2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de de oluyor du badem yağı sürmeye başladığım dan beri hafifledi

Bugun çok olmadi. Ama kac gundur geceleri hart hart kasidigimi biliyorum. Vazelin sursem ise yararmi ki ayaklarima. Ufh -_-
Yarar canım ben oğlumda karnımada bazelin kullanmıştım şimdi kokusu var sanki birazcık o yüzden kullanamadım coco yağına geçtim

2.5 litre icmisimdir bugun ama bilemedim kuzum. Bende bu aksam basladı Bu haftalarda olması beni tedirgin etti canım ya
Bişeye canın sıkıldıysa ondandır canım korkma
Benim bugün sinirlerim tavan kendimi anlamıyorum 1haftayı geçti evde oturalı ondandır sağolsun gündemde o kadar iç açıcı ki

Benimde bir ara fena çıktı sonra aniden ufaldı anlamadım bende.
Bence korkma bir sıkıntı olsa idi artık büyükler sancı ya da kanama gbi bişey yapardı bence.
Dinleniyordur yavrun içerde kalbini ferah tut.
Sağol canım inşallah

Benim 2 gün önceSine kadar şişti birden indi o yüzden endişelendim pıt pıt da hissediyordum inşallah sorun yoktur

Valla kasılmalarla ilgili bi ton yazmıştım. Baya baya trip atasın geldi hiç mi okumuyorsunuz diye B blossom- Sonuçta emek verip, zaman ayırıp yazıyorum, bence hakkım var buna Neyse 13. Haftadan 39. Haftaya kadar kasılma yaşayan biri olarak;
Kasılmalar Günde 10 kereden fazla oluyorsa doktora danışın bol su içmek dışında şuan tek yapılabilecek şey magnezyum almak. (Doktorun önermiş zaten) Günde bir maden suyu içmek,
Muz ve badem(kuruyemiş) yemekte iyi gelebilir.
Benim kasılmalarımın sebebi bulunamadı magnezyum eksikliği ile de bir alakası yoktu.
Genel olarak tekrar yazıyorum kasılmaların çok olduğunu düşünüyorsanız rahim ağzı uzunluğunu arada VAJİNAL usg ile ölçtürün. Karından sadece açıklık/kapalılık olarak ayırt ediliyor. Mm cinsinden uzunluğu sadece VAJİNAL usg ile alınabilir. Bilginiz olsun.
Bende bi dünya kasılmaya rağmen rahim incelmesi veya açıklık olmadı. Erken doğumda yapmadım. Ama yine de tedbirli olmak en güzeli.

Canim ben topicte hicbi fikrim olmasa ancak o zaman cevap atmiyorum yanlis yonlendirmemek icin. Kasılma hic bildigim bisey degildi bu haftada ondan afalladım biraz açıkçası. 10 dan fazla olmadi bugun aksam basladi zaten. Yarin badem ve magnezyum ilacina baslayayim. Rahim agzi aklimdaydi doktora olcturmeyi düşünüyorum Cok tesekkur ederim

çok sağol canıminşallah her şey güzel olacak
gaz ve şişkinlik gidiyor canım ondandır benim 3.olacak pıt pıt hareketler hissediyordum 2gündür tık yoktam hissetmeye başlasakta rahatlasakbu arada benim göbüş inmedi hala kocaman bence inmeyecekte
Kızlar arada kasılma yaşayan var mi bebek bi yerde toplaniyor gibi? Tedirgin etti beni
var malesef geçen haftadan beri sırt ağrısıyla beraber bir de dr bu yüzden magnezyum verdi arkadaşlarda söylemiş zaten,banada erken gelmişti ama olabiliyormuş bu ara strsten benim kesin
Bende sinirlendiğimde oluyor canım . Özellikle bu ara herşeye sinirleniveriyorum eşime sarıyom sürekli adam nefes alsa laf sokar oldum. Sıkıldım heralde evde evde hep.
bende eşine saranlardanım,bu ara batıyor adam banaHep evde ondan herslde her işe karışıyorTamam yardım ediyor ama beynimi yedi
sağol canım bilgiler için

Kızlar arada kasılma yaşayan var mi bebek bi yerde toplaniyor gibi? Tedirgin etti beni

Benim daha çok pozisyondan rahatsız olduğunda oluyor bi an nefesim kesilir gibi oluyor sertleşip toplanıyor seviyorum pozisyon değişikliği yapıyorum geçiyor. Şu içmeyi ihmal etmeyin .

Benim daha çok pozisyondan rahatsız olduğunda oluyor bi an nefesim kesilir gibi oluyor sertleşip toplanıyor seviyorum pozisyon değişikliği yapıyorum geçiyor. Şu içmeyi ihmal etmeyin .

Kızlar çok kötüyüm oturduğum yerde kendimi durduramıyorum ağlamaktan
Benim psikoloji çöktü mü,hamilelikten mi,aile özlemi mi bilmiyorum
Bir anda bi korku bastı ya bana eşime bişey olurda uyanamazsak oğlum ne olur nasıl baş eder yapayalnız ,1si arasa bile cevap veremez ki,komşu tanımaz bişey yapmaz ,kim bulur onu ,çok korkar

Annelik.. eşim genelde gündüz arar mutlaka ara derim aramadığı zamanlarda. Uyanamasam , düşüp kalsam çocuk napar. Cam açık kalırsa, yada kendine zarar verir mi. . 1,2 ay önce gelen aramaları açmasını öğrettik. Rehbere fotoğraf ekledim baban, babaaanan, halan ararsa aç diye . . Ara ara geliyor böyle duygular

Annelik.. eşim genelde gündüz arar mutlaka ara derim aramadığı zamanlarda. Uyanamasam , düşüp kalsam çocuk napar. Cam açık kalırsa, yada kendine zarar verir mi. . 1,2 ay önce gelen aramaları açmasını öğrettik. Rehbere fotoğraf ekledim baban, babaaanan, halan ararsa aç diye . . Ara ara geliyor böyle duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…