Evet gerçekten degisken boyle seyler. Eksi yiyip oglu olan da cok var. İnsanin hamileyken canı hersey cekiyor zatenBende meraktan gönderdimçin takvimimde diğer yaşla yapılan şeyde bile kız çıkmıştı ama erkekmiş,ayrıca kesinlikle çikolata veya tatlı şeyler yiyemiyorum varsa yoksa tuzlu ekşi bu sebeptende kız beklemiştim çünkü oğlumda sırf çikolata ve tatlı yemiştim,hiçbir şey birbirine uymadı anlıyacağın
Evet canım bende öğrendim şok oldum ama alıştım şükürhayırlısı canım sağlıklı olsun da seninki ilk ya fark etmez ben kızım olsun süslü püslü giydireyim tokalar takayım isterdim
Muayne ne zaman canim12.haftada kiza benziyor emin değilim bir ay sonra dedi 15 te buyuk ihtimal erkek dedi bu videodan resim alamadi doktor incelerken bacaklari kapadi o yuzden bende bilmiyorum kizmk erkek mi ne bu velet
Ya aslında nub teorisi doğru ama işte bana 14 haftada işaretleme yapmıştı pipiye benziyor erkek olabilir diye ben ısrar ettim doktor kesin konuşmadı kız olabilir mi diye sonra 10 12 hafta ultrasona baktı kızda kararlıyım dedi şimdi de sen çok istiyon diye kız demiştim dediAynen oylebana cok mantıklı gelmiyor birinin o sekilde soylemesi ama tercihtir tabi gonderen gonderir
Biraz zorrr canım 3.Hayirlisk ya 3.cuye artik
Muayne ne zaman canim
Biraz zorrr canım 3.Hiç gözüm yok 3. de çünkü aşırı zor geçiyor ya
Yok canim artik öğrenirsin 18-19.haftadasinCarsamba 9 da insallahama niyeyse yine ogrenemicem gibi
Yok canim artik öğrenirsin 18-19.haftadasin
Amin canımHayırlısı canim ya
ahahaaa benimkide demek kiAyy ben turşu diye yandım tutuştum yiyene kadar pırasayı tuza banıp banıp yedimsonuç benim oğlan ekşi sevecek anlaşılan
Aynen sağlıklı olsunlar yaAynen öyle hala canım ekşi istiyor ama sonuç erkek aslında oğlumda da ilk ekşi aşermiştin bunda tatlı aşerdim ilk hep tersi oldu birde baktım belirtilere de kızda tatlı isteği yazıyordu kesin kız dedimben başka düşünmediğim için kız istedim ama kısmet değilmiş sağlıklı olsun da gerisi boş gerçekten
Aynen canım başta şok oldum sevinmedim ama alıştım hemenahahaaa benimkide demek ki
Aynen sağlıklı olsunlar yabize farketmez evladın kızı erkeğimi olur
Hamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)
Sen erkek annesi olacaksın sanki öyle bi hiss var12.haftada kiza benziyor emin değilim bir ay sonra dedi 15 te buyuk ihtimal erkek dedi bu videodan resim alamadi doktor incelerken bacaklari kapadi o yuzden bende bilmiyorum kizmk erkek mi ne bu velet
İnşallah..Her şey iyi olacak kuzum sen hiç meraklanma uzulme rabbim ayni aciyla ikinci kez sınamayacak seni ben eminim cok iyi bir anne olacaksın ❤❤
İnşallah sağ salim kucağına alıcaksın Rabbim bir daha yaşatmaz aynı acıyıHamilelik çizelgesine göre detaylar verilmiş Banu çiftçinin uygulamasında.
1 ay sonraya (nisanın ilk haftası) için ayrıntılı randevumu alırım diye düşünüyorum. Doktor ayarlamayı unutmayın sizlerde Kızlar
Detaylı zamanı gelse içim tamamen rahatlayacak. Gerçi ikinci bir doğumda tekrar diyafrm hernisi olan bir vakayla henüz karşılaşmamışlar, çok çok düşük bir ihtimalmiş ancak içim rahat etmiyor işte. Zaman yaklaştıkça korkular, sorular artıyor. sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım seneye bu zamanlarda bu lafımı kucamda bebem varken okuyup kocaman bir gülücük atarım kendime. Umarım büyük yanılıyorumdur:)
Sen erkek annesi olacaksın sanki öyle bi hiss varhem burda da pipiye benziyor ,tabi kordon da ola bilir
Inş. Ya evet bana ilk baktı erkek dedi. Sonra boyamayla baktı kesin kız dedi. Yanilcagimi pek sanmıyorum dedi ama ışte kısmet ya artık ne yapalım.Valla bilemiyorum artık ama instagramdaki bayana da dedim tutmadı tahmininiz diye sana boyama yöntemiyle bakmamışım dedi beni boşuna umutlandırdılarsana boyamayla bakmış ya tutabilir
Yürekten bir aminnn, Canım inşallahİnşallah sağ salim kucağına alıcaksın Rabbim bir daha yaşatmaz aynı acıyı ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?