ay canım nasıl sevindim anlatamam
Saol cnm.Ay hadi gozun aydin gönlündeki olmus insallah bende ogrenirim artik
Ay çok sevindim hadi gözümüz aydın.Kızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Arkadaşlar cevap veren olmayacak anlaşılan ? Yani grup kapalı değil ama ağustos annesi olarak pek ciddiye alınmadım sanırım. Neyse pekiKızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Ne güzel isimiilay canim biz ismi kararlastirdik listeye ekler misin kizimin ismi allah izin verirse masal zeynep olacak
Diyebilirsin canımGözünaydın canım
Ben demiştim diyebilir miyim?
Benimde hiç ağrı vs olmamıştı. Üstüne yatma çok kullanma böylece bitiverir
Başın sağolsun canım.. Allah sabır versin
Canim arada gorulmuyor sanirim bende 1 2 defa oyle yazip bisi kimse gormedi cevap veren olmadi ben suan gormusken yorumumu yapayim doktor eger sknti yok dediyse yoktur eger bir sknti olsa onlar soylemek zorunda her turlu riske karsiArkadaşlar cevap veren olmayacak anlaşılan ? Yani grup kapalı değil ama ağustos annesi olarak pek ciddiye alınmadım sanırım. Neyse peki
Fikrim ve bilgim olmadığı için cevaplayamadımArkadaşlar cevap veren olmayacak anlaşılan ? Yani grup kapalı değil ama ağustos annesi olarak pek ciddiye alınmadım sanırım. Neyse peki
Sagol canim zeynep ben istiyordum babasi da bende masal istiyorum lutfen diye israr etti cok seviyorum o ismi ben onu masalim diye sevicem diyince tmm dedim oyle son karara vardikNe güzel isim
Ekliyorum
Kusura bakmayın ama bilgim yok bu konuda. Gören arkadaşlarımızda yazmadıysa bu sebeptendir diye düşünüyorum.Arkadaşlar cevap veren olmayacak anlaşılan ? Yani grup kapalı değil ama ağustos annesi olarak pek ciddiye alınmadım sanırım. Neyse peki
Ben cm pek takip etmiyorum artik. Doktor haftasiyla uyumlu, saglikli dedikten sonra hic sorgulamiyorum. Bir sorun olsaydi doktor soylerdi bence :)Kızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Valla bende hic bi konuda buraya katilmayip paylasimda bulunmayip sadece kendi sorusu olunca buraya yazan biri oldugunda cevapta bulunmuyorum geneldeFikrim ve bilgim olmadığı için cevaplayamadım
Doktor sorun yok dediyse sorun yoktur.Kızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Adıyla yaşasıniilay canim biz ismi kararlastirdik listeye ekler misin kizimin ismi allah izin verirse masal zeynep olacak
Aa bunu yapan/düşünen tek ben değilmişimValla bende hic bi konuda buraya katilmayip paylasimda bulunmayip sadece kendi sorusu olunca buraya yazan biri oldugunda cevapta bulunmuyorum geneldeEger cok asiri önemli bi durum degilse
Kızımın adı Zeynep çok kullanılan bir isim olduğu için iki isim yapmakla iyi etmişsiniz bizimki cok kızıyor tek Zeynep olduğuna ama zeynepler candır ogrencilerimin huylarını gözlemleyerek bu ismi koymuştum.hayirli olsunSagol canim zeynep ben istiyordum babasi da bende masal istiyorum lutfen diye israr etti cok seviyorum o ismi ben onu masalim diye sevicem diyince tmm dedim oyle son karara vardik
Benim kızımda Zeynep ❤❤❤Kızımın adı Zeynep çok kullanılan bir isim olduğu için iki isim yapmakla iyi etmişsiniz bizimki cok kızıyor tek Zeynep olduğuna ama zeynepler candır ogrencilerimin huylarını gözlemleyerek bu ismi koymuştum.hayirli olsun
Doktor sorun yok dediyse sorun yoktur.
Adıyla yaşasın☺
Aa bunu yapan/düşünen tek ben değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?