2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ohh yalniz degilmisim ya bende ada yapmak istiyorum bi taraftanda amannn bosver demek isterim ama cok zor
Bu nasil bi tuylenme
Aynen benide çok rahatsız ediyor
Ben makinayla kısaltıyorum göbüş kıllarını. Doğumdan sonra lazere gideceğim baştan

Şuan 16 haftalık canım 1 ay kalcam zaten 20 haftalık olmuş olacak o zaman 21 22 için alayım

Kizlar detayli 23+3te benim randevum gec degil herhalde cunku aslinda mart sonu dedi ilk ama sonra nisan basi daha iyi olur dedi

Canımm nerelerdeydin sen yaaa
Hehe saka bir yana ben Diyarbakır’da doktor arayışındayım. Bir doktor buldum ama emin değilim. Sen biliyor musun detaylı için orada kimi öneriyorlar?
Valla canım orda 2 kere tek gittim hastaneye o da devlete gitmiştim kontrole detaylıyı hiç araştırmadım çünkü ilkte oraya denk gelmemişti ama sorcam birkaç kişiye söylerim sana

Valla canım orda 2 kere tek gittim hastaneye o da devlete gitmiştim kontrole detaylıyı hiç araştırmadım çünkü ilkte oraya denk gelmemişti ama sorcam birkaç kişiye söylerim sana
İnternette araştırdığım kadarıyla Ahmet Yalınkaya için çok şey yazılmış. Ama bilemiyorum.
Saol canım

Ben Diyarbakır'da oturdum 4 sene. Memorial a gidiyordum 2016 da, memnundum bütün Dr lari için iyi yorumlar yapıyorlardı. Doğumu orda yapmadım oyuzden bişe diyemicem ama 6.aya kadar oraya gittim hep memnundum

Ben Diyarbakır'da oturdum 4 sene. Memorial a gidiyordum 2016 da, memnundum bütün Dr lari için iyi yorumlar yapıyorlardı. Doğumu orda yapmadım oyuzden bişe diyemicem ama 6.aya kadar oraya gittim hep memnundum
Detaylı ultrason içinde mi oraya gitmiştiniz?

Kizlar size bir soru karniniz tuylendi mi?ve ya olan tuyler uzadi mi?
Ben de yok kuzum ya. O linea çizgisi dedikleri de çıkmadı. Ama bende normalde de çok çıkmazdı bir de aksine her yerim daha geç çıkıyor ama benim vücudumda ve yüzümde bölge bölge kuruluklar var sinirim ona bozuluyor

Detaylı ultrasona gitmemistim her seferinde ayrıntılı bakıyordu zaten böbreği şöyle bilmemneyi böyle diye. Gerek duymadım oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…