napicam o zamanlar acaba annemi getiricem herhalde 2-3 aylığına
Ay ben sen ordasin Saniyordum.Yok kuzum ya Amerika Türkiye 14 saat oda direk uçarsam bide şimdi corona virüsü falan heryer bi panik , iyice riske atmaya gerek yok kalabalık hava alanlarında bulunupta. Annem gelsin istiyorum doğuma ama bilmiyorum kesin bi durum yok. Sen daha yakınsın gitsene gidebiliyorsa hem moralin düzelir.
Aynen öyle birde doktor dışında herkesin kız demesi o da ayrı bi muamma doktor yanılmıştır inşallah diye düşünüyorum artıkRuh eşiyiz ondanbirde öz geçmiş aynı 1 erkek annesi 2.ciler muammalı kız erkek gidip gelmeler gerçi benim artık muammasız pipili ama seymanin kız hissedip erkeğe benziyor muammasinda
Hahaha bende konuşamıyorum ya tuhaf geliyor ne biliyim , annem taş kalplisin diyor haha çokta yanlış sayılmaz ben ağlamam kolay beri yada ne biliyor duygu sıfıra yakın sadece son 1 haftadir falan kıyafetlerini gelip geçerken Totonu yerim senin şapsik demiştim sonra kendi kendime delimizin ya sacmalama dedim onun dışında hormonlar sıfıryaa ben hiç konuşamıyorum, sanki ne bileyim kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor, konuşursam.
hani bir şöyle hareketlerini hissedeyim öyle konuşurum hemen gelin güvey olmıyım gibi geliyor çok garip bir psikoloji.
ayy hadi bakalım geliyor pipililer. İlerde fettan kayınvalideler olacağız eller oklavalı(evimde bile oklava yok ama)
gram hissiyatım yok yaa
Yalniz degilmisim. Valla bende kendimi cok dinlersem hissediyorum yoksa yokyaa ben hiç konuşamıyorum, sanki ne bileyim kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor, konuşursam.
gram hissiyatım yok yaa
Ya bilmiyorum gelebilirse gelmeye calisicam annem bakalım bu ay vizeye başvuracak yeni gördü 10 yıllık vizesi geçen ay dolmuş. O kadar yalvardım kaç yıldır vatandaşlık vermek için lazım değil dediler şimdi vize peşinde koşuyoruz.Oyle bir imkanin varsa sakin kacirma Mimi. Cunku yorgunluk+uykusuzluk hem depresyona sokuyor insani hemde süt azaliyor. Benim doktor oglen mutlaka uyuman lazim sutum olsun diyosan diyordu. Gercekten dediklerini yaptim 2 sene emzirdim
Hadi ya kızlar benimde aynı muhabbet oldu hatta cinsiyet partisinde bayağı bi hayal kırıklığı uğradım millette ne kötü anne erkek diye bebeği istemiyor dedi sanırımAynen öyle birde doktor dışında herkesin kız demesi o da ayrı bi muamma doktor yanılmıştır inşallah diye düşünüyorum artık
Ya bilmiyorum ilk günden beridir bi kız hissiyatı var gördüğüm rüyalar falan hep kız gördüm doktor erkeğe benziyo demesine rağmen inanasım gelmiyo kız gibi hissediyorum ikra meyra var burda usg fotosuna göre yorum yapıyo o da kız dedi instada biyolog bi bayan var o da kız dedi çevremde herkes göbeğime bakıp kız diyor belirtiler desen hep kız belirtisi yani benim durum bayağı karışık haftaya belli olur inşallahHadi ya kızlar benimde aynı muhabbet oldu hatta cinsiyet partisinde bayağı bi hayal kırıklığı uğradım millette ne kötü anne erkek diye bebeği istemiyor dedi sanırımartık nasıl inandırmışsam kendimi kız olduğuna pastanın içinde maviyi görünce kırk yerinden daha kestim kesin bi yerinde pembe vardır ye. Ama yok bildigin erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?