2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Emzirirken cok mu acıkıliyor kimisi emzirirken kilo aldim diyor kimisi verdim diyor bunyeylemi alakali
Normalde emzirmek çok kalori harcatan bir eylem
Sütüm olsun diye fazladan fazladan yemek gereksiz kalori alımına neden oluyor. Halbuki yemekle direk alakası pek yok. Süt için bol uyku ve bol sıvı yeterli. Bir de bebek teni ve kokusu tabi :))

İlklerden sonra tecrube oluyor valla

Benim mide cok hassas uykusuz kalsym mideme vurar sinirli olayim mideme mutlu olayım mideme hic hise yiyemem günlerce su sinirlenince yiyenlere ozenmisimdir hep dogumdan sonra degismezse vucudum almam bende uykusuzluk tan heralde bebek varken nasil cikicamki yuruyuse analarimiz 10 15 gun kalirlar giderler ztn kimse.kalmasin istemiyorum evde oturmaya raziyim

Ay bebek teni ve kokusu dedin ben bittim allah'ım nasil guzel bi duygudur ya zalim zaman gec git hadi

Koyarim cantama emzirme önlüğünü veya mamasını artik neyle beslenecekse elimden geldiginde cikmaya calisirim ben ya. Ama tabi havalara bagli.

Ben kızımda yürüyüş yapıyordum ikimizde hava almış oluyorduk ama şimdi bebek arabası ve elimde kızla naparım bilmiyorum. Çok sık çıkamam heralde bir anda fırlıyor cimcime elimden araba tutarken bir yandan onu tutmak zor olabilir bide yolda çok oyaşanıyor yok taş alcam yok yerde çöp var çöpe atmalıyım. Sokak temizliycek baştan sona gidesiye mıy mıy gidiyoruz hep elimizde ıslak mendiller peçetelerle.
Parkta emzirirkende bir an parkta ters bişi yapar fln biraz zorlancam sanırım

Az daha buyuycek ya canim biraz daha kolaylikcak isin insallah

Ena nasik yaniyorsunuz yahu ben donuyorum atlet ustune ince badi onun ustune kazakk onun ustune is hirkasi bide uzun hirka giyiyorum yazin bile aksamlari hirkasiz inemem agsa
Bende üşüyorum ki dün bugün hava güzeldi ama ben kalın hırkayla dolaşıyorum,son 3ayda çok yanıyor insan şansımızada yaza denk geliyor

2 çocukla bana da şuan zor görünüyor en azından küçükte yürüyene kadar. Gerçi o zaman da biri bi tarafa diğeri diğer tarafa

Valla ben çok aldım ama inanılmaz acıkıyordum ben emzirirken , kendini tutan veriyor . Bu defa tutacağım sağlıklı atıştırmalıklar yiyicem.
Ben kızımda emzirirken resmen eridim acaip kilo verdim gel gör ki oğlumda emzirirken iştahım çok açıldı aşırı aldım

Vayyy süper bime bak sen,harika ürünler geliyormuş ciddenbende bakayım birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…