- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
25-26-27-28 temmuz gibi doğsa ne güzel olur
Hanım hanımcık olucak prensesAy masallah pasaya
Yok canim 1 kac gun hissettim her yatdigimda 1-2kere hissediyordum ama 2gundur yok gibi
Nazli bizim kiz☺ultrasonda da cok cok hareketli olmuyor ,bi kac kez dizlerini bukup zipladi o kadar
Ben bilerek izlemiyorum ya annem yanımda iken izlemeliyim yoksa bende durduramam zaten çok ağlağım. İnş bi hafta sonra fln gidicem yanına.Tunaydin kizlar
Nasilsiniz ? Ben dun Annem filmine baktim film bitti ben daha 2saat agladimannemi cok ozledim
Ne kadar canım fiyatlar? Ben de Acıbadem tarafına taşınacağım.Allah gönlüne göre versin güzelim, hayırlısı olsun bakalım.
Telefonla arayıp randevu al istersen canım, neden müsait olmasın ki? Altunizade Acıbadem'de benimki. Belki diğer Acıbadem'lerde daha uygun da olabilir, bizim burası en pahalı olan diye biliyorum canım. Ama n'aparsın bana yakın olan da bu.
Benimki de bir hafta önde. 16+4 çıktınormal tarihimden 1 hafta önde gidiyorum, bu şekilde olna var mı kızlaarrr
Bizim de pipisiz olur inşallah ablaOh maşallah, iki gün uğrayamadık, hepiniz pipili doğuruyorsunuz. Maşallah. Meydanı boş bırakmaya gelmiyor pipili anaları.
Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun inşallah.
Bana dr kantaron yağı ya da hindistan cevizi yagı sur demişti. Bi dene istersen geçiyor.ay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor
Aynen ben bilmezdim bu kadar aglayacagimi ruyamda bile sabaha kadar agliyordum bu aralar duygusallikta var hem annemi cok uzun zamandir gormedimBen bilerek izlemiyorum ya annem yanımda iken izlemeliyim yoksa bende durduramam zaten çok ağlağım. İnş bi hafta sonra fln gidicem yanına.
Benim koltuk altim kasiniyor desem valla bu hamilelikte garip ne varsa yasiyorumay kızlar nasıl bir göğüs kaşıntım var bir haftadır anlatamam off tatlı tatlı da kaşınıyor
Ne kadar canım fiyatlar? Ben de Acıbadem tarafına taşınacağım.
Tamam canım çok sağol. Ben de detaylıyı orada yaptırırım belki memnunsan.Canım normal kadın doğum ücretlerini bilmiyorum. Ben perinatoloğa gitmek zorundayım. Perinatoloğum profesör. Benim muayene ücretim 775 TL şu an. Sanırım profluk farkı 150 tl civarı.
Yakın zamanda taşınacağız inşallah. Fakat doktorumdan memnunum. Devam edeceğim kendisine. Kısmetse doğum başka şehirde olacak, o zamana kadar doktor değişikliğine gerek yok diye düşünüyorum.
bende bunu anlamıyorum en erken en geç nasıl yani. bana da 21 temmuz-4 ağustos dedi. simdi ne zaman dogcak ben hala anlamadım. benim arkadaşıma basından beri doktoru 23 kasım dedi cocuk 23 kasım da doğurdu. benim ise iki tarif arası neden acaba
Tamam canım çok sağol. Ben de detaylıyı orada yaptırırım belki memnunsan.
Ya bunun kararını çok erken vermiş gibi geldi bana. Yine doktorların farklı görüşleri. Benimde 5 ağustos ama şuan ki ölçüme göre 27 temmuz ama bu tarihler oğlumda çok değişmişti doktordan doktora cihaza göre bile değişiyor. O yüzden doktorum bana hep sat önemli demişti ki benim aşılama tedavisi günü belli olduğu halde sata göre hareket ettik .
Hayır bana sadece gelişimi çok güzel dedi. Doğum için de yine 4-6 ağustos olur dedi.
Normal canım
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan ben düzenli olarak
18-20den sonra canım
18+6da biraz zor duymuştuk biz. Uğraşmıştı baya ebe hanım
kizlar bişey daha sorucam ben, sizin kilo aliminiz nasıl gidiyor?? ben nerdeyse 5 aylık oldum ve sadece 5 lbs almisim (2 kilo 300 grama falan denk geliyor) yani her ay yaklaşık yarim kilo almisim. cevredeki arkadaslar besleyemiyorsun iki canlısın ona Gore daha çok yemen lazım falan diyorlar ama şükür şimdilik butun kan tahlilleri normal geldi. Sizde durum ne?
Bende doktora soracağım bakalım. Bebek kurban bayramında doğar ise naparız diye. Ameliyatı kim yapacak kendi olur mu yoksa şehir dışı fln mı gidecek netleştireyim bu ara kafama onu takıyorum.
31 temmuz-3 agustos bayram benim sezeryan olduğu için o zamana denk gelebilir bilemiyorum.
Ayy her gün bişeye takıyorum ya felaket tellalı gbi oldum ki normalde polyanna gbi kadındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?