2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar yaa günlerdir karnım çok kaşınıyor. Sürekli yağlıyorum ama feci kaşınıyor. Böyle iki büklüm olunca falan yani göbeğimin üstüne eğilince karıncalanma gibi oluyor kaşınıyor. Bide çok gerginim fazla gergin karnım. Midemden itibaren böyle balon gibi gerginlik var. Beni çok rahatsız edıyor hep uzanma isteği var. Dik oturduğumda göğüs kafesimi daraltıyo.böyle şeyler yaşayan var mı

Benim karnimda da oluyor kasinma ama en cok ic bacagim kasiniyor geceleri deli gibi kasiyorum
Gerilme bende bu son gunlerde cok oluyor yatdigim yerde de toplaniyor tas oluyor ,cok stres yapmamaya calissamda dusunemeden insan edemiyor gundemimizi malesef
Artik 6ci aydayiz insallah sorunsuz saglikla bebeklerimize kavulasim

Aşı vurulup kol ağrısı çeken bayanlar. Bende dün vuruldum çok az ağrım başladığında büyükçe pamuğa soğuk limon kolonyası döktüm bolca. Aşı vurulan yere koydum. Pamuk kurudukça tekrarladım 2-3 saat tuttum pamuğu kolumda ağrı falan kalmadı. Aşı yağlı olduğu için zor dağılıyor o yüzden şişme ve ağrı yapıyor. Soğuk alkolü yüksek kolonya dağılımına yardımcı oluyor. Mutlaka deneyin faydasını göreceksiniz. Benim 2. Gebeliğim olduğu için tecrübeliyim hiç beklemeden yaptım hiç ağrım olmadı çok şükür

Canım kaşına ve gerilen yerlerine bolca sık sık vazelin sür. Normal kremlerin etkisi çabuk geçiyor ama vazelin yağlı olduğu için uzun süre etkisini gösteriyor. Kaşımamaya dikkat et çünkü kaşıdığın yerlerdeki çatlaklar iz bırakıyo ve geçmiyo. Bir sürü çatlak kremi var ama en güzeli vazelin.

Birde çok fazla gerilme ve rahatsızlık hissedenler bolca ılık duşa girsin. Doktorum bana kaslarınız yoruluyo gerginlik o yüzden oluyo bolca yat dinlen ve banyo yap sık sık dedi. Banyodan çıktığınızda nemli vücuda çatlak kremi yada vazelin sür dedi

Bebeklerinize ne isim koyacaksınız. Karar verdinizmi. Hadi herkes bebeğine ne isim koyacağını yazsın birbirimize fikir olur. Benim kızım var adı Tusem. Şimdide hayırlısıyla pipili geliyo sağ salim doğsun inşallah Talha koyacağım

İsmiyle yaşasın . Tusem de talhada çok güzel. Bizde netlik yok. Eşim belirlicek bana danışcakmış mış
İsme karar veren arkadaşların topiğin ilk sayfasında bebekkerinin isimleri mevcut
Benimm hatırladıklarım isme karar verenler;
Yekta
İlkay
Aslan Bulut
Mustafa Ömer

Tşkler ben görmemiştim sayfanın başını şimdi baktım Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Masallah isimler cok guzel
Benim oglum var ismi Zeyd,simdi kizim olucak onunda ismi Lila insallah

Ayy hiç de yok evde vazelin. Hindistan cevizi yağı sürüyorum bide bebe yağı. Çok feci çatlıcam galiba ben

Ayy hiç de yok evde vazelin. Hindistan cevizi yağı sürüyorum bide bebe yağı. Çok feci çatlıcam galiba ben
Valla hindistan cevizi yağını bilmiyorum ama bebe yağı çok uzun süre etkili olmuyor. Hem vazelin çok pahalı değil çatlak kremlerine göre. İmkanın varsa al vazelin. Zaten heryerde satılıyor marketlerde bile var. Kaç haftalıksın sen baya erken başlamış kaşıntıların genelde 7. Aydan sonra karın iyice büyüdükçe başlıyo ama herkesin farklı heralde. Benim ilk gebeliğimde 8. Aya kadar hiç kaşıntı olmadı daha sonra başladı ve doktorum vazelin önerdi Allaha şükür tek tük çatlaklarım var. İnşallah bundada aynı olur 17+ 4 üm ama göbeğim çok çıkmadı daha. Bakınca kimse hamile demez. Çok zayıftım ben hamile kalırken doktorum ondan göbeğin geç çıkar korkma bebekte sıkıntı yok dedi.

Aynen bende senin gibiyim mideden başlayan bi şişkinlik gerginlik var oturamıyorum rahat hep bi uzanma isteği var nefes darlığı yaşıyorum niye böyle oluyo anlamıyorum ilk hamileliğimde yaşamadım bu aylarda böyle şeyler

21+3 üm. Aslında daha 2 kilo aldım gayet iyi gidiyorum karnım falan çıkmadı ama o gerginlik benı mahfediyor.midemden baslıyor.aşırı gergin bencede erken ama kaşınıyor

Şimdi yemek yedik ben yine balon gibi gerildim yattım hemen göğüs kafesimi sıkıstrıo sanki. Nefes aldırmıyor hakikaten. İlk gebeliğim. Son aylarda hiç nefes almıcam herhalde

Karantina içinde karantina uyguluyoruz . Oğlanın zaten öksürüğü tam gitmedi başa sarsın istemiyorum e bende malum
Ya sen niye banlandinne zaman gelir okursun acep
Geldim canim :) bdv de gereksiz birisi yuzunden banlanmistim Nasil oldu oglan iyi mi gecti mi oksuruk?

Şimdi yemek yedik ben yine balon gibi gerildim yattım hemen göğüs kafesimi sıkıstrıo sanki. Nefes aldırmıyor hakikaten. İlk gebeliğim. Son aylarda hiç nefes almıcam herhalde
Evet yemekten sonra daha ağırlaştırıyo inşallah sonuna kadar böyle gitmez ya Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah

Evet yemekten sonra daha ağırlaştırıyo inşallah sonuna kadar böyle gitmez ya Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah

Bn sonradan farkettim Herkese beğenmedim yazan biri vardı her mesajda
Ondan sanırım.
Evet sorma 15-20 kisiyi gözüne kestirmis sadece o konuda degil herkesin baska konulardaki yorumlarinida takip etti saka gibiydi bizde kızlarla makarasini yapinca ban yedik ama kendi kendini o duruma düşürdü kimse bisey yapmadi sabah herkes kkya girmis 150 begenmedim alan vardi bana yine insafli davranmis 10 falandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…