2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet detaylı için gideceğim gerçi kendi doktorum yapacakmış. Geçen ay gittiğimde biz de göremedik artk simdi gosterir
Tamam ne güzel desene 1 taşla 2 kuş vuracaksın:))
Sağlıkla olsun insallah❤

Çok tşkler herkese. Sulandırılmış sirke derken üzüm yada elma sirkesi farkedermi. Bide ne kadar sirkeye ne kadar su koyucaz. Son olarak pamuklamı sürüyoruz bu karışımı genital bölgeye ne kadar bekletip yıkıyoruz. Tam detaylı yazarsanız çok sevinirim

Öncelikle hoş geldinşzbenimde 13yaşında kızım varÇok çok geçmiş olsun,evde mayalanmış yoğurdun suyunu tavsiye ederim,Allah şifa versin

Yine çokça başım ağrıyor
Nedir bu böyle Allah’ım
Önceki gün baş ağrısı yatırdı beni yine benimde çok sık tekrarlıyor,kusturana kadar uğraşıyor uyutmuyorda,ersağ masaj kremi o anlık geçiriyor tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun, bilgim olan bir konu değil malesef

insan dışarı çıkmaya korkuyo yaa.. napcaz ayrıntılı ultrason vaktini kaçırırsak sonrasındada geç kalınıyo alınacak tedbir varsa eğer.. Allahım sonumuzu hayr etsin
Yaptırıcaz mecbur ama daha sakin özel hastaneleri tercih edicez ve gittikçe artıyor sanki şu an bi nebze daha iyi haftanız geldiyse yaptırın benim yaklaşık 3hafta sonra bakalım zaman neyi gösterecek,eşim yaptırmasak mı diyor o hepten hastaneden korkuyor

Dün tetanoz aşısı yapıldı dün den beri çok kas ağrım var normal mi acaba
Ben de dün vuruldum , dün bişey yoktu geceden beri ağrıyor. Hemşirede ağrı yapar demişti. İlk gebeliğimde ağrı olmamıştı ama bu defa oldu normalmiş tetenoz aşısında kas ağrısı.

Kızlar merhaba, 2 gündür devam eden kuru olmayan öksürüğüm var bugün hafif boğaz agrimda başladı bu dönemde hastaneye gitmek istemiyorum ama bı taraftan da içim içimi yemeye basladi. Grip için hastaneye giden oldu mu aranızda hastanelerde durum nasıl acile mi kadın dogumcuya mi gitmek gerek

Grip için aile hekimine başvurmak gerek ama hamileyken alınacak çok ilaç yok zaten, grip halinizle kadındoğuma gidip bir de oradaki gebeleri enfekte etmeyin lütfen

Aslında özel Bi kliniğe gitseniz daha iyi olur. Hastaneler şuanda hiç akıl karı değil. Bi araştırın derim. Bende 25inde öle yapacağım. Uzun Bi süre de hastaneye gitmem. 30unda saglık ocagında aşım var sadece

Aynen özel klinikler şu an daha mantıklı bakalım zaman ne gösterecek biraz zamanım var diye bekliyorum sakince,özel ve devlet hastanelerine girmeye korkar olduk

Çok geçmiş olsun hamilelere ek ilaç verilmediği için evde atlatmaya çalışsanız,mesela ılık bişeyler için ıhlamur zenceflli bal çayı gibi,sirke bal,karabiberli bol sarımsaklı tarhana çorbas,ılık duş,bol su ve c vitamini ve minoset Allah şifa versin

Benim de çok kötü ağrıyor kolum. 2 gün oldu aşı olalı ama sol kolum hareket etmiyor resmen
2çocuğumda sıkıntı çıkmamıştı,yaa zaten çok korkuyorum aşı iğnelerden,tırstım şimdidensoğuk bişeyler bastırın oraya,kolonya falan sürün sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…