2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yalniz degilmisim. Valla bende kendimi cok dinlersem hissediyorum yoksa yok
Bakalim 3mart randevum var sadece kalp atisini dinleriz o beni rahatlatir yoksa ultrason randevumuz taaa nisanda

ya bu nasıl iş beee, ay çok enteresan şu yurtdışında olaylar.
Peki özel başka yere gitsen, ona da mı izin yok ki?
yoksa biz de devlete gitsek ohoo randevu bile alamıyosun bazı testler için İstanbul'da

ayy ben iyi ki cinsiyet partisi yapmamışım çünkü erkek diyince hatta "görüyorum bişeyler" dediği gibi yaaaaa dedim gayet üzgün bir şekilde. Sonra çok üzüldüm gerçi, sağlığına bakmıyorum da neyi düşünüyorum diye.
artık alıştım sanırım mavi kalbe :)

Bana %99 erkek dedi ben hala %1'lik ihtimale tutunuyorum

Aynen başka bi grupta Melis arkadaş var daha ilk ultrason fotosundan tanımın şeklinden anlarım gönder dedi gönderdim kesin kız dedi, çevredekiler aynı şekilde koz annesi olacaksın sen süsü cok seviyorsun dediler, eşimin kardeşi ultrasona gelmişti o da kalp atışından belli kız bu erkek kalp atışı değil dedi, bende hep kız istiyordum zaten ... doktora her gittiğimizde de she she she diye bahsedince dedim kesin görüyor biliyor da söylemiyor haftası kesinleşmeden ama ağzından kaçırıyor diye.... sonra pastayı bi kestim ... hüsran yok tabi işin şakası bu allahim sağlıkla kucağıma almayı nasıl etsin de , yoksa ilk bebeğim ne kız var ne erkek. Artık çevre nasıl etkilemişse beni ne inanmışım ama !

Aslinda burda ozel devlet cok fark etmiyor ,hamilelik boyu 3kere ultrason oluyor bana cok yapildi dusuk problemine gore .oncesinde kendi doktorum bakti usmde ama 12 haftalik bide 17haftalikta baska doktorlar bakti nisandan sonra bi kere daha var ultrason ondan sonra vajinal cogu zaman bakiyorlar bebegin beslenmesine acilma olup olmamasina

Malesef biz olmedigimiz sürece doktor göremiyoruz benimki 3 ocaktı son randevu, şimdiki 3 Mart 2 ay sonra , gerek görmüyorlar hatta ilk gebe kaldığımda 8 hafta olana kadar hiç bir doktor kabul etmedi gerek yok deyip. 8inci haftada gittiğimde anca hcg Me bakmışlardı bide doktor salak gibi aaa tebrikler hamilesiniz dediğinde ben ve eşim hadi canım dalga geciyorsun demiştik , oda tlhayor gerçekten yoksa istemediğiniz bi durum mu pot mu kırdım demişti. Geri zekalilar ya. Yok zaten biliyoruz hamile olduğumuzu 2 aydir demiştim. Yaaaa sorma benim tepkimi videoyu atabilsem görürsün sen zalim nankör anne tepkisini. Hayiiiiir olamaz diye bi bağırisim var herkeste anı bi sessizlik oluşmuş o derece yani şimdiden kötü anne damgası yedim sanki

valla ben de artık ayda bir gidicem de insan dayanamıyor yahu

Aynen çevre gerçekten etkiliyor birde ailemden uzaktayım kayınvalidemler yakın eşimin kuzenleri ve ben hep erkek doğurduk tek görümcem 2 kız doğurdu o da uzak olduğu için şuan ben hamileyim bana kız doğur biraz kız sevelim diyorlar hep herkesin bi kız beklentisi var anlayacağın bakalım hislerim mi doğru çıkacak doktorun tahmini mi

valla ben de artık ayda bir gidicem de insan dayanamıyor yahu
Tabi insan cok gormek istiyor ama hersey yolundaysa sık sık gitmenin manasi yok ,normal randevularda kalp atisina dinleriz yeter bana, insallah gelecek haftalardan hareketlerinide daha guzel hissedicez

