2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ahaha kız annem bakmış cansoya
baya da pahalılarmış 200 civarı
yani bilemedim.
bu arada cansoy diyince bi an şok oldum unuttum bir zamanlar aynı mahalleli olduğumuzu
Hahahahahh Ezgi falan vardi hala var galiba caddenin sonuna dogru
Pahaliymis ya 200 ne daha uyguna bulunur canim.

Bence Emir alp
Yeğenimin ismide Uraz Alp ama Alp hiç demıyorlar.

Hahahahahh Ezgi falan vardi hala var galiba caddenin sonuna dogru
Pahaliymis ya 200 ne daha uyguna bulunur canim.

ahaha hala var ezgi kocaman oldu iyicene
ama watsons la gratis de var
ay her bişey var zaten bi görsen var ya
dün 10a doğru çıktım gece şaşmpuan falan bitmişti aldım
el kremi vs.

Canım simdi herkesin acı esigi farklidir kimseyi etkilemek istemem benim arkadaslarim 3 tanesi normal dogum yapti 3 u de oyle kolay yapti ki kendileri bile sasirdi. Ama beni sorarsan bende o toto yoktu Dua ediyodum sezeryan olsun diye. Dogum yapcagimin sabahi cati muaynesi oldum normal yaparsin dedi doktor ama sansim yaver gitti oglan ters döndü kordon dolandi derken sezeryan oldum o yuzden simdi yine sezeryan düşünüyorum.
Dogum sonrasi olarak ikisinde de dikis oluyor ama normal dogumda biraz daha kolay atlatabiliyosun en azindan kalkip cocugu kucagina falan alabiliyosun ya hemen sonra ya bi gun sonra. Ben yatakta yatarken emzirme amacli kucagima aliyodum ayakta durmak biraz zor oluyor. Ama buda kisiden kisiye gore degisiyor. Sezeryandan bi gun sonra cok iyiydim diyenleri de gördüm. Ben 5.gun ancak insan yardimci olmadan kalkabildim. Degisiyor yani herkesinki farklidir net bi kıstası yok bence acı agrı esigine bağlı

Sanki biraz hakli esin :)) Bilemedim Bence biraz bekle canim bakalim hangi onerilerle gelicek. Ona gore dusunursun belkide esinin soyledigi isimler daha guzel gelir.
Benim esimde bakariz diyip geciyor

ahaha hala var ezgi kocaman oldu iyicene
ama watsons la gratis de var
ay her bişey var zaten bi görsen var ya
dün 10a doğru çıktım gece şaşmpuan falan bitmişti aldım
el kremi vs.
Dogum tarihlerimiz yakin olsa birbirimizi taniyor olcagimizi dusunurdum valla :)) ama Cennette 90 ve sonrasindan tanidiklarim var sen 85 liydin sanki dimi canim?

kızlar bu arada
kaan alp mi daha güzel geliyor
kaya alp mi
şimdi aklıma kaya ismi geldi
Kaan ve Alp yeğenlerimin ismi, 2si de pek tatlı, Kaan büyük olan ve tam Tarık Akan'ın gençliği :) O yüzden objektif olamayacağım, Kaan Alp kesinlikle :)

Dogum tarihlerimiz yakin olsa birbirimizi taniyor olcagimizi dusunurdum valla :)) ama Cennette 90 ve sonrasindan tanidiklarim var sen 85 liydin sanki dimi canim?

aynen canım
olsun gelince inşallah görüşürüz
cennetin sonunda karşıya geçince e5 in kenarına kocaman e bebek açıldı, floryanın girişine
oradan alışveriş yaparız

Bu kişiden kişiye değişebilir. Benüm acı eşiğim yüksekmiş hamilelikte öğrendik. Sancım 145 lerde çıkıyordu ama bana hafif hafif sancı geliyordu doktor nasıl duruyorsun diyordu falan. Bu arada normalde nazlıyımdır
Bende kendimi kapatma olduğu için ( vajinismusun bir çeşiti) bebeğimde iri idi doktorum riske atmadı. Çok üzüldüm çünkü arkadasım çok rahat bir normal doğum geçirmişti kuzenimse sezeryandı 20 gün toparlanamamıştı. Sezeryan istemiyorum diye ağlamıştım çok canım yanacak diye.
Spinal sezeryan oldum aman allahım ne bir sancı ne acı . Omurgaya sokulan iğnryi bile hissetmedim doğum ekibi anestezi uzmanı hepsi çok ilgiliydi. Gülüş cümbüş oldu doğum. İlk gece annem kalktı bebeğe sondam çıkmamıştı çünkü sondamı gece 2 de çıkarttılar( ameliyat gündüz 1 buçuk idi) hemen ayaklandım. Hastanede bile ben baktım.
Yani doğum hikayeleri dinleyerek korkmayın üzülmeyin bence. Hepimiz kendi hikayemizi yaşayacağız.
Artık normal doğumda kolay bilgiki ekipler sayesinde. Sezeryanda bence.

Geçen haftalarda bende sağlık ocağında tahlil yaptırırken doktorum söyledi. D vitaminine artık sağlık ocağı bakmıyormuş. Eğer sağlık ocağında yaptırdıysanız ondan çıkmamıştır. Ama devlet hastanesini bilmiyorum.

Benim bu konuda kafam çok karışık.
Hem doğumdan önce giymek için ayrı ve doğumdan sonra gitmek için ayrı mı alacağız?
Ben tesettürlü olduğum için doğumdan sonra da önce de her türlü salaş seviyorum zaten dar da darlanıyorum. Evde de öyle. Sanki ben çoook zayıfmışım da kıyafet bana bol geliyormuş diye kandırıyorum kendimi. Dışarı için üst falan bile almadım tunikler falan hep bol. O yüzden tek seçenek var: uzun kollu salaş pijama. Evde 40 çıktıktan sonra gelen giden bitince saldım çayıra zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…