2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağol canım benim ..Tabi cihaz farklılığı mutlaka vardır. Annenin kilosu da önemli ama o cihaz küçücük bir şeydi normal ultrason cihazı gibi değildi..

Evet portatif bir usg idi. 67 ile gebe kalmistim. Az bir kg da degil hani. Portatif usg idi, minicikti. Ben de umitli degildim. Basta gobek deligime yakin tuttu, sonra ine ine bebegin yerini tespit edip dinletti.

Kızlar, ben 16+5 haftalığım ve yarın detaylı ultrason ve dörtlü test için doktora gitmeyi düşünüyorum, sizce vakit doğru mu erken mi bilemedim,

Kızlar, ben 16+5 haftalığım ve yarın detaylı ultrason ve dörtlü test için doktora gitmeyi düşünüyorum, sizce vakit doğru mu erken mi bilemedim,

Gebelik suresince 1 kez mi detayli usg yaptiracaksiniz? (Benimki riskli gebelik oldugu icin 3 kez yapilacak. İlki 13+1’de yapildi).

Sayet 1 sefer yapilacaksa 20. Hafta dolduktan sonra genelde 21. ve 22. Haftalarda yapiliyor. 4’lu hakkinda bir fikrim yok, tarama testlerini yaptirmiyorum.

Kızlar iyi akşamlar bu hafta bime gelicek olan buhar makinesiyle ilgili deneyimi bilgisi olan var mı??

Eklentiler

• Screenshot_20200322_221109_com.instagram.android.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
Yaaa o bacak kaşıntısı bende de var. Ayak bacak.. kaşıntıya hic dayanamam ve tenim cok kotudur. Once kasinti ile basliyo. Kasinan yerde hicbisey yok bi sure sonra kabariklik olusuyo ve artik kasimaktan yara oluyor. Sadece bende oluyo diye cok endiselenmistim ( Neden kasinti oluyor acaba yaa..

Kızlar arada kasılma yaşayan var mi bebek bi yerde toplaniyor gibi? Tedirgin etti beni
Son günlerde bende çok oluyor bu zamana kadar olmamıştı bu kadar bolca su içmeye çalışıyorum ama ben biliyorum stresli sinirli olduğum anda oluyor hemen sakinleşmeye çalışıyorum

Aynen ama 1-2gündür biraz hafifledi bende dün ayaklarımıda coco yağı sürdüm iyi geldi

Son günlerde bende çok oluyor bu zamana kadar olmamıştı bu kadar bolca su içmeye çalışıyorum ama ben biliyorum stresli sinirli olduğum anda oluyor hemen sakinleşmeye çalışıyorum
2.5 litre icmisimdir bugun ama bilemedim kuzum. Bende bu aksam basladı Bu haftalarda olması beni tedirgin etti canım ya

Kızlar arada kasılma yaşayan var mi bebek bi yerde toplaniyor gibi? Tedirgin etti beni
Bende sinirlendiğimde oluyor canım . Özellikle bu ara herşeye sinirleniveriyorum eşime sarıyom sürekli adam nefes alsa laf sokar oldum. Sıkıldım heralde evde evde hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…