ahah ciddi misin yaa o kadar kötü tepki vermeseydin keşke
işte bu yüzden bence cinsiyet partisi yapılmamalı
hatta buradan biri demişti sanırım, başka cinsiyete üzülecekseniz yapmayın sonra videoları izleyince çok komik oluyor diye. Ben de baya şaşırdım çünkü inan beklemiyordum hiç hem de... Neyse erkek anneye daha bağımlı olur

acaba yurtdışında çok anne olmak istemiyor kadınlar ondan mı
ay hiç mantıklı gelmedi bana.
Ben de bir rahatsızlık sonucu kendi doktorum dışında bir doktora 2 kere gittiğimde azarlamıştı beni
2.7ymiş amerika ultrason ortalaması diye

Allah gönlüne göre versin güzelim, hayırlısı olsun bakalım.

Telefonla arayıp randevu al istersen canım, neden müsait olmasın ki? Altunizade Acıbadem'de benimki. Belki diğer Acıbadem'lerde daha uygun da olabilir, bizim burası en pahalı olan diye biliyorum canım. Ama n'aparsın bana yakın olan da bu.

Avrupayi bilmiyorumda Amerika hakikaten Türkiye’nin eline su dökemez. Dönüp dolaşıp gaza gelip atamız boşuna dememiş beni Türk doktorlarına emanet edin diye deyip deyim söyleniyorum. Bi kaç yıl önce böbreklerimden taş düşürmüştüm 7 saat acilde bekledim Cedars-Sinai de hemde sözde Amerika’nın ilk 10 hastanesinden. 3 kez bayıldım agridan geliyor beklerken ayıltıyor sıranızı beklemek zorundasınız deyip gidiyor hemşire. Bırak Allah aşkına ya Türkiye’de acilde yarım saat bekleyince ortalık bir birine giriyor.
Eşim şimdiden tehdit ediyor ilerde göstericem oğluna annen seni istememişti aslında diye Gerçekten hazırlıksız yakalanmakta başka bisey. Tavsiyem eger böyle bi parti yapacaksanız daha önceden öğrenin cinsiyetin ne olduğunu tepkiniz kötü olmaz benim gibi. Sade was eglencesine olmus olur.
ya cok mutluyum erkek olmasına dediğim gibi farketmez aslında bende ikisinde yok ama diyorum ya nasıl bi psikolojiyle girmişsem o kız olacağı havasına .... allahim ya.

Tabi insan cok gormek istiyor ama hersey yolundaysa sık sık gitmenin manasi yok ,normal randevularda kalp atisina dinleriz yeter bana, insallah gelecek haftalardan hareketlerinide daha guzel hissedicez
Sende hareket varmı? Benimki 12. Haftadan beri tavşan gibi yerinde durmuyor. Adam ölçüm yapamamıştı normalde 10 dk sürüyormuş biz 45 dk da çıktık. dizlerini kırıp kırıp zıplıyor sonra kaydırak kayar gibi kayıyordu. Dr bu hareketleri hissetmeye başlayınca Allah yardımcın olsun rahat olmucaksin demişti. Şimdi hep bi pitirti var tik tik kafamı atıyor tekme mi bilmiyorum. Sanki bagirsaklarimda gaz var gibi hahaha

kızlar sağlık ocağında kalp atışları ne zaman duyulmaya başlıyor bilen var mı
ya da bakılabiliyor mu?

Hemşire bana 20. haftadan itibaren istediğin zaman gel, kalbini dinletirim sana, moral olur demişti. Her yerde aynı mıdır bilmem canım.

ay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor

Benim de öyle. Çareyi hindistan cevizi yağına bulanmakta buldum. Öyle de Kırkpınar pehlivanlarına dönüyorum ama olsun. Kaşınmıyor ya, missss.

Ay masallah pasaya
Yok canim 1 kac gun hissettim her yatdigimda 1-2kere hissediyordum ama 2gundur yok gibi
Nazli bizim kiz ultrasonda da cok cok hareketli olmuyor ,bi kac kez dizlerini bukup zipladi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…