2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Rezene içtim gece karnımda guruldama var iyi değilim ya çok fena şiştim midem bile şiş,kimyon çayı nasıl oluyor aktarda vardır di mi
Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tutmaya bak biraz daha iyi olursun o zaman

bunu hemen denicem çok sağol canım,bende emzirirken yediğim her şeye birz kimyon koyuyordum etkiliydi
Gecmis olsun canim ayaklarini sicak tutmaya bak biraz daha iyi olursun o zaman
bi görsen varya kalın çorap terlik üstelik ev alttan ısıtmalı,nasıl oluyorda hala üşüyorum anlamadım,battaniyeye sarayım olmadı biraz ayaklarımı,teşekkürler canım
ay dün ben aynı şekildeydim canım
gazdan da uyuyamadım
şimdi koşturdum sağlık ocağı falan, heyecandan çözüldüm sabah
Akşamüstü benimde dışarı çıkmam lazım acaba bende rahatlar mıyımama böyle giderse çıkamam heralde aman hastanelik olmayayımda

Aman Allah korusun hareketlen biseyler yapta rahatla canim. Ben bi kere gazdan dolayi hastanelik oldum gercekten cok kotuydum

Merhaba benimde ikili testim riskli çıktı 1/277 ...amniyo sentez yaptırmadım doktorum yaptır dedi. Bnde özel de detaylı ultrason muayenesi oldum ve sağlıklı bebegınız dedi .bulgular azda olsa detaylı ultrason muayenesi nde gözüküyor

O bende de oluyor çabuk kuruyor vucudum kaşıdığim yer yara gibi oluyor. Nemlendirmek gerekiyor sürekli
ya inan zaman bulamıyorum her gün kremlenmeye , karnıma çatlak kremini bile geceden geceye yatmadan soruyorum, tavsiye edilense günde en az 3 kez sürülmesi gerekiyormuş

iyi geceler kızlar, erkek bebeği bekleyenlere bi sorum var: Ellerinizde asiri bi kuruluk var mi? Kasinti, yanma , falan...
Genelde erkek bebek bekleyen annelerin ellerinde oluyormus dediler burda, size de bi sorayım dedim. Ne krem kullansam fayda etmiyor ya hayatimda ellerimde kuruluk olmadı

Son düzenleme:
ya inan zaman bulamıyorum her gün kremlenmeye , karnıma çatlak kremini bile geceden geceye yatmadan soruyorum, tavsiye edilense günde en az 3 kez sürülmesi gerekiyormuş

Bende duştan sonra sürüyorum anca yoksa benimde hiç aklıma gelmiyor kaşıntı başlayınca duş aklıma geliyor

Owlet 'in smart sock-akilli corabini kullananınız var mi? tavsiye eder misiniz kullandıysanız?

Bunu da ben diyim abone gibi oldum bende var bende var bi bakıyorum talaş gibi olmuş. Bi tane nemlendirici almıştım ben instagram da kendisi yapıyor ürünleri o iyi geliyor . Ben normal de kullanmadığım için düzenli kullanmıyorum simdi ellerimi oyle farkedince suruyorum arada sursem aslinda olmayacak gibi bi kere surmek bile ise yariyor

benim de kupkuru ama sürekli yıkıyorum ondan olabilir diye düşünüordum

yok kuzum ya düzenli kullansan bile oluyor, resmen kremi iciyor cilt saka gibi 2 saate kalmadan yine kuru hart hart resmen. bende acaba sadece bende mi diyordum burda arkadas erkek bebek bekleyen annelerde olan bişey dedi size bi sorayım dedim , değişik değişik seyler ya. Hayimda terim kokmazdı , temmuz sicaginda 10 gun dun almasan hayatta kokmazdım, simdi duştan cikiyorum 1-2 saate kendi kendimi kokuyorum ya iğrenç. Ayaklarim kokuyor hiç hayatımda olmayan şey. Diş etlerim kanıyor fırçalarken ...degisik değişik seyler ya aklim almıyor

benim de kupkuru ama sürekli yıkıyorum ondan olabilir diye düşünüordum
Surekli yikayinca oluyor canim. Bunun hamilelikle de ilgisi yok. Bazı seylerin ne kadar önemli oldugunu farkettigimden sonra ki bu Arasin hamileliginde basladi ellerim sudan cıkmiyor. Oyle olunca hamilelik sonrasinda da devam etti hala da var. El cok suda olunca özundeki nemini kaybettigi icin kuruyormus. Kremle duzeltmeye calisiyorum ozellikle kışın artiyor yazin bisey yok.
Bazı seyler derken mesela sebzeleri cok yıkamak veya etle ugrastiktan sonra elleri mutlaka en az iki kere yıkamak vs.
Ete dokuntuktan sonra elini yikamayanlari görüyorum oluyorum

yikamakla alakası yok canim ya, ben hatta nemlendiricili sivi sabunlardan adim butun banyolara koydum mutfağa bile, faydası yok. seninde erkekli degil mi?
Mimicim bi ustte detayli yazdim canim Belki sende hamilelikten sonra titizlige biraz daha onem verdiysen ondan olabilir.
İlkte erkekti simdi kız ayni bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…