- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Ay ne güzel rabbim çocukların duası olurmuş☺Zaten ne geliyorsa bu kuzenler yüzünden başımıza geliyor benim kızım tek çocuk.9 yaşında kuzenleri in kardeşi olunca kızıma sevdirmemeler nispet yapmalarulen dedim sırf sizin için yapıyorum bu çocuğu .çok zorlu bir süreç atlattım ikinci için inşallah kızımın da kardeşi olur ilk senin kucağına vereceğim diyorum kucaklarına bile aldirtmadilar kardeşlerini.kizim kız kardeş çok istedi hep onun için dua ettim çok şükür ki kız dedi cinsiyetine
Ahhh gerçekten yasayan bilir. Tükenmiş hissediyorum kendimi. Kredimiz var taksitler var kış bitti sayılır idare ederiz gibi geliyor. 18 saat dersim var. Iki gun yarım gün gidiyorun diğerleri biraz daha yoğun ama kendime hic vakit ayıramıyorum. Pilim bitti. Ilk dönem ben de ücretsiz isin alacağımÖğretmenin sanırım bende öyleyim 3 aydır neler çektiğini Allah bilir ki benim kızım baya buyuk.hic dusunme al ücretsiz izin seneye bende dönemi kapamak için alacağım .benim maaş komple krediye gidiyor ama onuda eşim düşünecek.annelerin çektiğini onda birini cekmiuorlar
Eşim yardımcı oluyor en basta söyledim açıkça yaptığın ne varsa fazlasını yapman lazim dedim. Yapıyor da gece bebekle de ilgilenir ütü de yapar. Haftada 2 gün temizliğe bayan geliyor. Ama yemek isi tamamen bende. Surekli hir yemek sirkülasyonj var evde 4 5 kişilik. O bile yetiyor bana. Kaldi ki kendime hic zaman ayırmıyorum bu beni deli ediyor. Bi çıkıp hava almaya hasret kaldımValla canim bu durumda calısanlara gercekten helal olsun ben sadece evimin isini zor yapıyorum/yapamiyorum. 1 oglum var 3 yasinda ancak onu kendimi idare ediyorum.
Sen hem 2 cocuk hem calisma hem ev esinin sana ekstra destek, yardimci olmasi lazim. Benim arkadas cevremin hepsi öğretmen ve hepsi ev cocuk konusunda esleriyle yarı yarıya temizlik vs hersey.
Ben evde is olarak biseyler yapiyorum ama bizde de duzenleyip toplama ve ogluma esim evdeyken beraber bakiyoruz ancak idare ediyorum.
Eger ihtiyacin varsa al iznini evinde dinlen.
Geldi canim oda ama alintilarken ufak bisey olmus yoksa geldi okudukIlk cevabim nereye gitti göndermemis miyim epey de uzunn yazmistim
Sen yazınca merak ettim baktım da benimkine aynı tarih olanlara 2 kişi erkek arada 1 kaçak varBeratbatuhan 19.11.2019 ?
Mavidilek 19.11.2019 KIZ
bendimm. 19.11.2019 KIZ
iremilka. 19.11.2019 KIZ
Bir ben kalmışım aynı gün sat olan arkadaşlarlayeni farkettim.
Bende şimdi baktım 8 kasıma göre arada bir tane erkek kaçak benimSen yazınca merak ettim baktım da benimkine aynı tarih olanlara 2 kişi erkek arada 1 kaçak var
Ders saatiniz guzelmis aslında keske toparlanma sansi olsa 1 gun en azindan izniniz olsa sansi olsa ne guzel olur.Eşim yardımcı oluyor en basta söyledim açıkça yaptığın ne varsa fazlasını yapman lazim dedim. Yapıyor da gece bebekle de ilgilenir ütü de yapar. Haftada 2 gün temizliğe bayan geliyor. Ama yemek isi tamamen bende. Surekli hir yemek sirkülasyonj var evde 4 5 kişilik. O bile yetiyor bana. Kaldi ki kendime hic zaman ayırmıyorum bu beni deli ediyor. Bi çıkıp hava almaya hasret kaldım
Annem yakin oturuyorDers saatiniz guzelmis aslında keske toparlanma sansi olsa 1 gun en azindan izniniz olsa sansi olsa ne guzel olur.
Ailelerden uzak misiniz? Yakinsaniz birazda onlardan destek isteseniz?
Ufak bebekle tekrar hamilelik zor cidden Allah yardim etsin.
Benimki 3 yasinda bu sekilde bile zor ama tabi ben aileden uzaktayim esimden baska kimse yok yardimci.
Aynı kaderi paylaşıyoruz pipili ikimizindeBende şimdi baktım 8 kasıma göre arada bir tane erkek kaçak benimdoktorun çektiği tarih bu ama.
Gerçek tarihe göre yine bir kaçak var o da kız. Gerisi erkek
Anlıyorum insallah daha iyi hissedersiniz bundan sonrası icinAnnem yakin oturuyor
Çocuklara o bakıyor ama bana yetmiyor.
Aslinda evet.Anlıyorum insallah daha iyi hissedersiniz bundan sonrası icinplanli bi gebelik miydi?
O zaman cidden iyi cesaret etmissiniz diyebilirim. Yası dolmamıs bi cocuk varken herkes cesaret edemez boyle biseye. Bide baska bi cocuk + is hayati. Allah guc kuvvet versin. Ama bundan sonra havalar ısınacak daha hafif seylerle yemek isi halledilebilir size biraz daha zaman kalir. Psikolojik olarakta daha iyi olursunuzAslinda evet.
Rezene ya da kimyon çayı iç iyi gelir inşallah.Kızlar dün akşamdan beri gaz sancısı mahfetti beni,geçti gitti sanıyordum yine çok şişkinim,midemde ağrıyor
Rezene içtim gece karnımda guruldama var iyi değilim ya çok fena şiştim midem bile şiş,kimyon çayı nasıl oluyor aktarda vardır di miRezene ya da kimyon çayı iç iyi gelir inşallah.
1 su bardağı içine , 1 tatlı kaşığı kimyon ekleyip kaynatıp süzüp içinede yarım limon sıkıp içebilirsin. Emzirirken içiyordum ben ilk zamanlar .Rezene içtim gece karnımda guruldama var iyi değilim ya çok fena şiştim midem bile şiş,kimyon çayı nasıl oluyor aktarda vardır di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?