2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben izledim .o videoyu.Allah büyük inşallah saglikli doğacaklar.

4 gundur nezleyim. Dondurma yedim ardindan yuruyus yaptim hava ruzgarliydi. Once bogazim aciyordu, gozlerim yaniyordu. Simdi salya sumuk hastsyim. Oksurmekten tahris oldu bogazim. Allahima sukur atesim yok. Sadece vucut sicakligim az usuyorum ve oksuruyorum. Burun spreyi aldim hamilelere ozelmis. Zarari olmaz dedi doktor. Bal karabiber kasikladim. Bir de su icip meyve yiyorum bol bol. Baska ne yapabilecegimi bilmiyorum. Ihlamur icilirmis ama onu da gunde bir bardak olacak sekilde ictim. Bogazim cok aciyor. Sesim kisildi. Var mi bi oneriniz ? Simdiden tesekkur ederim.

Ses kısıklığı icin bal zencefil ve karabiberi küçük ahşap kaşıkla karıştırıp yediğimde sesimgeri gelmisti. Sadrce yiyeceginiz zaman yapıp bitirin ve en önemlisi tahta kaşık. Hamilelikte zararı olur mu sanmıyorum ben farenjit olduğumda tüketmiştim.

Taze zencefil, limon, bal. Buzdolabında bekletip salınan suyu iyi geliyor. Bi arkadaşta çay gibi tarifini vermişti ama onu tam hatırlamıyorum. Gecmiş olsun

Günaydınn..
Biz bugün doktora gidiyoruz
Randevu öncesi bi korku sarıyor. Umarım her şey yolundadır
İnsallah yolunda olsun canim bende simdi cikiyorum birazdan randevum sehir disina gidiyorum ben her randevu zamanim o yüzden erken çıkıyorum bulundugum yerde guzel hastane yok olanlar merkezde biz ilcedeyiz kucuk bi ilce burasi Bursanin. O yüzden her muaynede Yalovaya :) dogumda orda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…