İyiyim canim benimHosgeldin canimnasilsin?
Evde üzüm sirkesi ve beyaz sirke vardı ben aklıma gelince üzüm sirkesini kullandım.Çok tşkler herkese. Sulandırılmış sirke derken üzüm yada elma sirkesi farkedermi. Bide ne kadar sirkeye ne kadar su koyucaz. Son olarak pamuklamı sürüyoruz bu karışımı genital bölgeye ne kadar bekletip yıkıyoruz. Tam detaylı yazarsanız çok sevinirim ☺
Canım altıncı ayda değiliz ya, 21 hafta itibariyle 5. Ayı doldurmuş oluyoruz. Doldurulan ay söyleniyor, yaş hesabı gibi.6 aylık olsak 3 ay sonra doğum yapmamız gerekir. Şuan mesela 4,5 aylık diyorum soranlara. 21 haftalık olduğumda 5 aylık demeye başlayacağım.Benim karnimda da oluyor kasinma ama en cok ic bacagim kasiniyor geceleri deli gibi kasiyorum
Gerilme bende bu son gunlerde cok oluyor yatdigim yerde de toplaniyor tas oluyor ,cok stres yapmamaya calissamda dusunemeden insan edemiyor gundemimizi malesef
Artik 6ci aydayiz insallah sorunsuz saglikla bebeklerimize kavulasim
Canım evet hamilelikte ödem olabiliyor ama genelde sıcaklarda ve özellikle son aylarda.Canlarıım bu akşamki dert konumu buldum ve sanırım bu sefer haikaten ciddi bir durum ile karşı karşıyayım. Az önce izlediğim bie videodan ellerdeki şişkinliğin muayene edilmesi gerektiğini, toplar damarımda bir sıkışma olabileceğini, önemli bir durum olduğunu duydum. Ben önemli olduğunu hiç düşünmemiştim. Ödem olur diyorlardı. Benim en başından beri ellerim ödemliydi, hatta alyansımı çıkarmıştım, büyük tek taş yüzüğüm vardı ama o da sıkmaya başlayınca onu da çıkardım. Dahası gece sağ elim uyuşmuş şekilde uyanıyorum. Yine sağ elimin son 3 parmağının eklemleri sızlıyor. Elim gün içerisinde sızlıyor bazı hareketleri yaparken. Karpal tunel vardı bilgisayar başında çalıştığımdan ama arada ağrır arada geçerdi. Son 2 haftadır hep ağrıyor elim. Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu çevrenizde?
Şükür canım ben de iyiyim ,aynen hareketlerini hissetmesem deliririm artık yine her tekmesinde şükür inşallah iyidir diyorumİyiyim canim benimSen nasilsin?
Kızın hareketleri yavas yavas basladigindan beri biraz evhamım gidiyor sukurevdeyiz kendimi hamur isine verdim acayip kilo olarak dönüşü olacak :)))
Evet canım benim bugün 5ay doldu,6ya geçiş yapıyoruz (böyle düşünerek yazmıştımEvde üzüm sirkesi ve beyaz sirke vardı ben aklıma gelince üzüm sirkesini kullandım.
Onunla taharetlendim direk sürmedim. Suya göz kararı karıştırdım nasıl ölçü versem bilemedim
Canım altıncı ayda değiliz ya, 21 hafta itibariyle 5. Ayı doldurmuş oluyoruz. Doldurulan ay söyleniyor, yaş hesabı gibi.6 aylık olsak 3 ay sonra doğum yapmamız gerekir. Şuan mesela 4,5 aylık diyorum soranlara. 21 haftalık olduğumda 5 aylık demeye başlayacağım.
Bence bu şekilde daha doğru bir hesap oluyor..
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar, dualarda buluşalım
Benim ilk hamilelikte çok ağrım oluyordu bilek ve ellerimde, hatta bazen uykudan uyandırıyordu, ödem çok olmamıştı ama, hamilelikte karpal tünel olması yaygın doğum sonrası geçer demişti doktorum, eczaneden bileklik almıştım onu kullanıyordum, bir de telefonla çok oynadığımda daha da artıyordu sürekli elimde tutmak şiddetlendiriyordu sanırımCanlarıım bu akşamki dert konumu buldum ve sanırım bu sefer haikaten ciddi bir durum ile karşı karşıyayım. Az önce izlediğim bie videodan ellerdeki şişkinliğin muayene edilmesi gerektiğini, toplar damarımda bir sıkışma olabileceğini, önemli bir durum olduğunu duydum. Ben önemli olduğunu hiç düşünmemiştim. Ödem olur diyorlardı. Benim en başından beri ellerim ödemliydi, hatta alyansımı çıkarmıştım, büyük tek taş yüzüğüm vardı ama o da sıkmaya başlayınca onu da çıkardım. Dahası gece sağ elim uyuşmuş şekilde uyanıyorum. Yine sağ elimin son 3 parmağının eklemleri sızlıyor. Elim gün içerisinde sızlıyor bazı hareketleri yaparken. Karpal tunel vardı bilgisayar başında çalıştığımdan ama arada ağrır arada geçerdi. Son 2 haftadır hep ağrıyor elim. Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu çevrenizde?
