2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İste o kadar cesiti var ki Lcw da bilip bulup almak lazim. Benim alipta güzel cikmadi diyebilcegim bisey yok ordan ama memnuniyet degisir tabi kisiden kisiye canım.
Aylarcayi birak seneden fazla giydirdim ogluma simdi kizima insallah giydiricem hic salmadi kendilerini citcitlilar olsun kiyafetler olsun. Yika yika giydir oldu

Annem gelir doğumda ama kalsa kalsa 2 hafta kalabilir, yiğenime bakıyor ablam çalışıyor. Kayınvalidem çok tek gelemiyor ama yokluycam onuda bu bebede gel kal da kal diye

Bizimki 37 aylikti anne ben de tuvalete yapmak istiyorum dedi ve 3 gunde bezi bıraktı . Parkta bizi ayiplayanlara burdan selam olsun
Şu ayıplayanları anlamam zaten hiç. Kaslarla ilgili , cocuğun isteğiyle ilgili pedogoglar bastıra bastıra zorla öğretmeyin diyor tüm hayatını etkiliyormuş tuvalet durumu.

Şuan tam 27. Doğum zamanı da daha zor olmaz mı acaba diorum bende. Bebeği görcek sürekli bezlenirken bilmem . Bebek doğduğunda 32 olacak.
Bence doğmadan önce bıraktırmak daha iyi benim 25 aylık olacak bizde kısmetse nisan sonu gibi havalar ısınıca bırakıcaz kilolu çocuk ve sezeryan olduğu için bence doğumdan sonra daha zor olur diye düşünüyorum

Şu ayıplayanları anlamam zaten hiç. Kaslarla ilgili , cocuğun isteğiyle ilgili pedogoglar bastıra bastıra zorla öğretmeyin diyor tüm hayatını etkiliyormuş tuvalet durumu.
Kesinlikle ben oğlumu 1.5 senedir psikoloğa götürüyorum oda hep öyle dedi kendi isteyene kadar zorlama ama şimdi hazır artık belli ediyor benim tembelligimden kafamı bir tutabilsem başlıcam.

Benim de ellerim aşırı kuruyor sürekli kremliyorum. Bir de ayaklarımı hiç ısıtamıyorum bebeğim erkek

Evet evet benimkiler de öyleydi ama bu kez 5 6 ayda çıtları yerinden cikmaya başladı delinir gibi oldu

Canim cok uzuldum basiniz sagolsun allah mekanını cennet eylesin

bu arada tetanoz aşısı şu an ağrımıyor umarım gece ağrımaz
pek fazla korkunç yorum okudum da
bende o yorumları okudum,oğlumda da çok ağrım olmuştu şimdiden korkuyorum acaba olmasam mı bile dedim
canım Allah yardımcın olsun,her şey yoluna girecek inşallh,biraz dinlen kafanı dinle özellikle,yürüyüş iyi gelecektirEvden dışarı markete bile çıkınca insanın havası değişiyor
iyi dikirmişbende hala eğitimden sıra alamadımHaftaya Filizde randevum var bakalım ondan sonra giderim belki eğitim araştırmaya oradan sıra verirler heralde,Filiz Hanım kendi yapmıyor bildiğim kadarıyla
prima premium care kullanmıştım oğlumun bbekliğinde biraz pişik yaptı normal primaya geçtim sonra,kızımda da prima kullanmıştım,şimdi sleepy naturel olabilir
başınız sağolsun canım Allah sabır versin
Kesinlikle ben oğlumu 1.5 senedir psikoloğa götürüyorum oda hep öyle dedi kendi isteyene kadar zorlama ama şimdi hazır artık belli ediyor benim tembelligimden kafamı bir tutabilsem başlıcam.
benim oğlumda kızımda kendileri bezleri çıkardı bana kalsa uzun bi süre bezlerdimhele oğlum 2yaşında bile yoktu bezi bi çıkarttırdı gece gündüz birden bırakmış olduk,kızımda 2.5yaşında o da bezini çıkartıyodu çıtçıtlıların içinden doğruöylelikle kolay oldu benimde

Biz ailemle 32 haftadan sonraya olan yapmistik ama annem amborgo koydu sonra bende cesaret edemedim esimle yine kacariz yakin yerlere ama biz bebekten sonea gitmeyi planlıyoruz allah nasip kismet ederse izne cikinca ailemle adaparina gdiicem ztn orda bol bol gezerim

Kızlaaaaaaarrrrrr size güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Gözünaydın canım
iilay Canım listeye bir oğluş ekleyebilir misin lütfen
Ben demiştim diyebilir miyim?

bu arada tetanoz aşısı şu an ağrımıyor umarım gece ağrımaz
pek fazla korkunç yorum okudum da
Benimde hiç ağrı vs olmamıştı. Üstüne yatma çok kullanma böylece bitiverir
Başın sağolsun canım.. Allah sabır versin

İnanılmaz sevindimm.
Çok şükür canım gözünüz aydınnn

Ay hadi gözün aydın çok şükür

Kızlar merhabalar Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?

Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli doğumlar hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…