- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
O cizgi daha simdiden cok belli olmuyorBen de yok kuzum ya. O linea çizgisi dedikleri de çıkmadı. Ama bende normalde de çok çıkmazdı bir de aksine her yerim daha geç çıkıyorama benim vücudumda ve yüzümde bölge bölge kuruluklar var sinirim ona bozuluyor
ahah bende de vücutta çok hızlı uzama ve koyulaşma mevcut, ama ben gittim ağdaya çok rahatladım komple.Ohh yalniz degilmisimya bende ada yapmak istiyorum bi taraftanda amannn bosver demek isterim ama cok zor
Bu nasil bi tuylenme
Cizgi sanki sonlara dogru koyulasiyor ,oyle hatirliyorumahah bende de vücutta çok hızlı uzama ve koyulaşma mevcut, ama ben gittim ağdaya çok rahatladım komple.
o çizgi bende de çıkmadı arkadaşlar
Canım perinatolog değilmiş o kadın doğumcuymuş normal. Kuzenime de sordum o da ben yaptırmadım dediAklımızda bulunsun canım araştıralım
Bende var canım o çizgiden belli oluyoO cizgi daha simdiden cok belli olmuyor
Evet bende de karin disinda yuzumde kollarimda cok gec cikiyor tuyler eskisine nazaran
Kuruluklar aynen yuzumde bi yanagimda var kac haftadir hergun nemlendirsemde gecmiyor
Asagi tarafta evet cok az koyulasma oluyor ama gobekden yukari biraz karin buyudukdeydi sankiBende var canım o çizgiden belli oluyohamile olduğumu ondan anlamıştım
Evet aşağı tarafta canım göbek deliğinin altından başlayıp özel bölgeye doğru iniyo. Aaa doğrudur kalp atışım benim de hala yüksek çıkıyo 90 110 falanAsagi tarafta evet cok az koyulasma oluyor ama gobekden yukari biraz karin buyudukdeydi sanki
Ben kalp carpintimdan anlamistim hamileligi,eskiden oyyle biliyorlarmis normalde 70-80falan olan kalp atimi hamilelikte 100den fazla oluyor ya da 90larda
Onu ben de merak ediyorum ,ama galiba bi sikinti gorulurse dogumda tedbirli olunsun diye yapiliyorKızlar ya şu detaylı ultrasonda bebekte Allah korusun bi sıkıntı çıktı mı müdahale ediyorlar mı?
Bende oğlumda yaptırmadım Allah'a şükür bi sorun olmadı ama bunda olmayacağı belli değil Allah korusun hepsiniOnu ben de merak ediyorum ,ama galiba bi sikinti gorulurse dogumda tedbirli olunsun diye yapiliyor
Valla oglumda sirf detayli ultrasona gitmedim bilmiyorum burda var mi yok mu?
Ama normalde de herseyi 1 1 adam sayiyor bana ellerini parmaklarini bobreklerini kalp kapakcigini bu detayli degil mi?Normal ultrasonla bide 4d bakiyor her seferinde
O da detaylı gibi aslında bi sıkıntı görmüyorsa iyi bence canımOnu ben de merak ediyorum ,ama galiba bi sikinti gorulurse dogumda tedbirli olunsun diye yapiliyor
Valla oglumda sirf detayli ultrasona gitmedim bilmiyorum burda var mi yok mu?
Ama normalde de herseyi 1 1 adam sayiyor bana ellerini parmaklarini bobreklerini kalp kapakcigini bu detayli degil mi?Normal ultrasonla bide 4d bakiyor her seferinde
Aynen bence burda zaten cok az ultrason izni oldugu icin her detaya bakilmaliO da detaylı gibi aslında bi sıkıntı görmüyorsa iyi bence canım
Kizlar size bir sorukarniniz tuylendi mi?ve ya olan tuyler uzadi mi?
Insallah yine sorunsuz olacak hersey canini sıkmaBende oğlumda yaptırmadım Allah'a şükür bi sorun olmadı ama bunda olmayacağı belli değil Allah korusun hepsinimüdahale edilmiyosa belki yaptırmam yine doğuma kadar o stresle yaşanmaz çünkü
Ay ne güzel bak bi sende yok galibaYa o oglum da cok erken haftada olmustu onu da erkek belirtisi saymıştıkşimdi yok
Kızlar ya şu detaylı ultrasonda bebekte Allah korusun bi sıkıntı çıktı mı müdahale ediyorlar mı?
Ay ne güzel bak bi sende yok galiba
Daha araştırmak gerekecek demek. Saol canımCanım perinatolog değilmiş o kadın doğumcuymuş normal. Kuzenime de sordum o da ben yaptırmadım dedi
Doğru söylüyorsun canım. Çok çok önemli o yüzden çok araştırma yaptığım durumlardan bir tanesi. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.Kızlar detaylı şöyle bisey Allah korusun bebekte olan bi rahatsizlik, anomali varsa onu görüyorsun. Olumsuzluk durumunun vehametine göre ya dogumdan sonra hemen mudehale edilmesi gereken bisey varsa o belirleniyor ona gore dogum ayarlaniyor yenidogan yogum bakim unitesi vs olan bi hastane önemli yada iste problem ne ise ona gore hemen mudehale edilmesi icin.
Daha kötü olumsuzluk durumu oluyor bazen dilerim hic birimiz yasamayalim o zamanda gebeligin sonlanmasi gerektigiyle ilgili görüşülüyor. Hersey bizim icin Allah bunlari yasayana yardim etsin
İnsallah hepimizin detaylisi cok guzel gecer gebeliğin tum seyrini ilgilendiricek cok onemli bi ultrason o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?