Tamam ne güzel desene 1 taşla 2 kuş vuracaksın:))Evet detaylı için gideceğim gerçi kendi doktorum yapacakmış. Geçen ay gittiğimde biz de göremedik artk simdi gosterir
Evet hemşirem olur demişti .Korkma canım normal, üzerine yatmamaya çalış.Dün tetanoz aşısı yapıldı dün den beri çok kas ağrım var normal mi acaba
Çok tşkler herkese. Sulandırılmış sirke derken üzüm yada elma sirkesi farkedermi. Bide ne kadar sirkeye ne kadar su koyucaz. Son olarak pamuklamı sürüyoruz bu karışımı genital bölgeye ne kadar bekletip yıkıyoruz. Tam detaylı yazarsanız çok sevinirimMerhaba hoşgeldiniz, bebeğe bir etkisi olmaz ama size zorluğu olabilir ağrı bakımından, bol bol su için doktorun tavsiyesine uyun. Aynı durumu arkadaşım yaşadı hatta onun taş vardı, çok zorluklar çekti hamileyken müdahale edilemedi. Normal doğum yaptı, stent takıldı(diye hatırlıyorum yanlış olmasın) daha sonra operasyona girdi vs baya zorluğunu yaşadı doğum sonrası da
Enfeksiyon içinde bikini bölgesini sulandırılmış sirke ile temizlemeni tavsiye edebilirim ben geçenlerde bu şekilde atlattım. Tekrar geçmiş olsun.
Öncelikle hoş geldinşzMerhaba bayanlar bende grubunuza yeni katıldım. 17+4 haftalık hamileyim. 13 yaşında bi kızım var ve buda hayırlısıyla pipili olacak. Normalde doğumum ağustos sonu ama sezeryan olacağı için 2 hafta erken alıcam dedi doktorum. 2 ve 4 taramalı testlerim normal çıktı ve bugün bende sağlık ocağına gidip aşı oldum. 9 nisanda detaylı ultrasyonum var inşallah bu corona yüzünden evden çıkma yasağı olmaz. Ben sizlere birşey soracaktım. Ben hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 12. Haftaya kadar ilaç kullanmak yasak olduğu için doktorum tek kullanımlık toz veriyordu. 12. Haftamda antibiyotik kullandım ve çok şükür geçti. Fakat dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı ve idrar yaparken yanma sızlama başladı. Ve malesef kanlı idrar yapmaya başladım. Doktora gittik ve kum döktüğümü söylediler. Hamile olduğum için ilaç vermediler bol bol su iç ve sıcak duşa gir dediler. Aranızda hamileyken böyle bir durum yaşayan varmı. Bebeğe bi zararı olurmu ve meyve sebze gibi besinlerde kum dökümünü hızlandıracak beni rahatlatacak bi yiyecek içecek varmı. Nolur bilgisi olan yazsın gerçekten biran önce kurtulmak istyorum bu durumdan. Tuvalete çıkmak işkence haline geldi. Resmen ağlıyorum artık idrar yaparken
Önceki gün baş ağrısı yatırdı beni yine benimde çok sık tekrarlıyor,kusturana kadar uğraşıyor uyutmuyorda,ersağ masaj kremi o anlık geçiriyor tavsiye ederimYine çokça başım ağrıyor
Nedir bu böyle Allah’ım
Çok geçmiş olsun, bilgim olan bir konu değil malesefMerhaba bayanlar bende grubunuza yeni katıldım. 17+4 haftalık hamileyim. 13 yaşında bi kızım var ve buda hayırlısıyla pipili olacak. Normalde doğumum ağustos sonu ama sezeryan olacağı için 2 hafta erken alıcam dedi doktorum. 2 ve 4 taramalı testlerim normal çıktı ve bugün bende sağlık ocağına gidip aşı oldum. 9 nisanda detaylı ultrasyonum var inşallah bu corona yüzünden evden çıkma yasağı olmaz. Ben sizlere birşey soracaktım. Ben hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 12. Haftaya kadar ilaç kullanmak yasak olduğu için doktorum tek kullanımlık toz veriyordu. 12. Haftamda antibiyotik kullandım ve çok şükür geçti. Fakat dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı ve idrar yaparken yanma sızlama başladı. Ve malesef kanlı idrar yapmaya başladım. Doktora gittik ve kum döktüğümü söylediler. Hamile olduğum için ilaç vermediler bol bol su iç ve sıcak duşa gir dediler. Aranızda hamileyken böyle bir durum yaşayan varmı. Bebeğe bi zararı olurmu ve meyve sebze gibi besinlerde kum dökümünü hızlandıracak beni rahatlatacak bi yiyecek içecek varmı. Nolur bilgisi olan yazsın gerçekten biran önce kurtulmak istyorum bu durumdan. Tuvalete çıkmak işkence haline geldi. Resmen ağlıyorum artık idrar yaparken
