Çok ilginçtir hissetmiyorum sancım vardı ilk kızımda doktor nst de sancılarımı gösterdiHic agriniz olmadi mi peki sadece su mu geldi. Bir yandan size güzel bir ani kalmışbende 2 oglumu az daha evde dogurucaktim sezeryanim bide hastaneye bir yetiştik 8 cm açıklık hemen ameliyata aldılar
Çok estrem bir durumdu benimkisiYa bende hep bi panik halindeydim bukadar hazırlanmaya planlamaya uğraşırken bide bana da böyle olur evde doğururum diye zaten panik atağım ne yaparım bilmem
Harika:)) hepiniz için çok güzel bir anı olmuş.Selam kızlar
Doğumdan konu açılmışken size doğum hikayemi bende anlatayım
Biraz sıra dışı bir hikaye
Sene 2003 eylül 29
41 haftalık gebeyim
23 yaşındayım
Yer istanbul küçükçekmece
Eşim aksarayda çalışıyor
Arabamız yok
Kv ile komşuyuz
Bir gün öncesi alışverişe gitmişim enaz 10 km yol yürüdüm
29 eylül sabahı biraz yorgunum ama önemsemedim
Eşim iyimisin diye sordu evet dedim
Eşim işine gitti 2 yaşında kızımla yanlısız
Kv geldi ben oazara gidiyorum geliyormusun dedi
Hayır dedim
İyi değilim
Tamam dedi ben gidip geliyorum
O gittikten sonra suyum gelmeye başladı azar azar
Korktum eşimi aradım işten çıkmış yokdaymış
O zaman cep telefonuda pek yaygın değil
Komşuya gittim evde değil
Tam 112 arıyacaktım ki kapı çaldı kv
Nasılsın dedi
Durumu anlattım
Kv halamı kaynımı herkesi aramış
Yarım saat içinde eşim dahil evde 15 kişi vardı
Eşim taksi kapıda bekliyor dedi çantam falan hazı ama ben suyum gelmişya bacaklarım ıslak
Ben bir belden aşağı yıkayayım geliyorum dedim
Küvete girdim sıcak suyu açtım
Yıkandım temizdim artık
Hadi çıkayım dedim çıkamıyorum
Bacaklarımı açamıyorum
Bebeğin başını hissetmeye başladım
Bağırdım halam ve kv geldiler kimseyide içeri sokmadılar bebek geliyor eşim kapıda bağırıyor hastahaneye gidelim ben bağıyorum
Halam bağırıyor karın arabada doğurur
Çocuk 10 dakikaya kadar doğdu
Göbeğini halam kesti
Ve hastahaneye gittik
Bebeğe tetenos aşısı yapıldı banada 3 dikiş atıldı aynı gece evimize döndük
Bende bebekte iyiydik
Yanlız o günden belliydi benim bu kızın ne denli zor biri olacağı :))))
İnşallahHarika:)) hepiniz için çok güzel bir anı olmuş.
Bu bebişin zamaninda,sağlikla gelsin insallah o da aceleci olmasın
Ne güzel olmuş ama öyle bi de anlatmışsın ki cok güzel bi nefeste okudum sanki okurkende gözümde canlandı hep.Çok estrem bir durumdu benimkisi
Gençtim 2. Doğumdu arata zaman girmemişti
Çok yürümüştüm
Ve üstüne bide sıcaksu
Sen dur ben hazırım gelmeye demiş
Olmaz canım telaşlanma:)))
Yaa Cenneti iyi bilirimEvet küçük çekmece cenette 4 yıl oturdum
Sonra eyüp topçularda 10 yıl
4 yıldırda vandayım
Özlüyorum istanbulu
Kısmetse seneye dönmeyi planlıyoruz
Yaa Cenneti iyi bilirim
İstanbul u bende cok özlüyorum Bursadayim 6 yıldır.
Ama İstanbul askı cok başka ❤
Gerci artik Cennette hic Cennet havası kalmadı biliyor musun abla o cadde komple yemek cafelerine döndüen son gecen sene Cenneti ozledimde gideyim dedim keske gitmeseymisim daha iyiymis dedim sonra. Tek bi tane bile baska magaza kalmamis hepsi kapatmış yemek cafesi olmus.
