2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa canım ya nerden bilesin bende bilmiyordum sonra internette karşıma çıkınca gördüm ben daha yukarıdan sanıyordum

İnşallah tüm hamileler sıkıntısız sağlıkla bebeklerine kavuşur bizlerde dahil

Yaptırayım o zaman inşallah birşey çıkmaz hiçbirimizde

Günaydın annecanlarmutlu pazarlar,ben henüz kilo almadım ama birine hamileyim diyince aaa belli belli kilo almışsın,yüzün bile şiş diyolarsöylemesem bişey yok yani
Ben kilo bile verdim ama göğüslerim büyüdü, karnım çıktı, belim genişledi ve tüm bunlar ben kilo verirken nasıl oldu anlamakta güçlük çekiyorum

Günaydın kızlar var mi bugün cinsiyet öğrenecek olan yeni haftamiz sağlıklı hayirli bol kız müjdeli olsun ınş. Geçen hafta bol pipili müjdesi almıştık
Ben ben ben ❤ Yani inş öğrenirim 2 buçukta randevum . Bende pipili müjdesi vereyim ama Tabi öncesi sağlıklı Elif görmeyede hazırım Emire de

Günaydın kızlar var mi bugün cinsiyet öğrenecek olan yeni haftamiz sağlıklı hayirli bol kız müjdeli olsun ınş. Geçen hafta bol pipili müjdesi almıştık
Dun aklima sen geldin canim bu zamana kadar icime hep oglun olcagi hisse olusmustu ama nedense degisti bence senin kızın olcak

Kız olmasını en çok büyük oğlum için istiyorum o çok istiyor ve bu konuda 1 kere kuzeni tarafından dislanmisti çok icerledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…