2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben epidural sezeryanla dogum yapmak durumunda kalmistim. Muayne icin gittigim herhangi bi gündü. Nst ye girdim rutin olarak. Ebe nst kagidima bakti ve bana dedi ki bu nst doğruysa doktor seni eve gondermez. Ben tabi aglamaya basladim nooluyor diye Sonra doktora götürdüm yemek ye tekrar gir nst ye dedi tekrar girdim. Hissetmiyor musun bunlari dedi ebe yoo dedim. O gun boyle 4-5 kere nst ye aldilar en son doktorum oglumun iceride biseyden dolayı rahatsiz oldugunu hemen sezeryana alinmam gerektigini soyledi. Kordon dolanmis.
Hemen esimi aradim gel doguruyorum diye oda dogum valizimi aldi geldi. Neden o kadar agladigimi bilmiyorum ama cok fazla aglamistim.
Sonra doguma alinirken epidural istiyorum dedim iyiki de oyle yapmisim Yine oyle istiyorum. Herseye sahit olmak cok guzeldi

Benim hafif ağrılarım vardı acile gittim doktor hareketleri sordu pek hissetmiyorum dedim 1 gün yat dedi eline kalem kağıt al saatini ve hareketini yaz dedi sonra bi ıslaklık hissettim bi baktım ki kanama var nişan gelmiş meğerse doğumhaneye yatırdılar 25 saat sancı çektim suyum da gelmedi doktor patlattı ama doğum çok kolaydı 20.10 da girdim 20.20 de doğum yaptım o çektiğim sancılara rağmen bende normal doğum istiyorum gerçekten çok güzel bi duygu bebek geldikten sonraki o rahatlama hele

Ben de her hastaneye gittigimizde siradan randevuya nstde sanci cikiyordu en az 3gun yatiriyordular erken dogum riskine gore ama o sancilari hissetmiyordum ,dogum zamanida plasenta cikmamisti yarim saat olmustu suni sanci verdiler ama inan hicbirsey hissetmedim sanci oranim yuksek diye dusunuyorum

Ya aynen insan o acilari yasiyor ama yine istiyor annnelik delilik
Ben herzaman diyordum ne olur 16si dogsa oglum bi tur takintilik diyelim guzel olsun uyumlu olsun diye 6si olmadi 10olmadi 16.06.16da olsun diye dua ettim 16si sabah 8de sanki birisi beni uyandirdi kalk zamani diye tam o saattede kiliselerde zil caliyor kalktim ahan su var ama durmadan dokuluyor esimi hemen uyandirdim ambulanc geldi bi tane icinde turk calisan erkek var Bana yalvariyor ne olur simdi dogurma ilk defa hamile bi kadinla denk geliyorum dogurursan bisey yapamam dedim rahat ol zaten sancim yok daha dogurmam ya o gunun her detayi aklimda
Anneme yalan soylemistim guya misafir gidicez ama dogumu bekliyorduk o sirada hurma yiyordum

Bak o hurmalar işe yaramış demek ki açılmayı kolaylaştırıyor hurma bunda bende yiycem son zamanlar aynen bende her anını hatırlıyorum doğumhaneye benden sonra gelenler açılması olup doğuruyordu bende tık yok açılma olmazdı en son bir anda açılma oldu 8 cm ebeler hemşireler şaşırmıştı ilk defa görüyoruz böyle birşey bi selfie çekinelim demişlerdi

Cnm sende aklimdasin nasılsın
Inş çok çok daha iyisindir
Kıyamam nasıl olayım kuzum işte kuran okuyorum dua ediyorum aglıyorum ne yapayım. Elden Baska hiç bişey gelmıyor. Bugun mübarek kandil gününde inşallah Rabbim bebeğimin sağlıklı haberlerini nasip eder bana. Mail gelecekmiş sürekli oraya bakıyorum ama hala gelmedi. Ctesi pazarda gelıyor mu bılmıyorum hiç.

