2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Evet aslında çok haklısınız .İkinci bebeğe haksızlık mı yapıyoruz ki .İlk bebeğimde şarkılar dinletirdim , yemem içmem daha dikkatliydi,bir yudum kola içmeden geçirmiştim doğum ve lohusalığımı.

Bulantım hiç olmadı bir kaç belirti olsa rahat edicem inşallah .Eşime de diyemiyorum hemen sesini yükseltir böyle düşündüğüm için kızar

Hiç yaşamadım . Sadece ilk zaman göğüs hassasiyeti ve uykuya meyillilik vardı onlarda 10. Haftada gitti. Belirtisiz devam

Ya bu hayat şartıyla da alakalı ve ilk başka oluyor. Ben hamile olduğumu çok unuttum hiç yokmuş gibi geliyordu. Arkadaşa falan soruyordum o da anca hareketlerden sonra anlıyorsun demişti. Birde ilkinde herşey o hiç bilmedigin duygular. Şimdi zaten diğeriyle ilgilen ev işleri derken ilki gibi olmuyor .

Kıyamam sana ya ne zaman geliyor annen? Bende arada öyle oluyorum insallah doğuma gelirler
Ya bilmiyorum dun cok kotu oldum aslinda alismis sanmistim ama iste anne her yasta anne bilmiyorum ablam gelicek insallah ona da izin verilir gelmesine
sen gittin mi annenin yanina??

Ya bilmiyorum dun cok kotu oldum aslinda alismis sanmistim ama iste anne her yasta anne bilmiyorum ablam gelicek insallah ona da izin verilir gelmesine ♥
sen gittin mi annenin yanina??
Yok kuzum ya Amerika Türkiye 14 saat oda direk uçarsam bide şimdi corona virüsü falan heryer bi panik , iyice riske atmaya gerek yok kalabalık hava alanlarında bulunupta. Annem gelsin istiyorum doğuma ama bilmiyorum kesin bi durum yok. Sen daha yakınsın gitsene gidebiliyorsa hem moralin düzelir.

yaa ben hiç konuşamıyorum, sanki ne bileyim kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor, konuşursam.
hani bir şöyle hareketlerini hissedeyim öyle konuşurum hemen gelin güvey olmıyım gibi geliyor çok garip bir psikoloji.

@Science3 canım ekle beni de pipili anneleri listesine lütfen Bugün kesinleşti

ayy hadi bakalım geliyor pipililer. İlerde fettan kayınvalideler olacağız eller oklavalı (evimde bile oklava yok ama)

Masallah canim ♥,ben de dun cikolata falan yeyip yatdim cox az kalp atisi gibi bisey oldu sonra zaten uyumusum
Karnimin kaburga taraflari agriyordu dun gebelik proqraminda baktim oluyormus bu haftada

gram hissiyatım yok yaa
dün gerçi belime bir iki bıçak saplanması oldu hepsi bu.

Hahaha vallahi bizden korkulur

Yaaaa ne şanslısın , of ben napicam o zamanlar acaba annemi getiricem herhalde 2-3 aylığına
Oyle bir imkanin varsa sakin kacirma Mimi. Cunku yorgunluk+uykusuzluk hem depresyona sokuyor insani hemde süt azaliyor. Benim doktor oglen mutlaka uyuman lazim sutum olsun diyosan diyordu. Gercekten dediklerini yaptim 2 sene emzirdim

Ay ben sen ordasin Saniyordum.
Yok canim aslinda simdi oralarda da bu virus gelirse hastaneler falan buraya baktikta iyi degil ,o yuzden gidersem oglumla gitmem lazim ona gerek yok .
Zaten Iranlilar baya hertarafa geldiler bizim orda da bugun sabah bulunur virus
Dogum icin viza vermiyorlar anneme o yuzden zor ama ablam kesin gibi gelicegi

Ruh eşiyiz ondan birde öz geçmiş aynı 1 erkek annesi 2.ciler muammalı kız erkek gidip gelmeler gerçi benim artık muammasız pipili ama seymanin kız hissedip erkeğe benziyor muammasinda
Aynen öyle birde doktor dışında herkesin kız demesi o da ayrı bi muamma doktor yanılmıştır inşallah diye düşünüyorum artık

Hahaha bende konuşamıyorum ya tuhaf geliyor ne biliyim , annem taş kalplisin diyor haha çokta yanlış sayılmaz ben ağlamam kolay beri yada ne biliyor duygu sıfıra yakın sadece son 1 haftadir falan kıyafetlerini gelip geçerken Totonu yerim senin şapsik demiştim sonra kendi kendime delimizin ya sacmalama dedim onun dışında hormonlar sıfır

Yalniz degilmisim. Valla bende kendimi cok dinlersem hissediyorum yoksa yok
Bakalim 3mart randevum var sadece kalp atisini dinleriz o beni rahatlatir yoksa ultrason randevumuz taaa nisanda

Oyle bir imkanin varsa sakin kacirma Mimi. Cunku yorgunluk+uykusuzluk hem depresyona sokuyor insani hemde süt azaliyor. Benim doktor oglen mutlaka uyuman lazim sutum olsun diyosan diyordu. Gercekten dediklerini yaptim 2 sene emzirdim
Ya bilmiyorum gelebilirse gelmeye calisicam annem bakalım bu ay vizeye başvuracak yeni gördü 10 yıllık vizesi geçen ay dolmuş. O kadar yalvardım kaç yıldır vatandaşlık vermek için lazım değil dediler şimdi vize peşinde koşuyoruz.

Aynen öyle birde doktor dışında herkesin kız demesi o da ayrı bi muamma doktor yanılmıştır inşallah diye düşünüyorum artık
Hadi ya kızlar benimde aynı muhabbet oldu hatta cinsiyet partisinde bayağı bi hayal kırıklığı uğradım millette ne kötü anne erkek diye bebeği istemiyor dedi sanırım artık nasıl inandırmışsam kendimi kız olduğuna pastanın içinde maviyi görünce kırk yerinden daha kestim kesin bi yerinde pembe vardır ye. Ama yok bildigin erkek

Ya bilmiyorum ilk günden beridir bi kız hissiyatı var gördüğüm rüyalar falan hep kız gördüm doktor erkeğe benziyo demesine rağmen inanasım gelmiyo kız gibi hissediyorum ikra meyra var burda usg fotosuna göre yorum yapıyo o da kız dedi instada biyolog bi bayan var o da kız dedi çevremde herkes göbeğime bakıp kız diyor belirtiler desen hep kız belirtisi yani benim durum bayağı karışık haftaya belli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…