2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yok yok ben bu hamilelikte en az 25 kilo alırım o kadar yedim ki cekyata devrildim oynayamiyorum kıtlıktan çıktım sanki. Sevdigim şeyler olunca kendimi durduramiyorum
Ya ben daha tartilmadim ama Kendimi aksam max 9dan sonra tutuyorum ,sadece cay veya meyveyle gecistiriyorum yoksa baya baya yemek yerim

1 hafta geriden gelmesi sorun degil gün gelir 1 hafta önden gider. Olcumden ölçüme makinadan makinaya değişir değerler.dr sorun yok diyorsa yoktur.. bı önemi yok o 3-5 günün

Evet daha var ama ben devlete gittiğim için 1 ay önceden almam lazım randevuyu yarın doktora sorcam bakalım evet ya aşı da var ben bu hafta memlekete gidicem aşı zamanı orda olcam acaba orda yaparlar mı
Yaparlar canım misafir olarak geldim diyince
Erken/geç döllenme olmadığı taktirde her zaman son adet tarihi baz alınır canım. Erken/geç döllenme olduğu zaman zaten satı da doktor kendi değiştirir. Bebeğin birkaç gün önden gitmesi-geriden gelmesi herhangi bir tarihi değiştirmez. Aletlerde otomatik hesapladığı için o tarih değişebilir.
Ben aynı gün içinde 4-5 ayrı doktora birkaç Farklı ultrason aleti ile muayene oldum. Her bir doktor ayrı ölçüm yapmış. Hiç takılma zaten henüz erken haftalardayız
İlkinde 18+3 te hissettim. Bunda tam 15 hafta olunca fakat hiç düzenli değil hatta son 3 gündür hiç hissedemiyorum
Netlik kazanması 18-19dan sonra oluyor genelde
Plasenta konumu, göbek yağı, bebeğin hareketlilik durumu hep bunlar hissetme zamanını etkileyebilen şeyler
Benimde öyle 3 gündür hiçbir şey hissedemiyorum ama son hissettiğimde baya baya hissetmiştim.
Merhaba anneler
Tam 18 hafta göbüşünü hatıra olarak bırakıyorum nerdeyse yarıladık şaka gibi
Maşallah canımm
Yok yok ben bu hamilelikte en az 25 kilo alırım o kadar yedim ki cekyata devrildim oynayamiyorum kıtlıktan çıktım sanki. Sevdigim şeyler olunca kendimi durduramiyorum
Bu ben..
Bu hamileliğimde kesinlikle doymuyorum. 3 saat açlıkla midemden herkesin duyabileceği şekilde sesler gelmeye başlıyor. Tatlıya çok düşkünüm ayrıca
Gelsin kilolar

Teşekkür ederim canım birde ben 1 ay kalcam memlekette bu detaylı işi nasıl olcak ya burdan mı alsam randevu memleketten mi bilemedim

Evet teşekkürler..O haftalarda daha yoğun hissedeceğiz inşallah:))

Ya ben daha tartilmadim ama Kendimi aksam max 9dan sonra tutuyorum ,sadece cay veya meyveyle gecistiriyorum yoksa baya baya yemek yerim
Kilo olarak bende de simdilik yok ama ben zaten 16.haftadan sonra basliyorum kilo almaya o yuzden basima gelcegi biliyorum saglik sorunu olmasinda alayim artik naapiyim. Sadece birisinin bana kıtlıktan cıkmadigimi anlatmasi lazim

Ne yapalim artik canın cektigi cana dermandır yicez

Onu yemek saatlerinde banada anlatan lazim
Aynen yeter ki saglik sorunu olmasin ama yinede cok kilo almak istemiyorum

Aslinda muayne zamanina gore gitme sansin varsa oyle denk getirebilsen guzel olurdu canim bilmedigin bi yerde girmektense.
Ben mesela ozellikle oyle bi tarih belirledim memleketime gidicem gelicem ondan sonra detayli zamanim. Asi vs zamanim.
Boyle bi sansin yoksa mutlaka vardir yakinlarindan da diyarbakirda giren akraban onlar nerden memnunsa oraya gidersin artik

Kizlar size bir soru karniniz tuylendi mi?ve ya olan tuyler uzadi mi?
Evet ilkinde de şimdi de hem uzadı hem tüylendi hem olanlar koyulaştı
Ellemeyince doğumdan sonra eski haline dönüyor gerçekten ama ben kendimi estetik hissetmediğim için müdahale ediyorum maalesef

Evet ilkinde de şimdi de hem uzadı hem tüylendi hem olanlar koyulaştı
Ellemeyince doğumdan sonra eski haline dönüyor gerçekten ama ben kendimi estetik hissetmediğim için müdahale ediyorum maalesef
Ohh yalniz degilmisim ya bende ada yapmak istiyorum bi taraftanda amannn bosver demek isterim ama cok zor
Bu nasil bi tuylenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…