2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canim tetanoz icin gittigimde her yer bombostu. Su an butun gebeler ayni dusuncede olunca hayli sessiz, sakin kaliyor. Bir an once tetanoz isini hallet bence.

Bizim var daha tetenoz için,ya da yok mu ne zamndı bu tetenozakıl kayması yaşıyorum galiba,ben buradaki devletede gidiyordum ama şu an korkuyorum orada teknisyen arkadaşım var hastane bomboş dedi acil yoğun oluyormuş,kadın doğumda yarı yarıya azalmış ama gelme dedi banaMecbur kalırsak elbet gideriz dikkatli bi şekilde ne yapalım

Günaydınn

Blackkcat canım bu virüs yüzünden bebişlerimizi göremediğmiz için stres yapıyoruz. Ayrıca ben de saçma sapan ne rüyalar görüyorum anlatamam
Bebeğini hissetmeye başladın mı? Mesela ben hissetmiyorum o yüzden daha çok merak içerisindeyim

Kızlar ben tetanoz aşısı için haftaya gideceğim. 19+5 haftalıkken yapılmış olacak.

Ya aynen o saçma rüyalara gülümsüyorum ama gördüğümden çok etkilendim hele ki bu rüya üstüne düşük yapmıştım ondan olabilirBen hissetmeye başladım canım ama dünden beri hiç hissetmiyorum ama bi sertlik oluşuyor arada inşallah bugün hissedrim rahatlarım,senin ilk olduğu için gecikiyordur hissetmen,tam tekmeleri hissetsekte bi rahatlasak artıkben 2hafta sonra giderim bakalım tetanoz için

Zihnimiz her şeyi kaydediyor düşünmediğimizi sansak da içimizde tedirginlik oluyor istet istemez. Sen gönlünü ferah tut. Benim de sırt ağrılatım var bu aralar. Hem bebek büyüyor vücut dengesi bozuluyor hem de mevsimsel değişiklik etkili. Bir de bu virüs stresi de etkiliyordur eminim.
Dikkat et kendine. Her şey güzel düzenli bir şekilde ilerleyecek inşallah

@
İnsan böyle düşünmekten alamıyor kendini. Bende bugün aynısını yaşadım .
aslında güzel bir rüya gördüm ama ilk hamileliğimde de görmüştüm aynısını. İnsanın bi aklı karışıyor.Hayırlara vesile olsun inşallah.
Stresli olmakta bağışıklık düşürüyor mümkün olduğunca stressiz sakin kalmak önemli..

Bende haftaya pazartesi gitcem detaylı ultrason için ama korkuyorum gitmeye şahsen nasıl yapacam bilmiyorum bende daha olmadım aşı birkaç gün daha bekliycem aramazlarsa kendim arayıp sorcam

Piknik yasaklanmasa millet pikniğe gidecekmiş bugün hep Hala et tavuk satılıyor pazar günü klasiği..
Bir adam “piknik yasakmış, neyse almış bulunduk evde yeriz artık” diyor
Yasak olmasaydı gidecekti yani

Bende dün görmüştüm aslında sabah uyanınca gelmedi aklıma babamla konuşurken onun söylediği bir şeyle geldi aklıma dünden beri stres o biçim ki ishal olmuşum hemen bağırsaklarımı etkiliyorsizlere anlatınca daha iyi hissettim kendimi gerçekten burası ve sizler iyi ki varsınızşimdi biraz oğlumla oyun oynarım sonrası ufak tefek ev işleri atlatırım,teşekkürler

Dün gördüm haberlerde az dayanamıyor millet kafayı yemiş sadece kendilerine değil tüm topluma dışarı çıkmalarının sıkıntısı,yoğtan sokağa çıkma yasağıda gelse takmayanlar olacak

Kızlar ya benim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor gece yatakta yanıyo gün içinde donuyor birde sürekli baş dönmesi oluyo rengim sararıyo az önce tansiyonumu ölçtüm 12 ye 6 çıktı kalp atışım hep yüksek 2 gündür 102 112 çıkıyor bugün 164 çıktı normal mi sizce?

Tansiyon dusuklugu normal canim dusuk olunca ayaklarini biraz yuksek bi yere dik oyle uzan

Tansiyon dusuklugu normal canim dusuk olunca ayaklarini biraz yuksek bi yere dik oyle uzan
Düşük değil ki canım normal 12 ye 6 benim normal tansiyonum 9 a 5, 9 a 6 falan hep ama kalp atışı çok kafama takılıyor 164 çıktı normal mi acaba bilemedim

Düşük değil ki canım normal 12 ye 6 benim normal tansiyonum 9 a 5, 9 a 6 falan hep ama kalp atışı çok kafama takılıyor 164 çıktı normal mi acaba bilemedim
Ben yanlis okumusum canim
Kızların bilgisi varsa gorduklerinde yazarlar canim bilmiyorum

Benimde normalde 10 6 9 6 olur tansiyonum 12 8 oldugunda baş dönmesi oluyor rengim atiyor nabiz artıyor ama benim 160 lara çıkmadı hic dahiliyeye gittim öğleden sonra mümkün oldugunca hafif seyler ye hatta akşam yemek yeme meyveyle gecistir dedi yemek yiyince oluyor benimki belki sizinde ağır şeyler yediginizde oluyordur bide kansızlıktan olur demişti doktor geçmiş olsun

Kızlar devlette perinatolog taaa 23+2ye randevu verdi ben daha 18+1im sizce özelede randevu alsam mı 2lim orta risk gelmişti iki perinatologa görünmek daha iyi olur mu birde 19da falan perinatolog bakıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…