2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cunku dis eti cekilmesi oluyor genelde hamilelikte canim ondan oluyo cogunlukla

tatlicincap abla bugun goremedim seni iyisin dimi

Canim epey yorgunum. Alacagimiz evden vazgectik, yeni ev arayisindayiz. Bir an once sonuclandirmaya calisiyoruz. Haliyle yoruluyorum. Azicik dinlenebilsem yazacagim, girip bakamiyorum bile.

Canim epey yorgunum. Alacagimiz evden vazgectik, yeni ev arayisindayiz. Bir an once sonuclandirmaya calisiyoruz. Haliyle yoruluyorum. Azicik dinlenebilsem yazacagim, girip bakamiyorum bile.
Anladim abla Allah kolaylik versin. Hangi semtlere bakiyorsunuz? İstanbul da aldı başını gitti fiyat konusunda.
Sen yine kendini cok yormamaya bak yoklugun farkediliyor abla.
Bu arada gordun mu bilmiyorum ama gecen haftaki pipili dalgasını benim kızce bozdu

Kızlar dün akşamdan beri gaz sancısı mahfetti beni,geçti gitti sanıyordum yine çok şişkinim,midemde ağrıyor
Geçmiş olsun ..Ayaklarınızı sıcak tutmaya bakın.Bir de ara ara ılık ballı su için rahatlatacaktır.

Canım kolay gelsin.Strese girme.. Her şey yoluna girer.Ev de bulursunuz,yerleşirsiniz de

Mimicim bi ustte detayli yazdim canim Belki sende hamilelikten sonra titizlige biraz daha onem verdiysen ondan olabilir.
İlkte erkekti simdi kız ayni bende
yok kuzum ya valla hiç bi yer temizlemiyorum , hamileliğimi öğrendiğimden beri haftada bir temizlik şirketi geliyor , ama eller sanki 24 saat camasir suyunda beklemiş gibi deliricem

Ellerimde değil ama yüzümde var canım ya hatta dudağımın altı ayazda kurumuş gibi karardı kızardı kabuklandı gören yanlış anlar o derece

Benim karnimin ustunde ve kalca kismimda gecmeyen bi kizariklik oldu yanik gibi evime yakin bi tip merkezine gideyim diyorum kadin dogumcuya abartiyor muyum bilmiyorum ama 1 tanesi 1 haftadir var digeri de cok genis bi kizariklik

allah allah
ben kokmuyorum valla yaaa çünkü terlemiyorum da.
ama şöyle bir şey, bir arkadaşım daha hamileliği belli değilken gitmiştik. İlk defa hafif ter koktuğunu hissettim. Normalde de kokmaz asla, titizdir de eve kalabalık gittik çok koşturdu ondan olabilir diye düşünmüştüm, sonra 1-2 gün sonra hamile olduğunu öğrendi. Hemen aklıma o gelmişti mesela. Hormon dengesinden olabilir.

yikamakla alakası yok canim ya, ben hatta nemlendiricili sivi sabunlardan adim butun banyolara koydum mutfağa bile, faydası yok. seninde erkekli degil mi?

erkek benim de.
Benim ellerim kışın kurur normalde, şimdi bir de ektsra özenli yıkıyorum ondan
ama dudaklarım aşşırı aşşırı kuruyor öyle böyle değil
resmen yılan gibi deri değiştirdi dudaklarım bu kış
ki araba-ev-araba-işyeri bu kadar.

Iyy ete dokunduktan sonra insan elini nasıl yıkamaz pis pis kokar yahu
bende zaten etli yemek yapacak kapasite yok, böyle sıkıntım da yok

ah canım yaa
ev işi biraz zaman alıyor, sıkmayın canınızı, çok normal.
Hele almak inanılmaz özen istiyor, her şeyine bakmak lazım, umarım bir an önce güzel bir ev bulursunuz

Ay bilemiyorum kuzum ya. Igrenc bişey oldum. Esimde saçmalama abartıyorsun yok oyle bahsettigin gibi bi koku diyor ama bana kokuyorum geliyor resmen. Bende o yüzden dedim ya losyonlu sabunlardan koydum her yere diye bende duramam ellerimi yıkamadan hele simdi ortalık virüs mirus kaynarken iyice psikolojim değişti pimpirikli oldum.
Evet dediğin gibi hormonlar alt üst oldu resmen. Ya bizim burda oyle çok soğukta yok yani en kotusu 11-17 derece o da belki iki haftada bir iki gun oluyor onun disinda 20 derecelerdeyiz hep ama ellerim diyorum ya bildigin hatır hatır

Bunların bazıları bende de var. Diş etlerim şişti. Çok sık terliyorum. Ellerim ve dudaklarım aşırı kuruyor. Benimki de erkek

Bunların bazıları bende de var. Diş etlerim şişti. Çok sık terliyorum. Ellerim ve dudaklarım aşırı kuruyor. Benimki de erkek
Vay arkadas demekki bu erkek annelerinde oluyor dedikleri doğru o zaman. ay kendimden iğrenir duruma geldim resmen,. normalde hiç olmayan seyler yaşıyorum resmen

benimki inşallah kız olacak ama elimi yıkayınca benimde dediğiniz gibi felaket oluyor bacaklarım pul pul, bence hamilelik olarak vücut böyle tepki veriyor, erkek annelerinde belkide bi tık daha fazladır:)

kızlar bu arada bebek odası işini nasıl yapacaksınız doğumdan sonra mı önce mi?

Belki hakli olabilirsin, genel bi durumda olabilir bilemiyorum. Ben bebek odası yapmıyorum, zaten ilk 4-5 ay yatak odamizda olucak benim yanimda o yüzden crib bile almadım sadece bassinet alacam yatağın kenarına gelicek sekilde, daha sonra karar vericem odaya dekora falan şimdilik gereksiz bence kullanılmayacak bi oda , en azından benim icin oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…