2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar bu arada bebek odası işini nasıl yapacaksınız doğumdan sonra mı önce mi?

ben de yapmayanlardanım
hem de ilk çocuk
annemlerde de ilk ve tek torun olacağı için oraya da bizim eve de bir beşik bir gardırop bu kadar şimdilik.
Beşik de park yatak... sonra büyüyünce daha büyük bir eve geçme olayları var, kenstel dönüşüm vs ama ev sabit olsaydı da yapmazdım açıkçası.

yani mantıklı düşünmüşsün sonra ayarlamak zor mu olur acaba diye kararsızım ben de, bende yatak kenarına bassinet alacağım en güzeli normal beşik almayı düşünmüyorum yatak odasına.
hadi bakalm, sen istanbulda msın ?
şuanki doğum tarihi seninle aynı görünüyor :) gerçi her gittiğimde değişiyor onu da anlamadım gitti :=)

benimde ilk çocuk , kayınvalide tarafım da gösterişe pek düşkün ben de bilemedim doğumdan sonrada onla uğraşmak zor gelir diye endişeleniyorum

ayni ya, bide bana ilk cocuk yujh hiç mi heves etmiyorsun diyorlar kendimi kotu hissediyorum arada ama çok gereksiz ya. bende düşünmüştüm o park yatak muhabbetini ama esim istemedi .Aslinda çok rahat diye okudum

ben amerikadayim, benimde 4 ağustos diyor ama bence ben temmuzda doğururum gibime geliyor valla boşver onu bunu sen nasıl rahat ediceksen oyle al. kim kalkacak gece 40 kere bi odadan obur odaya git gel. kaycam yanıma tamam iste, sonra tmm gece uyumaya basladiginda odasını dizerim geçiririm

benimde ilk çocuk , kayınvalide tarafım da gösterişe pek düşkün ben de bilemedim doğumdan sonrada onla uğraşmak zor gelir diye endişeleniyorum

ya böyle şeyler garip
mesela benim eşimin ailesi de ayy ayranı yok içmeye lafının vücut bulmuş halleri
hepsinde duysan bir sıkıntı, hepsi kirada hepsi borç içinde ama doğum günleri, baby showerlar doğumlar, bebek odaları hep şatafatlı. Hep otellerde bilmem nerede yapılır. Hadi ben bunlara aslında böyle takılmıyordum, çünkü herkesin hayatı bana ne diyordum da, sen yapmayınca seni bir küçük görmeler falan olmaya başladı. Ben yine de onlara nispet yapmaya varana kadar takmıyorum ama insan arada bir sinir olmuyor değil.
Sen de çok sinir olacaksan yap gitsin yaa, hevesin kalmasın en azından. Çünkü o tarz insanları biliyorum, bir yerden sonra baş edilmiyorlar.

Bende var canım aşırı kuruluk çatlaklık kabuklanıyo

ne için kayıt mı yaptıracaksın?
Ya burda babyshower günü sectikten sonra davetileye kayıt oldugun bi site yada mağazayida yazıyorsun ki senin istediğin hediye listesinden alıp getiriyorlar kafalarına gore degil. mesela biri bebek monitoru Aldi listendekini , o aldigi an listeden cikiyor o urun. yeni ayni seyden de iki tane gelmemiş oluyor

he anladım canım
düğündeki gibi
yok bizde valla kendin yapıyorsun işte
ben de orman var bizim yakın oraya kurucam masa
artık kim ne getirirse

Bana göre iriydi ben minyonum. 3420 gram 51 cm doğdu. Kafası 36 cm di. Kafası büyüktü. Kafa hep onden gitti son ay mesela o ileri gitme haftasına geri geldi.
aaa sağlıklı olsun da ben de minyonum 1,60 boy :) bakalım

he anladım canım
düğündeki gibi
yok bizde valla kendin yapıyorsun işte
ben de orman var bizim yakın oraya kurucam masa
artık kim ne getirirse
Oooh mis acil hava. bakalım bende babyshower i açık havada istiyorum ama havalar çok sıcak olursa sanmam klima lazim belki yine apartmanın davet salonunda yaparız serin serin. Aslında turkiyede de oluyor Registry olmuyor mu dediğin gibi düğün listesi tarzında. ihtiyacın olan yada zaten alacağın olan seyleri listeye koy hediye diye gelsin iste, kendi kafalarına gore gereksiz gereksiz seyler getiricekler yere kaplamaktan baska bişey değil kullanılmayacak cogu

öyle öyle , kendimi millet mutlu olsun yesiniçsin diye kasamıcam baby showe otelde dgünleri vs falan hiç düşünmüyorum, bütçeme göre hareket ederim daha iyi, gösteriş gösteriş sonuyok zaten amac milleti mutlu etmek kendini de övdürmek , çocuğumla ben mutlu olayım gerisi boş
aynı kafadayız , uzak yerdesin amerikada herseye gönlünce olsun bebişinleee

Aman Allah korusun hareketlen biseyler yapta rahatla canim. Ben bi kere gazdan dolayi hastanelik oldum gercekten cok kotuydum
aynen bende yaşadım daha oğlum yeni doğmuştu gazdan hastanelik olmuştum hatta bağırsak enfeksiyonuna yakalanmıştım Allah korusun,kimyondan çay yaptım biraz daha iyiyim azıcıkta uyumuşum iyi geldi
O bende de oluyor çabuk kuruyor vucudum kaşıdığim yer yara gibi oluyor. Nemlendirmek gerekiyor sürekli
aynen bende çok kuruyorum ya öyle çok krem falanda sürüp durmaya üşeniyorumbacaklarım ve karnım kaşınıyor hatta dünden beri yüzümde kaşınıyor
elimde ve her yerimde hem kuru hem kaşınıyo pul pul dökülüyor sanki ama ellerim daha iyi
Geçmiş olsun ..Ayaklarınızı sıcak tutmaya bakın.Bir de ara ara ılık ballı su için rahatlatacaktır.
çok teşekkür ederimiyice ısıttım ayaklarımı,ılık ballı suyuda birazdan yapayım
benim kızımın ve oğlumun ayrı odaları var,bebek doğunca kendi odama anne yanı almayı düşünüyorum bir de şifonyer müsait bi köşe var oraya koyarım 1yaştan sonra erkek olduğu için oğlumun odasında değişiklikler düşünüyoruzama şimdilik anne yanı yeterli
kızlar babyshower yapacak olan var mı?
Biraz erken olabilir bunun için tabi ama
Ben bunu da düşünmüyorumdiğerlerinde yapmamıştım bunda da yapmam tabi arkadaşlarıma yapmıştım onlar sürpriz yaparsa olabilir

valla yakın arkadaşlarım ve eşimin ablası tahminim sorarlar
ben de direk puset muset ne varsa yazarım
şaka bir yana sorana derim ama sanmam yaa, şimdi durumu yoktur istersin yakışıksız bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…