- 23 Şubat 2020
- 145
- 428
- 18
- 37
Kaç risk oranı nedirKızlar bebeğimin ense 13+6 da 1.6 burun koku de vardı ama ikili test orta risk çıktıkorkmalı miyim?elim ayağım titriyor şuan yaşım 33
Hamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)
İnşallah gönlündeki olur Rabbim hayırlısıyla nasip etsinAgzindan bal damlıyor inşallah gönlümdeki erkek tabi ama kizada hayir demem ❤
Valla ben çok inandım umutlandım tutmadı boyamayla bakmadım dedi niye bakmadıysa anlamadımInş. Ya evet bana ilk baktı erkek dedi. Sonra boyamayla baktı kesin kız dedi. Yanilcagimi pek sanmıyorum dedi ama ışte kısmet ya artık ne yapalım.
Amin canım inşallahYürekten bir aminnn, Canım inşallah
benim o yaşadıklarımı Allah düşmanıma dahi yaşatmasın.
Kaombine risk 551/1 ikili risk 100/1 ikili riskte HCG değerinden kaynaklı yüksek cikmis,bunun iki sebebi var dedi ya ileriki haftalarda tansiyona bağlı bir riskin var ya da Allah korusun down riski var bu iki sebebnten HCG yukselirmis.Haftaya iyi bir perinatologa gidip daha detali baktirip ona gore karar vericez ne yapicaz diye.Kaç risk oranı nedir
Benim de ende kalınlığının bebegımınde ense kalınlığı 2.0Şükürler olsun sıkmayın canınızı aklınıza da kötü şeyler getirmeyin. Bizimde ense kalınlığımız 0.81 çıktı. Ayagını da gelişim aşamasında olduğu için alçıya alırlar düzelir allahın izniyle. Bu dönemde yapacağınız tek şey moralinizi üst seviyede tutmak. Ben çok test yaptırıp kafamı bulandırmak istemediğimden ultrason dan başka birşey yaptırmayacagım. Çünkü söyledikleri binde birlik risk herkeste olan bir durum. Hassas olduğumuz için o binde birlik durumu büyütebiliyoruz kafamızda. Neler duyuyoruz hiçbir testte sıkıntısı olmayan bebeler anomali dogabiliyor. Sıkıntı görünen bebeklerde sapasağlam dogabiliyor. Bunlar hep binde birlik durum. O yüzden bol bol dua edelim.
Benim ikili 1/277 çıktıKaombine risk 551/1 ikili risk 100/1 ikili riskte HCG değerinden kaynaklı yüksek cikmis,bunun iki sebebi var dedi ya ileriki haftalarda tansiyona bağlı bir riskin var ya da Allah korusun down riski var bu iki sebebnten HCG yukselirmis.Haftaya iyi bir perinatologa gidip daha detali baktirip ona gore karar vericez ne yapicaz diye.
Sizin benden çok daha iyi neden uzuluyorsunuz ki?Benim ikili 1/277 çıktı
Amniyosentez dediler yaptırmadım anan detaylı ultrason muayenesi oldum sağlıklı dedi inşallah öyledir yaşım 32 yaştan dolayı denildi ama yaş 35 üstü risk taşımıyor muSizin benden çok daha iyi neden uzuluyorsunuz ki?
Benim de yaş 33 kombine riskiniz kaçtı ? Bence sizin durum kotu değil ben daha çok endiselenmeliyimAmniyosentez dediler yaptırmadım anan detaylı ultrason muayenesi oldum sağlıklı dedi inşallah öyledir yaşım 32 yaştan dolayı denildi ama yaş 35 üstü risk taşımıyor mu
Amin canım ınş. Boyama ya ücretli bakıyor ya onda. Olabilir.Valla ben çok inandım umutlandım tutmadı boyamayla bakmadım dedi niye bakmadıysa anlamadımhayırlısı inşallah kız olur seninki
Ama cumartesi günleri ücretsiz bakıyordu boyamaya da anlamadım hatta ikra meyranın pipiye benzettiği usgyi de attım siz görüyor musunuz diye hayır görmüyorum kız bebek bu dedi emin bi şekilde artık kimseye inanasım gelmiyo nedense boşuna umutlanmışımAmin canım ınş. Boyama ya ücretli bakıyor ya onda. Olabilir.
Ama cumartesi günleri ücretsiz bakıyordu boyamaya da anlamadım hatta ikra meyranın pipiye benzettiği usgyi de attım siz görüyor musunuz diye hayır görmüyorum kız bebek bu dedi emin bi şekilde artık kimseye inanasım gelmiyo nedense boşuna umutlanmışım
Hemeenn
Ben de sizin gibiyim. Amniuosentez yaptirmadim detyali ultrasonla bakıldı. Yas 35Amniyosentez dediler yaptırmadım anan detaylı ultrason muayenesi oldum sağlıklı dedi inşallah öyledir yaşım 32 yaştan dolayı denildi ama yaş 35 üstü risk taşımıyor mu
Kizlar buraya yarin atabilirim ancak videoyu oglum uyuyor suan ama imkanınız varsa kagan kocatepenin hamilelikte 4.ay videosu var youtube da 2020 cekimli olan tarihe bakar misiniz? Onda ve bikac tane buna benzer videoda duydugum eger ense kalinligi ve burun kemigi olcusu normalse sonucun kotu olmasi tanisina cok bakmayin muhtemelen bebekte bisey yoktur gibi konusuyordu.Ben de sizin gibiyim. Amniuosentez yaptirmadim detyali ultrasonla bakıldı. Yas 35
İnşallah canım zaten erkekse belli olur kesin 17 haftanın içindesin artık benim 15+5 te bugün kesinleştiHemeenn
Ya böyle mesajlar alınca çok heyecanlanıyorum. İnşallah yarın ben de öğrenirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?