2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne kadar canım fiyatlar? Ben de Acıbadem tarafına taşınacağım.

Ben bilerek izlemiyorum ya annem yanımda iken izlemeliyim yoksa bende durduramam zaten çok ağlağım. İnş bi hafta sonra fln gidicem yanına.
Aynen ben bilmezdim bu kadar aglayacagimi ruyamda bile sabaha kadar agliyordum bu aralar duygusallikta var hem annemi cok uzun zamandir gormedim
Insallah git yanyana izlersiniz

ay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor
Benim koltuk altim kasiniyor desem valla bu hamilelikte garip ne varsa yasiyorum dun koltuk altima goguslerede coco yagi surdum cok guzel oldu hergun artik koltuk altinada surucem

17+5 olduk bizz. Kasılmalar benimde cok var. Doktor calsiyum magnezyum ve demir vermisti. Demir ac karna oldugu icin icemiyorum midem almiyo. Kalsiyumu biraktim yan etki yapti. Magnezyumuda normalde gunde bir kere ama kasilmalarim oldugunda iciyorum. Doktoruma sordum kasilmalari normal dedi. Salı da dörtlü testimiz var

Ne kadar canım fiyatlar? Ben de Acıbadem tarafına taşınacağım.

Canım normal kadın doğum ücretlerini bilmiyorum. Ben perinatoloğa gitmek zorundayım. Perinatoloğum profesör. Benim muayene ücretim 775 TL şu an. Sanırım profluk farkı 150 tl civarı.

Yakın zamanda taşınacağız inşallah. Fakat doktorumdan memnunum. Devam edeceğim kendisine. Kısmetse doğum başka şehirde olacak, o zamana kadar doktor değişikliğine gerek yok diye düşünüyorum.

Tamam canım çok sağol. Ben de detaylıyı orada yaptırırım belki memnunsan.

Bebek bu ne zaman gelcegi belli olmaz 36 40 hafta arasi beklenir o yuzden oyle diyorlar bellimi olur belki sezeryan olur tarihlere takılmaya gerek yok enin sonunda dogacak saglikla gelsinlerde kendi hislerime dayanarak temmuzda dogurcagimi hissediyorum

Tamam canım çok sağol. Ben de detaylıyı orada yaptırırım belki memnunsan.

Ben doktorumdan memnunum canım. Yalnız baştan diyeyim eski tonton dedeler gibi. Mottosu "Güzel giden bir şeyi detaylandırarak bulandırma". Burada arkadaşlar yazıyor, kalp atışı şu kadar, kese bilmem kaç cm, bebeğin boyu şu kadar vs diye. Teknik bilgi vermez, gelişimi iyi, hafta ile uyumlu vs gibi yorumlar yapar. Gerçi detaylı USG'de raporu yazılı verdiği için kendim kurcaladım ne durumdayım diye ama zaten doktor her şey yolunda, vb diyerek sorun olmadığını söylemişti. Onun verdiği bilgi bana yeterli gelir.

İnşallah anlatabilmişimdir.

Bende doktora soracağım bakalım. Bebek kurban bayramında doğar ise naparız diye. Ameliyatı kim yapacak kendi olur mu yoksa şehir dışı fln mı gidecek netleştireyim bu ara kafama onu takıyorum.
31 temmuz-3 agustos bayram benim sezeryan olduğu için o zamana denk gelebilir bilemiyorum.
Ayy her gün bişeye takıyorum ya felaket tellalı gbi oldum ki normalde polyanna gbi kadındım

Biz gittik gep onde gözüküyordu ama tarih net degildi 12 den sonra normalde 5 kasim son adetim 29 ekime cekti biz bebek onde felan dedik esimle oda dediki bebek onde gitmez bebek bu haftalarda gercek yasini soyler dedi onde geride diye bisey yok dedi senin erken dollenme olmus dedi 9 gun oynadı satim bilmiyorum ben sorun olarka görmedim haftasiyla uyumlu iki gun felan oynuyor artik

Sacmalama sen milletin agzina bakma sen kilo alinca bebek aliyor diye bisey yok kimisi diyetisyenle kilo bile veriyor ben 52 yle hamile kaldim suan 17+4 um 50 kiloyum daha artiya geçmedim 1 kiloyla hamileliği bitiren arkadasmz dahi vardi

ben doktoruma sordum
takvime baktı
amaaan bu tarih çok kötü hiçbir şeyle birleşmez, ben kurbanda burAda olurum merak etme dedi
ama içimden bi ses onu beklemeyeceğiz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…