Yaptırıcaz mecbur ama daha sakin özel hastaneleri tercih edicez ve gittikçe artıyor sanki şu an bi nebze daha iyi haftanız geldiyse yaptırın benim yaklaşık 3hafta sonra bakalım zaman neyi gösterecek,eşim yaptırmasak mı diyor o hepten hastaneden korkuyorinsan dışarı çıkmaya korkuyo yaa.. napcaz ayrıntılı ultrason vaktini kaçırırsak sonrasındada geç kalınıyo alınacak tedbir varsa eğer.. Allahım sonumuzu hayr etsin
Çok tşkler hoşbuldum. Yaa ne güzel 13 yaşında kızınız var demek. Peki şuan hamilemisinizÖncelikle hoş geldinşzbenimde 13yaşında kızım var Çok çok geçmiş olsun,evde mayalanmış yoğurdun suyunu tavsiye ederim,Allah şifa versin
Evet canım,oğlum olacak inşallh,5yaşında bir oğlum daha varÇok tşkler hoşbuldum. Yaa ne güzel 13 yaşında kızınız var demek. Peki şuan hamilemisiniz
Ben de dün vuruldum , dün bişey yoktu geceden beri ağrıyor. Hemşirede ağrı yapar demişti. İlk gebeliğimde ağrı olmamıştı ama bu defa oldu normalmiş tetenoz aşısında kas ağrısı.Dün tetanoz aşısı yapıldı dün den beri çok kas ağrım var normal mi acaba
Grip için aile hekimine başvurmak gerek ama hamileyken alınacak çok ilaç yok zaten, grip halinizle kadındoğuma gidip bir de oradaki gebeleri enfekte etmeyin lütfenKızlar merhaba, 2 gündür devam eden kuru olmayan öksürüğüm var bugün hafif boğaz agrimda başladı bu dönemde hastaneye gitmek istemiyorum ama bı taraftan da içim içimi yemeye basladi. Grip için hastaneye giden oldu mu aranızda hastanelerde durum nasıl acile mi kadın dogumcuya mi gitmek gerek
Aslında özel Bi kliniğe gitseniz daha iyi olur. Hastaneler şuanda hiç akıl karı değil. Bi araştırın derim. Bende 25inde öle yapacağım. Uzun Bi süre de hastaneye gitmem. 30unda saglık ocagında aşım var sadeceYaptırıcaz mecbur ama daha sakin özel hastaneleri tercih edicez ve gittikçe artıyor sanki şu an bi nebze daha iyi haftanız geldiyse yaptırın benim yaklaşık 3hafta sonra bakalım zaman neyi gösterecek,eşim yaptırmasak mı diyor o hepten hastaneden korkuyor
Aynen özel klinikler şu an daha mantıklı bakalım zaman ne gösterecek biraz zamanım var diye bekliyorum sakince,özel ve devlet hastanelerine girmeye korkar oldukAslında özel Bi kliniğe gitseniz daha iyi olur. Hastaneler şuanda hiç akıl karı değil. Bi araştırın derim. Bende 25inde öle yapacağım. Uzun Bi süre de hastaneye gitmem. 30unda saglık ocagında aşım var sadece
Çok geçmiş olsun hamilelere ek ilaç verilmediği için evde atlatmaya çalışsanız,mesela ılık bişeyler için ıhlamur zenceflli bal çayı gibi,sirke bal,karabiberli bol sarımsaklı tarhana çorbas,ılık duş,bol su ve c vitamini ve minoset Allah şifa versinKızlar merhaba, 2 gündür devam eden kuru olmayan öksürüğüm var bugün hafif boğaz agrimda başladı bu dönemde hastaneye gitmek istemiyorum ama bı taraftan da içim içimi yemeye basladi. Grip için hastaneye giden oldu mu aranızda hastanelerde durum nasıl acile mi kadın dogumcuya mi gitmek gerek
2çocuğumda sıkıntı çıkmamıştı,yaa zaten çok korkuyorum aşı iğnelerden,tırstım şimdidenBenim de çok kötü ağrıyor kolum. 2 gün oldu aşı olalı ama sol kolum hareket etmiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?