- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Keşke elimizde olsa, bende faydalanmak isterdim o güzelliktenreca edeceğim böyle cümleler kurmayalım
zaten zor sabrediyorum, en sonunda beni 5 ay uyutun doğum başlayınca uyandırın diyeceğim
Hahahha neyse yürüyesiye bizim koca bebeler koca dana olcak . Söz dinlerler sanırım.2 çocukla bana da şuan zor görünüyor en azından küçükte yürüyene kadar. Gerçi o zaman da biri bi tarafa diğeri diğer tarafa
Valla benim ayaklar yanıyor canım hep özellikle yatakta hiç içerde olmaz hep dışarıda kışın ortasında bileEna nasik yaniyorsunuz yahu ben donuyorum atlet ustune ince badi onun ustune kazakk onun ustune is hirkasi bide uzun hirka giyiyorumyazin bile aksamlari hirkasiz inemem agsa
Ben hiç almadım canım tam tersine verdim emzirmeyi bıraktıktan sonra almıştımEmzirirken cok mu acıkıliyor kimisi emzirirken kilo aldim diyor kimisi verdim diyor bunyeylemi alakali
Bana gore fark cok oglumda boyle agrilar falan bu haftalarda hic olmadi cok cok rahattim,hareketleri erkenden hissetmistim,sanki bilmiyorum bu daha zor geciyor ilk aylar alisamadim hamilelige bunda doktorlarinda payi cok simdi simdi alisiyorum kziima ama yinede cok saglikli beslenmiyorum oglumda cok dikkat ederdim belkide zor hamile kalmistim o kadar heyecanliydim kiAynen cikolata yiyince bi haraketleniyor sipalar bende oyle uyuya kaldim gecen gun hissedicem diyebenimde vajinada agrilar oluyor buyuyor diye avutuyorum kendimi kizla erkegin farklari oluyormu sende hamilelikte farkli oluyor derler ya
Ben doğum yaptığım zaman yanımda bi kız vardı ağlardı ikinci çocuk daha zor diye hamilelik zor geçiyo ağrın çok oluyor demişti gerçekten benim de aynen senin gibi şimdiden ağrılarım var doğruymuş demek kiBana gore fark cok oglumda boyle agrilar falan bu haftalarda hic olmadi cok cok rahattim,hareketleri erkenden hissetmistim,sanki bilmiyorum bu daha zor geciyor ilk aylar alisamadim hamilelige bunda doktorlarinda payi cok simdi simdi alisiyorum kziima ama yinede cok saglikli beslenmiyorum oglumda cok dikkat ederdim belkide zor hamile kalmistim o kadar heyecanliydim ki
Yuzum dahil hicbir yerimde sivilce falan yoktu bunda ilk ogrendigimden belimi sivilce basti simdi biraz daha iyi bide eksi baya canim cekiyor oglumda bisey asermemistim boylesine
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsunIyi aksamlar kizlar bizde bugün cinsiyet öğrendik oğlumuz olacakmışiilay yazarsin listeye cnm
Ya aynen bide bulunamayan biseyse varya onun yerine sadece tuzlu yesil zeytin yiyorumBen doğum yaptığım zaman yanımda bi kız vardı ağlardı ikinci çocuk daha zor diye hamilelik zor geçiyo ağrın çok oluyor demişti gerçekten benim de aynen senin gibi şimdiden ağrılarım var doğruymuş demek kibende cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya biran önce benim de canım çok ekşi tuzlu şeyler istiyor 1 saat kadar falan uyudum uyandım ki aklıma ekşi birşey düştü ağzım sulandı
Saglikla gelsin oglusunuz canimIyi aksamlar kizlar bizde bugün cinsiyet öğrendik oğlumuz olacakmışiilay yazarsin listeye cnm
Acaba dogumuda mi daha zor oluyor valla zaten dogumum cok zor olmustu ondan zor olursa her halde 4-5ay kalkamamBen doğum yaptığım zaman yanımda bi kız vardı ağlardı ikinci çocuk daha zor diye hamilelik zor geçiyo ağrın çok oluyor demişti gerçekten benim de aynen senin gibi şimdiden ağrılarım var doğruymuş demek kibende cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya biran önce benim de canım çok ekşi tuzlu şeyler istiyor 1 saat kadar falan uyudum uyandım ki aklıma ekşi birşey düştü ağzım sulandı
Bence ilk ya da ikinci olmasından değil canım her gebeliğin farklı olmasından. Ben de mesela ilkinde off çok çektim hemde 9 ay boyunca çok zahmetli idi. Şimdi daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. Ağrı sancı öyle yok mide bulantısı var ama normal bence ilkiyle kıyaslanamaz bileYa aynen bide bulunamayan biseyse varya onun yerine sadece tuzlu yesil zeytin yiyorum
Aslinda cok garip degil mi 2ci cocuk daha rahat olmasi lazim nede olsa bu tum organlar 1ci hamilelikte yerlerinden kaymis buyumus karin neden simdi bu kadar agriBazen anneme diyorum anne Zeydte (oglumda ) ben cok mu hevesliydim ondan mi agrim vardisada hissetmemisim
Hoşgelsin paşaIyi aksamlar kizlar bizde bugün cinsiyet öğrendik oğlumuz olacakmışiilay yazarsin listeye cnm
Tabi canim bir arkadasim her 2sinide cok zor gecirdiBence ilk ya da ikinci olmasından değil canım her gebeliğin farklı olmasından. Ben de mesela ilkinde off çok çektim hemde 9 ay boyunca çok zahmetli idi. Şimdi daha rahat bir hamilelik geçiriyorum. Ağrı sancı öyle yok mide bulantısı var ama normal bence ilkiyle kıyaslanamaz bile
Çok şükür bu bulunan birşey canım ama hala yemedim dahaYa aynen bide bulunamayan biseyse varya onun yerine sadece tuzlu yesil zeytin yiyorum
Aslinda cok garip degil mi 2ci cocuk daha rahat olmasi lazim nede olsa bu tum organlar 1ci hamilelikte yerlerinden kaymis buyumus karin neden simdi bu kadar agriBazen anneme diyorum anne Zeydte (oglumda ) ben cok mu hevesliydim ondan mi agrim vardisada hissetmemisim
Öyle demişti kız ama bence kişiden kişiye değişir ya bana mesela ilk doğumda da çok gözümü korkutmuşlardı evet 25 saat sancı çektim ama doğum anım aşırı kolaydı 2 ıkındım bebek geldi hemenAcaba dogumuda mi daha zor oluyor valla zaten dogumum cok zor olmustu ondan zor olursa her halde 4-5ay kalkamam
Hayırlı olsunnIyi aksamlar kizlar bizde bugün cinsiyet öğrendik oğlumuz olacakmışiilay yazarsin listeye cnm
Valla benim suyum falan acilmam cok rahat gecti bana gore ama ikinmaktan bi hal olmustum kordon 2kere dolanmisti o yuzden bebek tam geliyor cikacagi yerde geri gidiyordu bide tosuncuk eli kulaginda gelmisti dikisim cok oldu ama yinede normal dogum istiyorum insallah Rabbim guc veriyor cok guzel duygularÖyle demişti kız ama bence kişiden kişiye değişir ya bana mesela ilk doğumda da çok gözümü korkutmuşlardı evet 25 saat sancı çektim ama doğum anım aşırı kolaydı 2 ıkındım bebek geldi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?