Canım evet hamilelikte ödem olabiliyor ama genelde sıcaklarda ve özellikle son aylarda.
şuan erken sanki. Böyle durumların doktora danışılması gerektiğini düşünüyorum.
hamilelikte karpal tünel sendromu daha sık görülebiliyorken sen zaten geçirmişsin bide bu rahatsızlığı.
Yakın çevremde hiç olmadı bu durumu yaşayan onun için pek bilgim yok . Geçmiş olsun
Her ikinize de Daha önceden bileklik almıştım. Şu an taktım öyle çalışıyorum. Çok etki etmiyor ama hiç yoktan iyidir. Eşim masaj falan yaptı, yarınd a karpal tunel egzeriszlerine başlarım ama sanırım bu ödem çok daha ciddi bi durum be karpal tünelle ilgisi yok. Ben sanıyorum ki herkeste var, ödem olur dmeişlerdi de üzerinde durmamıştım. Meğer daha erkenmiş ellerimin böyle şişmesi için. Doktoru arayıp sorucam Pazartesi .Benim ilk hamilelikte çok ağrım oluyordu bilek ve ellerimde, hatta bazen uykudan uyandırıyordu, ödem çok olmamıştı ama, hamilelikte karpal tünel olması yaygın doğum sonrası geçer demişti doktorum, eczaneden bileklik almıştım onu kullanıyordum, bir de telefonla çok oynadığımda daha da artıyordu sürekli elimde tutmak şiddetlendiriyordu sanırım
Günaydın annecanlarkızlar ya benim yine içime kurtlar düştü ben bi rüya gördüm ve geçen yıl bu rüyanın aynısını görmüştüm bebeğimin kalbi durmuştu tabi ki buna bağlamıyorum ama düşünmeden edemiyorum,üstelik müthiş sırtım hatta belimden kasığıma giren ağrım var 2gündür,az yemek yesem çok şişiyorum çok rahatsız vücudum bu aralar,magnezyum bitkisel kremler yağlar işe yaramadı sırtım için,ayaktayken kasıklarıma baskı var bunu anlamadım,inşallh sıkıntım geçicidir
Gecicidir canim insallahGünaydın annecanlarkızlar ya benim yine içime kurtlar düştü ben bi rüya gördüm ve geçen yıl bu rüyanın aynısını görmüştüm bebeğimin kalbi durmuştu tabi ki buna bağlamıyorum ama düşünmeden edemiyorum,üstelik müthiş sırtım hatta belimden kasığıma giren ağrım var 2gündür,az yemek yesem çok şişiyorum çok rahatsız vücudum bu aralar,magnezyum bitkisel kremler yağlar işe yaramadı sırtım için,ayaktayken kasıklarıma baskı var bunu anlamadım,inşallh sıkıntım geçicidir
sağol canım,doğru diyorsun rüyayla amel mi olur canımı sıktı işte,iyi ki varsınız yaGunaydin canim. Aklindaki koru dusunceleri hemen kov. Hemen, hemen. Ruyayla amel olmaz biyorsun. Gebeligin etkileridir, gececek insallah. Gecmis olsun. Moralini yukwek tutmaya bak.
her gece efsanevi rüyalardaydım ama bu rüya beni sinir ediyor ağrılarımda olunca istemeden kötüye yordumGecicidir canim insallahRuyada neler gormuyoruz ki. Uzme kendini onun icin. Cok ısrarla devam etmeyen her agri normaldir diyo doktorlar biraz daha takipte kal
virüsün etkisi çok büyük zaten üzerimizde hani çocuklarım etkilenmesin diyorum ama ben etkileniyorum galiba istemeden,geçen hafta cuma gitmiştim magnezyum falan vermişti geçti gibiydi 2-3gündür arttı,çok sağol canım iyi ki varsınızGünaydın bende bu ara bu Corona virüsü yüzünden bebeğimle ilgili kötü rüyalar görüyorum ama çokta ciddiye alıp kafaya takmıyorum piskolojik olarakbilinç altı onu rüya olarak gösteriyor diye düşünüyorum çok takılma bence ağrın var sa doktorunu ara sor hastane ye gitmekte tehlikeli
Sağlık ocağınada gidemem canım,kendimi sakinleştirecek bi şeyler yapmaya çalışıcam,çok sağol canım inşallh atlatıcaz bugünleri,iyi ki varsınız gerçektenGünaydın tatlişler
Blackkcat canım sen naptın yaa. Niye böle seyler getırıysun aklına.gündemimiz virüs ve hepimiz endişeli stresliyiz. Bilinç altından dolayı öle seyler görmüşsündür. Yine de illa ki hastaneye gidicem dersen saglık ocagına falan git. Orda da kalbını dınlıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?