• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Babası ilk başlarda kız istiyordu ama şimdi bariz gönlünden geçen yoktu.
Kız babası olacağını duyunca hem sevindi hem de biraz korktu sanırım😅

Triplere girer demedi deme bizimki ilk kiz deyince nasil olcak simdi brn kızımı veremem kimselere deyip duruyordu 🤣🤣 ay simdi ilay'mızmı geliyor 💃 kıbrısta da girayı yaparsin artik 🤣🤣

Triplere girer demedi deme bizimki ilk kiz deyince nasil olcak simdi brn kızımı veremem kimselere deyip duruyordu 🤣🤣 ay simdi ilay'mızmı geliyor 💃 kıbrısta da girayı yaparsin artik 🤣🤣
Tabii başladı şimdiden kıskanmalar
İlay mı bilemedim ki değişebilir👧🏼
1ini bi doğurayımda 2. yi bilmiyorum artık😂

Eklentiler

• Screenshot_20200229-181235.webp
    Screenshot_20200229-181235.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim

Geçmiş olsun canım inşallah 1-2 haftaya hiçbirşey kalmaz lekelenme problemi olarak ☺
tabi insan farkli cinsiyyet istiyor ama onemli olan saglikli,hayirli bir evlat olmalari 🥰
Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallah hepimize❤️
Çok geçmiş olsun artık,benimde tamamen bitti lekelenmem çok şükür Allah yaşatmasın bir daha,hakkınızda hayırlısı olsun☺
Teşekkür ederim canım inşallah benimde bir an önce biter de tadını çıkarmaya başlarım hamileliğimin 😊

Benim adam kızcı ya çok. Kızın var işte erkek istesene diom. Önce sağlıklı olsun ama gene bir kız olsa iyi olır diyo. 3 kardeşi var 2 si erkek 1 i kız. Kız farklı ya neşe neşe diyor😆😆
Bende oğluşum olsun istiyorum.
Ben not almışım tutacak mı diye
Sana erkek demişim
iilay iilay kız demişim, tuttu
😅 hadi bakalım..

Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz var mı. Ankara'da oturan varmı içinizde nerde yaptrmayi düşünüyorsunuz biz bu sene yeni taşındık buraya Dr ve hastane konusunda baya bı tecrubesizim
Ben Ankara’da Prof. Perinatolog Özgür Deren’in kliniğine gideceğim 950 lira muayene ücreti. Hatta şehir dışından geleceğim kendisine 😊 Sana tavsiyem Ankara’da devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona girmemen. 🙈

Tşkler devlete değil zaten özele gidiyorum rutin kontrolleri de, gittiğim hastanede 600 lira, 2. Bir göz görmesi açısından başka yer arayisindayim :) yoksa hastanemde randevu alacam ama henuz ayarlamadim

Back
X