İstanbul bambaska bi ask bence cok kisi sikayet ediyor ama ordan gitseler cok ozlerler.
Hos bizim dönme imkanimiz var ama cok kalabalik geliyor artık. Gidip gezip gelmesi daha cazip geliyor
Yaa Cenneti iyi bilirim
İstanbul u bende cok özlüyorum Bursadayim 6 yıldır.
Ama İstanbul askı cok başka ❤
Gerci artik Cennette hic Cennet havası kalmadı biliyor musun abla o cadde komple yemek cafelerine döndüen son gecen sene Cenneti ozledimde gideyim dedim keske gitmeseymisim daha iyiymis dedim sonra. Tek bi tane bile baska magaza kalmamis hepsi kapatmış yemek cafesi olmus.
İstanbul bambaska bi ask bence cok kisi sikayet ediyor ama ordan gitseler cok ozlerler.
Hos bizim dönme imkanimiz var ama cok kalabalik geliyor artık. Gidip gezip gelmesi daha cazip geliyor
Bende üşüyorum ki dün bugün hava güzeldi ama ben kalın hırkayla dolaşıyorum,son 3ayda çok yanıyor insan şansımızada yaza denk geliyor
Sen ne taraftaydin canim?Yok yok gitsem hiç özlemem. Aşırı kalabalık
Valla benim ayaklar yanıyor canım hep özellikle yatakta hiç içerde olmaz hep dışarıda kışın ortasında bile
Ben hiç almadım canım tam tersine verdim emzirmeyi bıraktıktan sonra almıştım
Evet o dogru bak. Gercekten ben arada geldigim zaman bile bi yerden bi yere gitmek zor geliyor.Bende Avcilar da yasiyorum. Buralardan gercekten kacasim geliyor. Cok fazla kalabalik. Guzel sehir ama bir yere gitmek olum cok fazla sabir istiyor :)
Bana gore fark cok oglumda boyle agrilar falan bu haftalarda hic olmadi cok cok rahattim,hareketleri erkenden hissetmistim,sanki bilmiyorum bu daha zor geciyor ilk aylar alisamadim hamilelige bunda doktorlarinda payi cok simdi simdi alisiyorum kziima ama yinede cok saglikli beslenmiyorum oglumda cok dikkat ederdim belkide zor hamile kalmistim o kadar heyecanliydim ki
Yuzum dahil hicbir yerimde sivilce falan yoktu bunda ilk ogrendigimden belimi sivilce basti simdi biraz daha iyi bide eksi baya canim cekiyor oglumda bisey asermemistim boylesine
Iyi aksamlar kizlar bizde bugün cinsiyet öğrendik oğlumuz olacakmışiilay yazarsin listeye cnm
Ya aynen bide bulunamayan biseyse varya onun yerine sadece tuzlu yesil zeytin yiyorum
Aslinda cok garip degil mi 2ci cocuk daha rahat olmasi lazim nede olsa bu tum organlar 1ci hamilelikte yerlerinden kaymis buyumus karin neden simdi bu kadar agriBazen anneme diyorum anne Zeydte (oglumda ) ben cok mu hevesliydim ondan mi agrim vardisada hissetmemisim
Sen ne taraftaydin canim?
Bilmiyorum ya benim icin İstanbul cok baska. Ozellikle sevdigim bikac ilce var oraları cok daha baska tabi.
Taksimde yürümeyi özledim oyle salas salas.
Kadıköyün havasını solumayi bile özledimorasi benim icin cok baska.
Ortakoydeki bogaz havasini hemen ordan biseyler alip sahilde yemeyi
Besiktası
Yesilkoyu Floryayihepsini özlüyorum
Insallah yasamazsin canim ,insan yasasa bile yine bebek istiyorIlkte cok agri yaşamayanlar ikincide kesin yasiyormus mesela ben ikincisinde rahat geçirirmişim oyle diyorlar tabi bilinmez is yerinde abinin karısı ucuncuye hamile iki oglu olmus ikisindede ne agri ne bulantı hic bise yasamamis ucuncuye hamilr oda erkek 5 ay serum yemis kocasi bilr bu nasil bisey böyle kadin maffoldu deyip duruyormus esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?