- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Kızlar bugunlerde hastaneye gideniniz oldu mu? Veya onumuzdeki gunlerde gidecek olanlar kadın dogumlar nasıl kalabalik mi yazabilirler mi? Bizede fikir olur. Sonucta hepimiz gitmek durumunda kalıcazBen 17+2 yim 11 gun oldu kızımı gormeyeli normalde giderdim bu hafta ama gitmiycem. Ama 2 hafta sonra mecbur gitmem lazım detayli ultrason randevusu almak icin. Korkuyorum toplu taşımada kullanmak durumundayim çünkü
Tetanoz asısını daha olmadim. Ebeyi arayıp kimse yokken gitmek istiyorum.
Bizim var daha tetenoz için,ya da yok mu ne zamndı bu tetenozKızlar bugunlerde hastaneye gideniniz oldu mu? Veya onumuzdeki gunlerde gidecek olanlar kadın dogumlar nasıl kalabalik mi yazabilirler mi? Bizede fikir olur. Sonucta hepimiz gitmek durumunda kalıcazBen 17+2 yim 11 gun oldu kızımı gormeyeli normalde giderdim bu hafta ama gitmiycem. Ama 2 hafta sonra mecbur gitmem lazım detayli ultrason randevusu almak icin. Korkuyorum toplu taşımada kullanmak durumundayim çünkü
Aslında gidip hemen yaptırmak mantıklı gibi duruyor. 65+ için sokağa çıkma yasağı geldi. Yakında bizlere de gelecek gibi duruyor17+ ile 21. Hafta arasindaki boslukta yapılıyor diye biliyorum bende bakalim artik ne zaman yaptircaz
Ya aynen o saçma rüyalara gülümsüyorum ama gördüğümden çok etkilendim hele ki bu rüya üstüne düşük yapmıştım ondan olabilirGünaydınn
Blackkcat canım bu virüs yüzünden bebişlerimizi göremediğmiz için stres yapıyoruz. Ayrıca ben de saçma sapan ne rüyalar görüyorum anlatamam
Bebeğini hissetmeye başladın mı? Mesela ben hissetmiyorum o yüzden daha çok merak içerisindeyim
Kızlar ben tetanoz aşısı için haftaya gideceğim. 19+5 haftalıkken yapılmış olacak.
Zihnimiz her şeyi kaydediyor düşünmediğimizi sansak da içimizde tedirginlik oluyor istet istemez. Sen gönlünü ferah tut. Benim de sırt ağrılatım var bu aralar. Hem bebek büyüyor vücut dengesi bozuluyor hem de mevsimsel değişiklik etkili. Bir de bu virüs stresi de etkiliyordur eminim.Günaydın annecanlarkızlar ya benim yine içime kurtlar düştü ben bi rüya gördüm ve geçen yıl bu rüyanın aynısını görmüştüm bebeğimin kalbi durmuştu tabi ki buna bağlamıyorum ama düşünmeden edemiyorum,üstelik müthiş sırtım hatta belimden kasığıma giren ağrım var 2gündür,az yemek yesem çok şişiyorum çok rahatsız vücudum bu aralar,magnezyum bitkisel kremler yağlar işe yaramadı sırtım için,ayaktayken kasıklarıma baskı var bunu anlamadım,inşallh sıkıntım geçicidir
İnsan böyle düşünmekten alamıyor kendini. Bende bugün aynısını yaşadım .Günaydın annecanlarkızlar ya benim yine içime kurtlar düştü ben bi rüya gördüm ve geçen yıl bu rüyanın aynısını görmüştüm bebeğimin kalbi durmuştu tabi ki buna bağlamıyorum ama düşünmeden edemiyorum,üstelik müthiş sırtım hatta belimden kasığıma giren ağrım var 2gündür,az yemek yesem çok şişiyorum çok rahatsız vücudum bu aralar,magnezyum bitkisel kremler yağlar işe yaramadı sırtım için,ayaktayken kasıklarıma baskı var bunu anlamadım,inşallh sıkıntım geçicidir
Bende haftaya pazartesi gitcem detaylı ultrason için ama korkuyorum gitmeye şahsen nasıl yapacam bilmiyorumKızlar bugunlerde hastaneye gideniniz oldu mu? Veya onumuzdeki gunlerde gidecek olanlar kadın dogumlar nasıl kalabalik mi yazabilirler mi? Bizede fikir olur. Sonucta hepimiz gitmek durumunda kalıcazBen 17+2 yim 11 gun oldu kızımı gormeyeli normalde giderdim bu hafta ama gitmiycem. Ama 2 hafta sonra mecbur gitmem lazım detayli ultrason randevusu almak icin. Korkuyorum toplu taşımada kullanmak durumundayim çünkü
Bende dün görmüştüm aslında sabah uyanınca gelmedi aklıma babamla konuşurken onun söylediği bir şeyle geldi aklıma dünden beri stres o biçim ki ishal olmuşum hemen bağırsaklarımı etkiliyor@
İnsan böyle düşünmekten alamıyor kendini. Bende bugün aynısını yaşadım .
