Teşekkür ederim. Yok ya kahvaltı yapmıştım sadece fazla da yiyemedim zaten üzerinden de 1 saat geçmişti anlamadım neden öyle olduğunuBenimde normalde 10 6 9 6 olur tansiyonum 12 8 oldugunda baş dönmesi oluyor rengim atiyor nabiz artıyor ama benim 160 lara çıkmadı hic dahiliyeye gittim öğleden sonra mümkün oldugunca hafif seyler ye hatta akşam yemek yeme meyveyle gecistir dedi yemek yiyince oluyor benimki belki sizinde ağır şeyler yediginizde oluyordur bide kansızlıktan olur demişti doktor geçmiş olsun
Benimde bir ara fena çıktı sonra aniden ufaldı anlamadım bende.Kızlar 2. Gebeliğim ama hiç hissetmiyorum hareket.. karnım baya belirgindi dün ve bugün indi karnımda o kadar korkuyorum kikusura bakmayın bu endişeli ortamda kimseye söyleyemiyorum annemi üzmek istemedim sizi de karartmak istemem ama çok endişeliyim
Agrıda bilmiyorumda yanma bende çok olmuştu ilk gebeliğinde. Doktorun renny ve gaviscon kullanabilirsin gönül rahatlığıyla demişti.Midem çok ağrıyor önerisi olan var mı?
Teşekkür ederim yanma değil bu ağrı niye oldu anlamadımAgrıda bilmiyorumda yanma bende çok olmuştu ilk gebeliğinde. Doktorun renny ve gaviscon kullanabilirsin gönül rahatlığıyla demişti.
Kızlar 2. Gebeliğim ama hiç hissetmiyorum hareket.. karnım baya belirgindi dün ve bugün indi karnımda o kadar korkuyorum kikusura bakmayın bu endişeli ortamda kimseye söyleyemiyorum annemi üzmek istemedim sizi de karartmak istemem ama çok endişeliyim
Bakmasına bakar ama erken sanki kuzum ya. En azından 20+ ol bence.Kızlar devlette perinatolog taaa 23+2ye randevu verdi ben daha 18+1im sizce özelede randevu alsam mı 2lim orta risk gelmişti iki perinatologa görünmek daha iyi olur mu birde 19da falan perinatolog bakıyor mu
Çok rahatsız ediyorsa bi doktora görünmekte fayda var tabi ama bu aralar hastaneye gitmeye korkar olduk maalesefTeşekkür ederim. Yok ya kahvaltı yapmıştım sadece fazla da yiyemedim zaten üzerinden de 1 saat geçmişti anlamadım neden öyle olduğunu
Öyle mi dersin yarın sağlık ocağına gitsem mi acaba bilemedimBenim de karnım epey indi. Cuma gunu tetanoz asisina gittigimde kalbini dinledik de icim rahatladi. Normalmis boyle olmasi.
Kızlar 2. Gebeliğim ama hiç hissetmiyorum hareket.. karnım baya belirgindi dün ve bugün indi karnımda o kadar korkuyorum kikusura bakmayın bu endişeli ortamda kimseye söyleyemiyorum annemi üzmek istemedim sizi de karartmak istemem ama çok endişeliyim
18.haftada duyuluyor mu abla ne guzelBenim de karnım epey indi. Cuma gunu tetanoz asisina gittigimde kalbini dinledik de icim rahatladi. Normalmis boyle olmasi.
Hoşgeldiniz..Kızım için düşündüğüm isimleri söyleyim:))Tabi kız bekliyordum oğluş olacakmışMerhabalar. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsinBende inşallah ağustos annesi olacağım 17+6 haftalık hamileyim. Bir kızım olacak inşallah Isim önerilere alabilir miyim hala bir isim bulamadık eşimle
Selam canlar... Cuma tüm gün kadın doğum-tüp bebek bölümündeydim, sıpa bir türlü pozisyon değiştirmedi, kalbini göremedik.. yarın mecburen tekrar gideceğizKızlar bugunlerde hastaneye gideniniz oldu mu? Veya onumuzdeki gunlerde gidecek olanlar kadın dogumlar nasıl kalabalik mi yazabilirler mi? Bizede fikir olur. Sonucta hepimiz gitmek durumunda kalıcazBen 17+2 yim 11 gun oldu kızımı gormeyeli normalde giderdim bu hafta ama gitmiycem. Ama 2 hafta sonra mecbur gitmem lazım detayli ultrason randevusu almak icin. Korkuyorum toplu taşımada kullanmak durumundayim çünkü
Tetanoz asısını daha olmadim. Ebeyi arayıp kimse yokken gitmek istiyorum.
Canım 20-22 .haftalarda sağlık ocağında ki cihaz daha rahat duyuyormuş ..Size yazmadım üzülmeyelim diye ben Tetanoz aşısını vurulduktan sonra 18.haftamdı tabi..18.haftada duyuluyor mu abla ne guzelbana 20.hafta demisti hemsire
18.haftada duyuluyor mu abla ne guzelbana 20.hafta demisti hemsire
Canım 20-22 .haftalarda sağlık ocağında ki cihaz daha rahat duyuyormuş ..Size yazmadım üzülmeyelim diye ben Tetanoz aşısını vurulduktan sonra 18.haftamdı tabi..
Gel bebeğinin kalbini de dinleyelim dedi ve tablet büyüklüğünde bir cihazla baktı duyamıyorum dedi başka hemşire geldi o da duyamadı sonra haftamı sordu bu haftalarda duyulmaz zaten dedi benim hemşirede ögrenmiş oldu bu sayede tabi ben hemen eve gelip doktorumu aradim anlattim moralini bozma o cihazla 24. haftadan önce duyamazlar dedi ,öyle sakinledim. Şükür geçen hafta kontrole gidince minnoşumu gördüm çok şükür.
Aynen bende korkuyorum gitmek istemiyorum çarpıntım oluyor bazen haftaya detaylı ultrason randevum var zaten o zaman sorarım artıkÇok rahatsız ediyorsa bi doktora görünmekte fayda var tabi ama bu aralar hastaneye gitmeye korkar olduk maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?