2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ilk 2de bu kadar bulantım yoktu,3.zor oldu benim içinde,öğürtülü geçti 3ayım bu arada çok şükür azaldı bulantılarım
Bende çok seviyorum ya benim oğlan da çok seviyor her ay aktara gidip kuru meyve, kuru yemiş, hurma alıyoruz korkuma 1 tane yiyorum emzirirken de yemiştim daha çok yerdim de bütçeye zarar
bende alırı severdim ama malesef alerjim var hurmaya
ah kuzum ahh,kızımda asla bu duygular olmadı ancak gel gör ki oğlumda ilk 2haftadan sonra acaip duygular geldi,emzirirken içim sökülüyo gibiydim ve ağlayarak emziriyordum sonra kızıma yetememişim gibi geliyordu kızımla takılmak onunla uyumak istiyordum çok tuhaf bi duyguydu o zamanlar okuyordum bir de okulu dondurdum pişmanlık duygusu çöktü içime neler yaşadım bir ben bi Allah bilirdi,ama hepsi 2ay içinde geçti çok şükür sonra doya doya emzirdim oğluşumu,evde durmamaya çalıştım,yaz olduğu için sürekli gezdik çok şükür atlattım depresyonumu
günaydın canım okurken kanım çekildi resmenüzüntünüze kesinlikle katılıyorum bende bu sebepler olmasın diye yaptırmadım 2liyi risk çıkabilir diye,bu yaşlarda bukadar risk çıkıyormuş genelde gönlünüzüferaf tutun amniyonsentez kişisel bi karar elbette ama ben çok korkuyorum ondan bence gerek bile yok o kadar çok risk çıkıpta sağlıklı bebek doğuran okuduk ki Allah a tevekkül edin ve bu tarz egolu profların lafına aldırmayın elbette başka doktora görünmenizde içinizi rahatlatır,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Hayatta en nefret ettim sey toplu tasimalar 3 yil olcak buyukcekmeceye tasinali valla daha uc kere binmemisimdir metrobuse kardesimi ariyorum gelip aliyor mecidiyekoy ortakoy taksim hic sevmem iki veya uc kere anca gitmisimdir

ay canım yaaa adamın dediğine bakar mısın?
insan %100 emin olsa, ve sonuç down çıksa bile böyle yaklaşmamalı.
terbiyesiz. Keşke doktorun ona göndermeseydi.
neyse başka doktora gidecekmişsin Allah'tan.

Günaydın annecanlar çok acılı bir gün gerçekten,içimiz yandı yine,ben bir ay falan bekleyemicem doktor için bugün gidip iyi mi bakıcam çok karışık rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili,ilçe devletten sıra alabilmişken gideyim dedim kendi doktoruma 2haftasonra giderim olmadı

Anladım canım Olsun sorun değil iyi birinin bakması gerekiyormuş bu 20. haftalarda yaptıracağımız detaylıya. Her şey yolunda olsun yeter bana

Canim bikac haftaya geliyorum ben musait olursan görüşürüz. Sefakoyde oturuyo benim ailemde.

Ama haklısın suan küçük bi ilcedeyim mesela o saydıkların bize cok utopik :))

ya biz de herhalde bir halkalı vs taşınmayı planlıyoruz ilerde çocuk için
ama orada da her yer o kadar uzak ki, arabasız markete bile gidemezsin.
arabaya bağımlı olmak da çok can sıkıcı falan filan amaaan işte valla ben de bilemiyorum.
Görüşelim canım haber ver de gelince

Kızlar dünden beridir çok kötüyüm karnım çok gergin sanki yırtılacakmış patlıycakmış gibi kasıklarım çok ağrıyo böbreklerime kadar vuruyo ağrı hastaneye gitmeye de korkuyorum sanki kötü birşey olacakmış gibi hissediyorum