Merhaba Arkadaşlar
Bütün güzel dualarımız kabul olsun.Güzel haberler alalım inşallah Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza aldığımız günleri görelim inşallah..
Cinsiyetleri öğrenen tüm anneleri, tebrik ediyorum darısı biz öğrenemeyen annelerin başına:))❤❤❤

Selam kızlar
Doğumdan konu açılmışken size doğum hikayemi bende anlatayım
Biraz sıra dışı bir hikaye
Sene 2003 eylül 29
41 haftalık gebeyim
23 yaşındayım
Yer istanbul küçükçekmece
Eşim aksarayda çalışıyor
Arabamız yok
Kv ile komşuyuz
Bir gün öncesi alışverişe gitmişim enaz 10 km yol yürüdüm
29 eylül sabahı biraz yorgunum ama önemsemedim
Eşim iyimisin diye sordu evet dedim
Eşim işine gitti 2 yaşında kızımla yanlısız
Kv geldi ben oazara gidiyorum geliyormusun dedi
Hayır dedim
İyi değilim
Tamam dedi ben gidip geliyorum
O gittikten sonra suyum gelmeye başladı azar azar
Korktum eşimi aradım işten çıkmış yokdaymış
O zaman cep telefonuda pek yaygın değil
Komşuya gittim evde değil
Tam 112 arıyacaktım ki kapı çaldı kv
Nasılsın dedi
Durumu anlattım
Kv halamı kaynımı herkesi aramış
Yarım saat içinde eşim dahil evde 15 kişi vardı
Eşim taksi kapıda bekliyor dedi çantam falan hazı ama ben suyum gelmişya bacaklarım ıslak
Ben bir belden aşağı yıkayayım geliyorum dedim
Küvete girdim sıcak suyu açtım
Yıkandım temizdim artık
Hadi çıkayım dedim çıkamıyorum
Bacaklarımı açamıyorum
Bebeğin başını hissetmeye başladım
Bağırdım halam ve kv geldiler kimseyide içeri sokmadılar bebek geliyor eşim kapıda bağırıyor hastahaneye gidelim ben bağıyorum
Halam bağırıyor karın arabada doğurur
Çocuk 10 dakikaya kadar doğdu
Göbeğini halam kesti
Ve hastahaneye gittik
Bebeğe tetenos aşısı yapıldı banada 3 dikiş atıldı aynı gece evimize döndük
Bende bebekte iyiydik
Yanlız o günden belliydi benim bu kızın ne denli zor biri olacağı :))))

Ayy çok güzel bir hikaye ama.
Sağlıkla kolaylıkla çabucak gelmiş kızçeniz.
Bide anlatım tarzınız çok şeker.

Tek solukta okudum :) ne heyecanliydi cok güzel bi hikaye olmus.
Kucukcekmeceye de sasirdim :) evlenmeden once orda yasiyordum bende. Gidiyorum yine ara ara ailemin yanina

Hic agriniz olmadi mi peki sadece su mu geldi. Bir yandan size güzel bir ani kalmış bende 2 oglumu az daha evde dogurucaktim sezeryanim bide hastaneye bir yetiştik 8 cm açıklık hemen ameliyata aldılar

Kızlar biberon falan diyorsunuz da iyi araştırın BPA-free olsun cok zararlıymış bebeğe dikkat edin. Philips Avent i öneren ve memnun kalan sayısı en yüksek. Bi bakın isterseniz.

Tek solukta okudum :) ne heyecanliydi cok güzel bi hikaye olmus.
Kucukcekmeceye de sasirdim :) evlenmeden once orda yasiyordum bende. Gidiyorum yine ara ara ailemin yanina
Evet küçük çekmece cenette 4 yıl oturdum
Sonra eyüp topçularda 10 yıl
4 yıldırda vandayım
Özlüyorum istanbulu
Kısmetse seneye dönmeyi planlıyoruz

Ya bende hep bi panik halindeydim bukadar hazırlanmaya planlamaya uğraşırken bide bana da böyle olur evde doğururum diye zaten panik atağım ne yaparım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…