2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Rabbim ne kdr guzel dogum nasip etmis size ya agrisiz sizisiz bi avazda dedikleri bu olsa gerek

Aynen canim hurma hem acilmayi kolaylastiriyor hem sut icin iyi ben 2gun onceden baslamistim yemeye 9ay cok sevdemde yemedim zaten erken dogum riski var diye herseyden korudum kendimi tam 40haftalikken geldi pasam

Ay ne kadar güzell bi dogum masallah
Peki 1ci dogumunuz zor mu olmustu ?

Afiyet olsun canim 1taneyle bisey olmaz ben kendimi tutamam diye yemiyorum cok sevdigim icin en az 3-4 tane yerim yani

Bende çok seviyorum ya benim oğlan da çok seviyor her ay aktara gidip kuru meyve, kuru yemiş, hurma alıyoruz korkuma 1 tane yiyorum emzirirken de yemiştim daha çok yerdim de bütçeye zarar

Evet o dogru bak. Gercekten ben arada geldigim zaman bile bi yerden bi yere gitmek zor geliyor.
Kadikoy diyorum mesela metrobusle 1 saat sürüyor e seviyorum gitmeyi mecbur :)))
Mecidikoy falan hepsini seviyorum.

Hayatta en nefret ettim sey toplu tasimalar 3 yil olcak buyukcekmeceye tasinali valla daha uc kere binmemisimdir metrobuse kardesimi ariyorum gelip aliyor mecidiyekoy ortakoy taksim hic sevmem iki veya uc kere anca gitmisimdir

Bende çok seviyorum ya benim oğlan da çok seviyor her ay aktara gidip kuru meyve, kuru yemiş, hurma alıyoruz korkuma 1 tane yiyorum emzirirken de yemiştim daha çok yerdim de bütçeye zarar
Orada kaca kilosu Medine hurmasinin?
Burada da ucuz degil malesef

Kizlar bide dogum yapmis annelere sorum tabi bilen herkes cevap vere bilir
Ben oglumu sadece 1ay emzirdim sutum boldu hatta kac hafta kessin diye ugrastim nedeni cok sinir oluyordum o emdikce sanki kafamin icinde bocek geziyordu baska boyle olan oldu mu hic?
Burada bana dogum sonrasi depresyon soylediler
Dogum sonrasi sut verememe ile beraber hergun aglama krizlerim vardi

Lohusa sendromu canım. Geçen gün facebook bi anne yazmış 2. Cocugum doğdu ama sanki gormek istemiyorum onu ilk çocuğuma eski hayatıma dönmek istiyorum diye bi çok anne de aynı şeyleri yazmış ilk çocukta da aynısını yaşayan. Ben bakarken bile Allahım böyle sevgi nasıl olur diye candan akarca seviyordum ama kimseye diyemedigim durumlar da oluyordu oyle sevgiyle bakarken icimden ses keske ölsen falan diyordu . Tove Allahım mukayet ol aklıma diyordum cunku bu sendromu biliyordum çok ağır geçirenler oluyor

Ama sadece sut bide baskalarina karsi tavrim oyleydi ama oglumu tum gun gogus ustume uzatip oyle yatiyorduk anne ogul 2-3 saat
Digeri bu hamileligi cok istememe ragmen yasadim ilk aylar. hem beklemedim bu kadar cabuk olacagini ilk ay hamile kaldim dedim ya erken kaldim keske daha 1-2 yil bekleseydim ama bi taraftan Rabbime sukur ediyordum nasip etti diye cok garip durum

Ilki sendrom . Bi anda değişen hormonlar herşey. herkeste ki tepki aynı olmayabiliyor . Kimi bebeği kabullenmiyor kiminde besleme olmuyor. Arkadaşımın anneannesi de beslememiş teyzesini. Doğum sonrası görülebiliyor.
Ikinci de şok etkisi galiba. Birde insan istese bile tam hazır olamıyor. Ilk başta 2. Bebeği istiyorduk ara açılmadan olur diye ama zaman geçip rahat dönem geldikçe bi erteleme oldu. Birde oğlum tedaviyle olmuştu. Korunmayı bıraksak 1-2 senede anca olur derken korunurken hamile kaldım şok oldum herkes istemiyorum zannetti ama sadece şoktu daha tam hazır olmayış bi anda olması. O kadar tedavilerle uğraşıp sonra beklenmedik bi anda çift çizgi görmek. Birde ilk 1 sene sanırsam bunun pişmanlığı ama 1 sene sonra ayy iyiki olmuş kısmı geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…