Kızlar bebeğimin ense 13+6 da 1.6 burun koku de vardı ama ikili test orta risk çıktı korkmalı miyim?elim ayağım titriyor şuan yaşım 33

Halkali taraflari cok ters kaliyor herseye canim ya. Zorlanabilirsiniz ulasim olarak hayirlisi olsun hakkinizda bide Cennet kadar canli degil orasi

Aynen canım arabasız çok zor oralar. Terse kalıyor bence de. Ama insan işte bebek için en güzeli olsun istiyor :) Bir de deprem riski çok yüksek ben o yüzden eledim orayı biz de taşınacağız

Kızlar bebeğimin ense 13+6 da 1.6 burun koku de vardı ama ikili test orta risk çıktı korkmalı miyim?elim ayağım titriyor şuan yaşım 33
Doktora sordunuz mu belki yasinizdan dolayi boyle cikmistir? Olculer hakkında bilgim yok maalesef

Canim siskinlik yasiyor olabilir misin? Bikac gun once basima geldi cok gerildi karnim 6 aylik hamile gibi cikti. 1 gun sonra rahatlayabildim

Günaydınlar herkese öncelikle. Yazılanları hep sessizce okuyorum ama sizin yazınıza sessiz kalamadım. Benim de yaşım 40 ve ilk defa hamile kalıyorum 2 hafta önce bende 2li test yaptırdım ve yaş riski çıktı. 1/138. Dün Dr a kontrole gittiğimde ultrason da sıkıntı çıkmadığını sadece kan değerlerinde yaş riski çıktığını söyledi. Yaşı 35 yaş üstü olan herkeste yaş riski çıkar ama daha da emin olmak için amniyosentez yaptıracak mısınız diye sordu. Bizde istemedik. Neden size bu kadar acımasızca konuşmuş anlamadım. Lütfen üzülmeyin ve derhal başka Dr a gidin. Ultrason da burun kemiği ve ense kalınlığı normal çıktıysa kan değerlerine takılmayın.

Canim siskinlik yasiyor olabilir misin? Bikac gun once basima geldi cok gerildi karnim 6 aylik hamile gibi cikti. 1 gun sonra rahatlayabildim
Bilmiyorum canım oysa dün birşey de yiyemedim ki şişkinlik yapsın gaz da yok göbek deliğinin yanında top gibi birşey var canımı çok acıtıyor gece hiç uyuyamadım sağa döndüm yok sola döndüm yok sırt üstü yattım yok olmadı hala öyle taş gibi

Gidebilirsen bi doktora git canim icin rahat etsin

Lütfen sizde endişelenmeyin burun kökünü görmüş ve ense kalınlığı enfazla 2.5 ve üzeri riskli. Genel olarak 2 ve altı o kadar risk taşımıyor. Bu konularla alakalı makaleler var onları okuyun ve araştırın inanın içiniz rahatlar. Bazı Dr ları anlamak mümkün değil neden bu kadar acımasızca konuşuyorlar.

Gaz sancısıdır canım o dert etme. Rahim genişliyor ve bebek yukarı doğru çıkıyor. Mide ve barsaklara baskı artıyor. Rezene çayı dene istersen doktorum önerdi bana da

üşütmüş olabilrsin canım dikkat et içinin rahat etmesi için doktora git istersen,kötü bir şey yoktur kuzum merak etme geçicidir
Canım normal çıkmış ense kalınlığı burun köküde varsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle,3 ve üzeri daha riskli oluyor ensede öyle okumuştum,yaşıtız bu arada

Gaz sancısıdır canım o dert etme. Rahim genişliyor ve bebek yukarı doğru çıkıyor. Mide ve barsaklara baskı artıyor. Rezene çayı dene istersen doktorum önerdi bana da
Bilmiyorum canım gaz sancısı olsa ayırt edebilirim onu ki gaz da yok şükür ama bu ne anlayamadım rahim desen şimdiden o kadar yukarı çıkıyor mu ki göbek deliğinin yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…