2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tetanoz aşısı konusunda icim rahatladi azonce tesaduf ebemizi gördüm 17+2 yim gelmeye korkuyorum dedim 3 hafta sonra gelebilirsin dedi. İnsallah o zamana kadar hafiflemis olur bu illet

Kızlar 2. Gebeliğim ama hiç hissetmiyorum hareket.. karnım baya belirgindi dün ve bugün indi karnımda o kadar korkuyorum ki kusura bakmayın bu endişeli ortamda kimseye söyleyemiyorum annemi üzmek istemedim sizi de karartmak istemem ama çok endişeliyim

Teşekkür ederim. Yok ya kahvaltı yapmıştım sadece fazla da yiyemedim zaten üzerinden de 1 saat geçmişti anlamadım neden öyle olduğunu

Midem çok ağrıyor önerisi olan var mı?

Benimde bir ara fena çıktı sonra aniden ufaldı anlamadım bende.
Bence korkma bir sıkıntı olsa idi artık büyükler sancı ya da kanama gbi bişey yapardı bence.
Dinleniyordur yavrun içerde kalbini ferah tut.

Agrıda bilmiyorumda yanma bende çok olmuştu ilk gebeliğinde. Doktorun renny ve gaviscon kullanabilirsin gönül rahatlığıyla demişti.
Teşekkür ederim yanma değil bu ağrı niye oldu anlamadım

Benim de karnım epey indi. Cuma gunu tetanoz asisina gittigimde kalbini dinledik de icim rahatladi. Normalmis boyle olmasi.

Kızlar devlette perinatolog taaa 23+2ye randevu verdi ben daha 18+1im sizce özelede randevu alsam mı 2lim orta risk gelmişti iki perinatologa görünmek daha iyi olur mu birde 19da falan perinatolog bakıyor mu
Bakmasına bakar ama erken sanki kuzum ya. En azından 20+ ol bence.

Karnı inen sadece ben değilmişim demek ki. 11 haftalıkken daha büyüktü gibi geliyor. Sanırım hepsi gaz ve şişkinlikmiş. Bazı açılardan hamile olduğum belli olmuyor bile diyebilirim.
Ben de hafif bir pıt pıt hissediyorum ama belki o pıtpıtlar bile bebek değildir, belki sadece ben ona yoruyorumdur. Bence hiç canını sıkma. Yalnız değilsin.

Hoşgeldiniz..Kızım için düşündüğüm isimleri söyleyim:))Tabi kız bekliyordum oğluş olacakmış
Işıl,Elif, Ayşe, Aylın, Çiçek❤

Selam canlar... Cuma tüm gün kadın doğum-tüp bebek bölümündeydim, sıpa bir türlü pozisyon değiştirmedi, kalbini göremedik.. yarın mecburen tekrar gideceğiz çok kalabalık değildi, bir de ayrı bina burası.. Mecbur gidilecek süreç içerisinde...

18.haftada duyuluyor mu abla ne guzel bana 20.hafta demisti hemsire
Canım 20-22 .haftalarda sağlık ocağında ki cihaz daha rahat duyuyormuş ..Size yazmadım üzülmeyelim diye ben Tetanoz aşısını vurulduktan sonra 18.haftamdı tabi..
Gel bebeğinin kalbini de dinleyelim dedi ve tablet büyüklüğünde bir cihazla baktı duyamıyorum dedi başka hemşire geldi o da duyamadı sonra haftamı sordu bu haftalarda duyulmaz zaten dedi benim hemşirede ögrenmiş oldu bu sayede tabi ben hemen eve gelip doktorumu aradim anlattim moralini bozma o cihazla 24. haftadan önce duyamazlar dedi ,öyle sakinledim. Şükür geçen hafta kontrole gidince minnoşumu gördüm çok şükür.

Allah’a sukur canim. Sorun yokmus. ^_^

Cihaz farkliligindan olabilir mi? 17+3’de duyduk biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…