2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben iki kızımda da prima kullandım sarı oldukları için de diğerleri pişik yapar diyr cesaret edemedim ama şu an sleppy natural içeriği itibariyle de güzel akşım ona gidiyor ya pişik yaparsa diye korkuyorum çünkü ben doğmadan 1 numara 2 numara 2 şer paket stok yapıyorum

Hiç pişik yapmadi.

Valla canim total engin bir deniz :) herkesin farklidir butcesi ortalama biseyi yok bence.
Simdi cartest olur mother care olur o tarz yerlerden alirsan tavan yapar bütçe ama lcw olur e bebek indirim zamanlari olur boyle ortalama gidersen daha farkli olur.
Fiyatlari 4 sene once lcw falan daha uygundu simdi lcw nın bile bazi urunleri ucuk geliyor. Ama ben ortalama bir butce icin konusuyorum tabi.
Kimisi lcw dan hic almayi tercih etmeyip yukardaki magazalardan alir kimisi daha uygun yer bulur alir

Kizlar peki yuvarlak kese olanlar karından ultrason bakılıyor ya. Elinize aldınız ultrasonik baktınız kese sağ da mi solda miydi. Ben bir türlü ultrason yönünü anlayamadım da

Benim kese fasulye gibiydi hic yuvarlak olmadı ama kız. Kese bende tutmadi
Bez olarak oglumda premium care kullandim ilk zamanlarda uzun sure. Yasina dogru aktif bebege gectim. 15-16 aylikkende molfix e gecmistim. 30 aylikken bezi biraktik.
Simdi yine molfix düşünüyorum ama stok yapmiycam cunku yakin bi arkadasimin elinde birsuru bez islak mendil ve bez kalmisti koli koli. Prima pisik yapmisti

Aynı soruları ben de soruyordum :)
Tecrübem yok ama bugün hesap makinesi elimde bir şeyler hesaplamaya çalıştım içinden çıkamadım Amaan dedim öyle de gidecek böyle de napayım.

Haziranda bayram dan sonraki haftaya da tatil ayarladık 4 günlük, en yakın arkadaşlarımla. Köprüden önce son çıkış dedik, hazır hiçbirimizde çocuk yokken :) 29-30 haftalık olacağım inşallah.
Şu an bir bu cuma günü kontrolünü bekliyorum böyle hevesle bir de tatili

Merhaba kızlar,
Uzun zaman oldu girmeyeli. 1 hafta önce ne yazık ki ananemi kaybettik. Anca kendime gelebildim. Bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı şükür. Cinsiyet hala belli değil. 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Yoksa detaylı ya kalacak sanırım

aynen ben de tatilimle cumartesi günkü kontrolümü bekliyorum
bebeğimi görmeyeli 23 gün olacak
Benim doktor değişikliği olunca 1 ayı geçti neredeyse Daha cinsiyet de belli değil, sanırım o yüzden rüyalarıma giriyor artık doktor randevusu.

Tatile kaçıncı haftada gideceksiniz? 30. haftayı ayarladım ama geç mi olacak diye aklımı kurcalıyor arada.

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun anneannenizin. Gözünüz aydın darısı sağlıklı bir doğuma inşallah.

aa baya da olmuş çok heyecanlı
off doktora gidince bebişi ne güzel büyümük göreceksiniz.
ben hafta olarak bilmiyorum ki işte 7 aylık olacağım sanırım

Uykusu konusunda soluma yatacam diye bende hiç uyuyamıyorum. Sağa istemsiz dönsem bile rahatsız ediyor birşey uyanıyorum. Sırt üstü uyumakta iyi değilmiş. Resmenn Çin işkencesi gibi solum komple uyuşuyor. Yeni bir stil bulmam lazım. Hamile yastıkları varmış acaba işe yarar mı? Gerçi alsam ne olacak yatakta 3 kişiyiz. Benim dana kadar kızımda yatıyor bizle. Birde yastık alırsam gece muhakkak biri yeri boylar

aa baya da olmuş çok heyecanlı
off doktora gidince bebişi ne güzel büyümük göreceksiniz.
ben hafta olarak bilmiyorum ki işte 7 aylık olacağım sanırım
evet evet, heyecan doruktaa.

İyidir ya 7 aylık :) Geçen yıl bir arkadaşım gezmeye gelmişti bizim şehre, 7 8 aylıktı neredeyse ve kız fıldır fıldır yürüdü gezdi, resmen ondan ilham aldım.

Kizlar peki yuvarlak kese olanlar karından ultrason bakılıyor ya. Elinize aldınız ultrasonik baktınız kese sağ da mi solda miydi. Ben bir türlü ultrason yönünü anlayamadım da
O dedikleri bebeğin kese içinde sağda ya da solda olmasıydı galiba. Benim ilk haftalarda kese böyleydi. Ortada gibi

evet evet, heyecan doruktaa.

İyidir ya 7 aylık :) Geçen yıl bir arkadaşım gezmeye gelmişti bizim şehre, 7 8 aylıktı neredeyse ve kız fıldır fıldır yürüdü gezdi, resmen ondan ilham aldım.

galiba benim de 30 haftalık oluyor
umarım tabi bir sıkıntı olmaz
ben yine de iptal sigorta güvencesi aldım mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…