2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben bir terslik olmazsa normal doğum düşünüyorum canım

Canım normalde adetlerin ağrılı mı olurdu peki?

Evet annemler falan cok zorlandı. Babanemin hala ne dedıgı belı degıl Uraz haricinde hersey diyo

ahahah kahkaha attım
yani zor bir isim uraz o nedenle onu ilk tercih etmelerine şaşırdım
annem de gerçi alp de zor aslında falan dedi
Şimdi ali koysam da herkes ali der
ben de daha karizma olsun alp olsun dedim

tamam kızlar alıntılayamadım ama kaan ismi dediniz hepiniz o halde elleşmiyorum.
kaan tangözde de çok yakışıklı değil gerçi ama şanslı olduğu kesin
Benim doktorumun adıda Kaan çok sempatik bi adam ismiyle ilgisi var mıdır bilmiyorum ama güleryüzlü hep

ahahah kahkaha attım
yani zor bir isim uraz o nedenle onu ilk tercih etmelerine şaşırdım
annem de gerçi alp de zor aslında falan dedi
Şimdi ali koysam da herkes ali der
ben de daha karizma olsun alp olsun dedim
Ali ismini ben begenmıyorum tercih meselesi tabi ama. Dede ismi falan degılse Bi maneviyatı yoksa tercıh etmezdim sahsen

Ben bir terslik olmazsa normal doğum düşünüyorum canım
Yaa aslında bende isterim normal dogum ama 2 tane fıtık var belimde. Biri patlak. Afedersiniz ben normalde ıkınırken öksürürken bile belim ayrılcakmış gibi hissedıyorum. Ya yapamazsam diye korkuyorum. Bide bazıları cidden 24 saate yakın sancı cekıyor. Kesin o bahtsızlık bana denk gelir. Güzel hatırlamak istiyorum dogumumu. %90 spinal sezaryen kararındayım ama nasip tabi

Bende de fıtık var. Artı barsakta da çatlaklarım var ama bebişimle kaliteli zaman geçirmeyi hemen ayağa kalkmayı çok istiyorum. Tabii son dakika belli olacak her şey

ben 18. de işe gittim yaptırdım dün.
16-18 arası diyor kaynaklarda da
zaten gitmiştim izin almışken işten onu da yaptırdım çıktı aradan
ama kaç doz onu demediler bana
Ne asisi yaptiriyorsunuz? Bana asi yaptiracaksin demediler Demir iceren folik asit haricinde bana ozrl bi tskviyede vermediler. Israrla balik yemiyorum omega 3 tskviyesi verin diyorun. Balik ye diyolar. Sanirsiniz köydeyim. Kendi kendime yasiyorum hamileligimi. 32 yil ince benim annem bana hamileleginde daha iyi bi takip muayene gecirdigini soyluyor.

Bana da rüyamda Emir Ali Demişlerdi bebeğimin ismini

Ben normal doğumu çok istedim 2 gün sancıyla bekledim 3. Gün artık açılma 3 cmde kaldığı için sezeryan oldum ama 4.narkozda uyutabildiler beni nadiren böyle olabiliyormuş normalde hemen canım acır ama ilk 3 gün zor geldi sonra bebekle ilgilenmekten ağrısını unutuyor insan doğum anını yaşayamadım ama sezeryandansa o sancıları 2 gün daha çekip normal doğurmayı isterdim çünkü doktor dikişsiz doğurabileceğimi söylemişti çatı çok müsait demişti bide bebeğimi ilk anını görmeyi çok isterdim ama bence Allah yardım ediyor her ikisinde de unutuluyor sonradan

Ayyy cok kötü saatlerce gunlerce sancı çekip sezaryen olmak. Keske en basından beri istege baglı sezaryen olsaydım derdim ben olsam. O an sorsak sizde öle derdiniz ama şimdi unutuluyor tabı

allah allah
balık yemek tabiki iyidir de
ben de haftada bir bazen 2 haftada bir yiyebiliyorum açıkçası
sevmiyorum da çok zaten
sağlık ocağına git canım 1-2 hafta sonra
tetanoz aşısı
hangi şehirdeydin, özel hastaneye mi gidiyorsun?

Ayyy cok kötü saatlerce gunlerce sancı çekip sezaryen olmak. Keske en basından beri istege baglı sezaryen olsaydım derdim ben olsam. O an sorsak sizde öle derdiniz ama şimdi unutuluyor tabı
Yok herkes o kadar sancı çekmiyor benim rahim kalp şeklinde arada bi parça var gibi aslında ben bile bile çektim belki normal olur diye bebek itemedi kendini pozisyonu tam müsait değildi rahimden kaynaklı yani inşaallah herkesin doğumu kolay ağrısız olur her ikisinde de ❤

Rahim kalp olunca zor mu oluyormuş? Benim de öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…