aslında güzel bir rüya gördüm ama ilk hamileliğimde de görmüştüm aynısını. İnsanın bi aklı karışıyor.Hayırlara vesile olsun inşallah.
Stresli olmakta bağışıklık düşürüyor mümkün olduğunca stressiz sakin kalmak önemli..
Dün gördüm haberlerde az dayanamıyor millet kafayı yemiş sadece kendilerine değil tüm topluma dışarı çıkmalarının sıkıntısı,yoğtan sokağa çıkma yasağıda gelse takmayanlar olacakPiknik yasaklanmasa millet pikniğe gidecekmiş bugün hepHala et tavuk satılıyor pazar günü klasiği..
Bir adam “piknik yasakmış, neyse almış bulunduk evde yeriz artık” diyor
Yasak olmasaydı gidecekti yani
Tansiyon dusuklugu normal canim dusuk olunca ayaklarini biraz yuksek bi yere dik oyle uzanKızlar ya benim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor gece yatakta yanıyo gün içinde donuyor birde sürekli baş dönmesi oluyo rengim sararıyo az önce tansiyonumu ölçtüm 12 ye 6 çıktı kalp atışım hep yüksek 2 gündür 102 112 çıkıyor bugün 164 çıktı normal mi sizce?
Düşük değil ki canım normal 12 ye 6 benim normal tansiyonum 9 a 5, 9 a 6 falan hep ama kalp atışı çok kafama takılıyor 164 çıktı normal mi acaba bilemedimTansiyon dusuklugu normal canim dusuk olunca ayaklarini biraz yuksek bi yere dik oyle uzan
Ben yanlis okumusum canimDüşük değil ki canım normal 12 ye 6 benim normal tansiyonum 9 a 5, 9 a 6 falan hep ama kalp atışı çok kafama takılıyor 164 çıktı normal mi acaba bilemedim
Olsun canım teşekkür ederim yine deBen yanlis okumusum canim
Kızların bilgisi varsa gorduklerinde yazarlar canim bilmiyorum
Benimde normalde 10 6 9 6 olur tansiyonum 12 8 oldugunda baş dönmesi oluyor rengim atiyor nabiz artıyor ama benim 160 lara çıkmadı hic dahiliyeye gittim öğleden sonra mümkün oldugunca hafif seyler ye hatta akşam yemek yeme meyveyle gecistir dedi yemek yiyince oluyor benimki belki sizinde ağır şeyler yediginizde oluyordur bide kansızlıktan olur demişti doktor geçmiş olsunKızlar ya benim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor gece yatakta yanıyo gün içinde donuyor birde sürekli baş dönmesi oluyo rengim sararıyo az önce tansiyonumu ölçtüm 12 ye 6 çıktı kalp atışım hep yüksek 2 gündür 102 112 çıkıyor bugün 164 çıktı normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?