2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hic agriniz olmadi mi peki sadece su mu geldi. Bir yandan size güzel bir ani kalmış bende 2 oglumu az daha evde dogurucaktim sezeryanim bide hastaneye bir yetiştik 8 cm açıklık hemen ameliyata aldılar
Çok ilginçtir hissetmiyorum sancım vardı ilk kızımda doktor nst de sancılarımı gösterdi
Normalde olsa duvarları tırmalardı başka biri dedi
Ben gülüyordum
Ama doğum anı çok zor gibi sancısı korkutmuyor

Ya bende hep bi panik halindeydim bukadar hazırlanmaya planlamaya uğraşırken bide bana da böyle olur evde doğururum diye zaten panik atağım ne yaparım bilmem
Çok estrem bir durumdu benimkisi
Gençtim 2. Doğumdu arata zaman girmemişti
Çok yürümüştüm
Ve üstüne bide sıcaksu
Sen dur ben hazırım gelmeye demiş
Olmaz canım telaşlanma:)))

Harika:)) hepiniz için çok güzel bir anı olmuş.

Bu bebişin zamaninda,sağlikla gelsin insallah o da aceleci olmasın

Çok estrem bir durumdu benimkisi
Gençtim 2. Doğumdu arata zaman girmemişti
Çok yürümüştüm
Ve üstüne bide sıcaksu
Sen dur ben hazırım gelmeye demiş
Olmaz canım telaşlanma:)))
Ne güzel olmuş ama öyle bi de anlatmışsın ki cok güzel bi nefeste okudum sanki okurkende gözümde canlandı hep. hadi insallah bu kez hastaneye yetişirsin. Şimdikinin doğumu ne zaman kısmetse ?

Evet küçük çekmece cenette 4 yıl oturdum
Sonra eyüp topçularda 10 yıl
4 yıldırda vandayım
Özlüyorum istanbulu
Kısmetse seneye dönmeyi planlıyoruz
Yaa Cenneti iyi bilirim
İstanbul u bende cok özlüyorum Bursadayim 6 yıldır.
Ama İstanbul askı cok başka
Gerci artik Cennette hic Cennet havası kalmadı biliyor musun abla o cadde komple yemek cafelerine döndü en son gecen sene Cenneti ozledimde gideyim dedim keske gitmeseymisim daha iyiymis dedim sonra. Tek bi tane bile baska magaza kalmamis hepsi kapatmış yemek cafesi olmus.
İstanbul bambaska bi ask bence cok kisi sikayet ediyor ama ordan gitseler cok ozlerler.
Hos bizim dönme imkanimiz var ama cok kalabalik geliyor artık. Gidip gezip gelmesi daha cazip geliyor

Yok yok gitsem hiç özlemem. Aşırı kalabalık

Bende Avcilar da yasiyorum. Buralardan gercekten kacasim geliyor. Cok fazla kalabalik. Guzel sehir ama bir yere gitmek olum cok fazla sabir istiyor :)

Yok yok gitsem hiç özlemem. Aşırı kalabalık
Sen ne taraftaydin canim?
Bilmiyorum ya benim icin İstanbul cok baska. Ozellikle sevdigim bikac ilce var oraları cok daha baska tabi.
Taksimde yürümeyi özledim oyle salas salas.
Kadıköyün havasını solumayi bile özledim orasi benim icin cok baska.
Ortakoydeki bogaz havasini hemen ordan biseyler alip sahilde yemeyi
Besiktası
Yesilkoyu Floryayi hepsini özlüyorum

Bende Avcilar da yasiyorum. Buralardan gercekten kacasim geliyor. Cok fazla kalabalik. Guzel sehir ama bir yere gitmek olum cok fazla sabir istiyor :)
Evet o dogru bak. Gercekten ben arada geldigim zaman bile bi yerden bi yere gitmek zor geliyor.
Kadikoy diyorum mesela metrobusle 1 saat sürüyor e seviyorum gitmeyi mecbur :)))
Mecidikoy falan hepsini seviyorum.

Ay ne guzel senin ilk zamanların sıkıntılı olduğu için zorlamışsındır ikkde yaşamadığın sıkıntıları ikincisinde yaşıyor sun diyorlar doğru demekki erkek kız farkı da vardir mutlaka

Ilkte cok agri yaşamayanlar ikincide kesin yasiyormus mesela ben ikincisinde rahat geçirirmişim oyle diyorlar tabi bilinmez is yerinde abinin karısı ucuncuye hamile iki oglu olmus ikisindede ne agri ne bulantı hic bise yasamamis ucuncuye hamilr oda erkek 5 ay serum yemis kocasi bilr bu nasil bisey böyle kadin maffoldu deyip duruyormus esime

Saydığın yerlerin gideri var canım ama bi küçükçekmece cikkks başakşehir kayasehirt tarafları sakin yaşanabilir yerler ama buralar tıklım tıklım. Caddeler zaten full dönerci kaldırımlar da arabalar bir bebek arabasıyla gitmen dışarı çıkman imkansız. Parka gitmek zor küçükler değil büyükler ve hareketler insancıl değil. Ayy daha negatif yanları çok. Biz otobüsle yada arabayla akşamları anca çevre ilçelerin yada site tarzı yerlerin parkına gidiyoruz.

Insallah yasamazsin canim ,insan yasasa bile yine bebek istiyor
Benim esimde diyor bu kiz cok fena seni mahvetti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…