2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kızlar nasılsınız çok takip edemedim. Sözleri var mi cinsiyet kesinlestiren. Bim deki bebek battaniyesi ve biberonlari çok iyi. Cuma günü erkenden kısmet olursa sıraya giricem birde cinsiyet belli olursa daha kolay olur almak. Alacaklarını önceden işaretledim

Eklentiler

• 20200227_060907.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200227_060714.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 39
Benim koltuk altim kasiniyor desem valla bu hamilelikte garip ne varsa yasiyorum dun koltuk altima goguslerede coco yagi surdum cok guzel oldu hergun artik koltuk altinada surucem

ahaha valla yaa benim de sağ taraf belimin alt tarafında bir bölge var sürekli orası kaşınıyor
ayy ama böyle nasıl da tatlı tatlı

canım keşke doğum da burada olsa, orada doğumda gideceğin doktor için hiç baktın mı?
ama taşınınca yine aynı doktora devam edeceksin değil mi

Kızlar siz doğum tarihlerine hiç bakmayın haftaniza göre ayarlayın herşeyimizi benim ilk oğlum da 36 +4 günlük doğdu hiç belli olmuyor bu işler. Herşeyin istediğiniz gibi olmasını istiyorsanız 35 haftada bitirmiş olur. Ne olur ne olmaz. Ne demişler misafirin geleceğiyle bebeğin ne zaman doğacağı belli olmaz.

Ay eşim çöp aldırtmıyordu ilkinde ya bişi olursa diye ilerlesin diyordu erken doğumdan 2 gece hastanede yattım. 30 haftalıktım ilaçlarla durdurduk şükür doğumu. Hastaneden çıkar çıkmaz 3 4 günde araba beşik kıyafet tüm alet edavat şampuanı kremi halletmiştim koştur koşTur 34 haftalıkken valizim çantam hepsi hazır holde bekliyordu. 36 haftanın içinde doğum yaptım
Bu bebekte öğrenir öğrenmez herşeyi aldım nerdeyse kıyafet dışında Erken hazırlanıyorum

ya ben şu an gördüm çok acil bir şey soracağım 6 martta mı bu indirim?

Bende şuan aynen senin gibiyim yatarken göbeğim hep açık kapatamıyorum daralıyorum ayaklarım çıplak çorap giyinemiyorum yanıyorum ben yaz kış

Ena nasik yaniyorsunuz yahu ben donuyorum atlet ustune ince badi onun ustune kazakk onun ustune is hirkasi bide uzun hirka giyiyorum yazin bile aksamlari hirkasiz inemem agsa

Emzirirken cok mu acıkıliyor kimisi emzirirken kilo aldim diyor kimisi verdim diyor bunyeylemi alakali

Masallah canim ,ben de dun cikolata falan yeyip yatdim cox az kalp atisi gibi bisey oldu sonra zaten uyumusum
Karnimin kaburga taraflari agriyordu dun gebelik proqraminda baktim oluyormus bu haftada

Aynen cikolata yiyince bi haraketleniyor sipalar bende oyle uyuya kaldim gecen gun hissedicem diye benimde vajinada agrilar oluyor buyuyor diye avutuyorum kendimi kizla erkegin farklari oluyormu sende hamilelikte farkli oluyor derler ya

benim ilk ama hic biseye dikkat etmiyorum desem yeridir sakınan göze cop batar kafasindayim

Emzirirken cok mu acıkıliyor kimisi emzirirken kilo aldim diyor kimisi verdim diyor bunyeylemi alakali
Valla ben çok aldım ama inanılmaz acıkıyordum ben emzirirken , kendini tutan veriyor . Bu defa tutacağım sağlıklı atıştırmalıklar yiyicem.

ay her şey çok güzel yaaa
ben de işten izin alıp bimden alışveriş mi yapsam diye düşünüyorum

ya ta 30 haftalığa kadar beklenir mi kız
ben de hemen alınmaması taraftarıyım çünkü allah göstermesin
ama her zaman erken doğum riski var ya da birden çok fazla ağırlaşma hareket edememe riski de var.
O nedenle hemen 6 martta bime gidelim

ay çok güldüm kız partiden sonra mı değişti ahahahha
annesi babaso nasıl şaşırmışlar mıydı?

Valla ben 33 te herseyimi hazirlamis olurum 32 de izne cikcam insallah bebegin esyalarini halleder adapazarina geçerim kızçemle temmuzun ortasinda donerim cunku temmuzun sonuna kalmadan dogurcam diye hissediyorum

Ben 30. Haftaya kadar falan coktan almis olurum ihtiyaclari. Zaten ihtiyac dedigim kiyafet haricinde cok biseye gerek yok oglumdan hepsi var. 30.haftadan sonra anca keyfi biseyler kalir bi yerde bisey gorup begendigim olursa onlari alırım tek tük. Diger hersey cogunlukla bitmis olur.
Atesolcer
Besik
Bebek arabasi tarzi hersey var

Valla ben çok aldım ama inanılmaz acıkıyordum ben emzirirken , kendini tutan veriyor . Bu defa tutacağım sağlıklı atıştırmalıklar yiyicem.

Neyse sizde tecrube oluyosunuz bize bende diyorum simdi alayim dogruunca yuruyuse cikarim hergun diye ama tabi duyuyorumki bunlar imkansiz seylermis ben hayal dunyasinda yasiyormusum megersem

33. Haftalarda kasılmalardan dolayı hastanede yattım. Ben bile herşey hazır sanarken hastaneye geçmeden önce hönküre hönküre ağlayarak çanta hazırladık son alınacakları aldık. 30. Haftada kapatmaya başlarım yıkama ütü derken 31 gibi yine herşeyim tamam olur benimde

Neyse sizde tecrube oluyosunuz bize bende diyorum simdi alayim dogruunca yuruyuse cikarim hergun diye ama tabi duyuyorumki bunlar imkansiz seylermis ben hayal dunyasinda yasiyormusum megersem
Canim dogumdan hemen bikac gun sonra olmasa da bikac hafta sonra istersen hergun yuruyuse cıkabilirsin hava sartlarına göre.
Yemek isi aynen insan emzirdikce acıkıyor ama birazda bunye meselesi.
Benim bunyem uykusuzluk ve yorgunluga gelemiyor mesela istedigimi yedim yinede kilo olarak dönüşü olmadı.
Emzirmek, yorgunluk, uykusuzluk demek kilo verdirici sebepler bence baya onemli sebepler.

Bizim burda bimlere gelirmiki acaba ya anneme istanbulda olmucak onada aldiramam ne etsem bilemedim
Ben sabirsizim ya bebek arabasini aldim ana kucagini aldim oyun halisi cop kovasi kendime yazlik kiyafet aldim detaylidan sonrada odasini yapicam kocis calismazsa hafta sonu gider oda bakarim

Tüm sülaleye koca party veriler. Bir kız bir erkek diye. Sonra ben bursaya gittim 1 ay sonra fln hediyede aldım bebelere. Aa detaylıda değişti 2 kız oldu dediler Şaşırdılar tabi ama çabuk adapte oldular 11 yıldır bekliyorlardı çünkü bebeleri. Rabbim sağ salim kavuşturdu sonunda şuan durumları iyi ama küvezdeler toparlansın çıkcaklar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…