2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Birde o pijama ilerde giyilmeyecekse tayt falan giymek daha mantıklı olabilir. Teşekkürler fikir için
Taytın icine sıgabilirsek ilk gunler icin zor canim taytin icine sıgmak yoksa direk tayt daha mantikli tabiki. Dogumdan sonraki karnimin fotosunu gorsen cocuk daha cıkmamis dersin

ay nasıl bişey alacağız, alınca şeklini de çekerseniz fikir olur bana da
çok pahalıymış doğum pijamaları

ben de sormadım yaa
bir ara soracağım sağlık ocağına.
Kızımda üstünde dantel fln vardı süslü bitane, bitanede yumuşak pijama almıştım. Lohusa sepetinden.
Bu defa dantelli incili düğmeli falan asla almam. Dantel bebeğin yüzünü acıtır mı , incili düğme yanağına iz yapar mı diye emzirirken bide onun kasmasıyla uğraşamam yani. Zaten ilk gece kötü oluyor doğum gecesi bebek sürekli ağlıyor ememiyor tutuyor sonra tutamıyor memeyi bağırıyor falan bide üstündeki kıyafet zarar vermesin diye ayrıca kasamam.

Taytın icine sıgabilirsek ilk gunler icin zor canim taytin icine sıgmak yoksa direk tayt daha mantikli tabiki. Dogumdan sonraki karnimin fotosunu gorsen cocuk daha cıkmamis dersin
Ben bu durumları kafamda oturtmadan hiçbir şey almıyım en iyisi. Hiçbir şey bilmiyorum resmen.

Tamam canim kısa kollu bakayim. Lcw ya baktim ama indirimde olanlarda bizim isimize yarayacak bulamadim İstanbula gidince ordan bakarim artik

Ay doğumdan sonra benimkide kocaman gelmişti kolay mı içinden koca bebek çıktı.

hımm mantıklı doğru diyorsun

Ben bu durumları kafamda oturtmadan hiçbir şey almıyım en iyisi. Hiçbir şey bilmiyorum resmen.
İlk olunca oluyor oyle canim bende dogumda giyerim diye aldiklarimi anneme verdim hic giymeden. Nasil bi bilincsizlikle aldiysam Ozellikle sezeryansa göbek kaliyor ilk zaman kilon gitmis olsa bile. Bende dogumdan sonraki 40.gun falan 4-5 kilo kalmisti ama asla pantolonlarim olmamisti. Bi tanesinin icine zor sıkıstirmistim fazlaliklarimi tayti dogumdan 1 hafta sonra giyersin esnek oldugu icin olur o zaman

kızlar bu arada
kaan alp mi daha güzel geliyor
kaya alp mi
şimdi aklıma kaya ismi geldi
Kaan alp bence
Kaya lar pek yakışıklı olmuyor diye duymuştum ama belki duyduğum kişi Kaya çilingiroğlundan dolayı demiştir
Şaka bir yana ben kaan ismini daha şık buluyorum.

Ay doğumdan sonra benimkide kocaman gelmişti kolay mı içinden koca bebek çıktı.
10 litrelik bi tencerem vardi icinde yogurt yapmıştık kayinvalidemle dogumdan bi gun once. Dogurdum odaya geldim karnima baktim kv ilk dedigim anne evdeki yogurt tenceresi gibi olmus karnim

Ankee canim sen cansoya bak istersen musait zamaninda oralarda vardir bu tarz pijamalar. Bende İstanbula gecince bakayim

Ay ay neler bekliyor bizi . Bu aşamaları hiç düşünmemiştim

Ankee canim sen cansoya bak istersen musait zamaninda oralarda vardir bu tarz pijamalar. Bende İstanbula gecince bakayim

ahaha kız annem bakmış cansoya
baya da pahalılarmış 200 civarı
yani bilemedim.
bu arada cansoy diyince bi an şok oldum unuttum bir zamanlar aynı mahalleli olduğumuzu

Bende Emir Alp ya da Ali Emir istiyorum ama. Eşimi ikna edemiyorum . Daha vakit var düşünürüz diyor , hem sen neden seçenek koyuyorsun. İlk bebeği sen seçtin.
Şimdi ben isimler seçicem içinden beraber seçicez diyor. Ufff

Normal doğum mu sezaryen mı düşünüyorsunuz? Ben kadın dogum da calışırken ikisine de girdim. Normal dogum benı cok korkuttu vahset gibiydi barış çağrış falan. Anne ıkınıp nefes aldıkca Bebe gelıyor gidiyor kafa huni gibi oluyor sezaryen olanlarda fönlü makyajlı güle oynaya yarım saatte cıkıyor. Peki ya sonra işte ondan haberim yok. Tecrübeli annişler bilgilendirebilir mi bizi

kızın ismi neydi
biraz haklılık payı olabilir yalnız eşinin
bence emir alp güzelmiş bu arada
alp ismini sevdim ben, zaten kendi oğluşuma da koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…