2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de şifreden çıkartıcam telefonumu düşündükce deliriyorum

Allah sağlık versin canım. Ölüm duygusu gelse bile geride evladı düşünüyor insan. Hayırlısıyla sağlıkla büyüdükleri günleri görelim inşallah. . Normalde telefonu hiç vermem bu açma olayına şifre açmayı da öğrendi şimdi şarkı açıp dinliyor

Ah canim analık boyle bisey insan kendisini gram düşünmüyor evladı aklına geliyorsa Cok haklı bi endisedesin ama insallah gecicek bu gunler.. Gerçekten cok zor günler atlatıyoruz.

Bizimki aslında arama gelince açıyor isimleri okumasada yazı tipinden mi emojiden mi bilmiyorum babasının ve annemi biliyor ama şifre olunca açamıyor ,
Hayat bu uykudan uyanamasak ne yapar düşündüm ve çok kötüyüm bide insan ailelerden uzakta olursa daha fazla bu endişe Rabbim korusun onları,hiçbir çocuk böyle travma yaşamasın tek duam Anne babalarıyla birlikde büyüsünler

Ah canim analık boyle bisey insan kendisini gram düşünmüyor evladı aklına geliyorsa Cok haklı bi endisedesin ama insallah gecicek bu gunler.. Gerçekten cok zor günler atlatıyoruz.
Amin canım Allah onları sağ salim büyütmeyi nasip etsin hepimize,Hiçbir evlat acı çekmesin

2gündür var bişey demek ki haberlerede sıkılıyoruz tabi gerginiz sürekli Allah sonumuzu hayır etsin canım

Bende aynı şeyleri düşünmekten çıldıracak gibi oluyordum sonra hamile olduğumu öğrendim iyi geldi onu düşünüyorum etkilenmesin psikolojimden diyorum dua okuyorum biraz rahatladım inşaallah bizlerde çocuklarımızın büyüyüp evlat sahibi olduğu zamanları görürüz ❤

Gunaydinn. Sabah korka korka saglik ocagina gittim, maske eldiven takarak. Karaciger enzimleri icin kan tahlili verdim. Bu sirada da tetanoz aşimi da oldum. Neyse ki tenhaydi. Umarim tahlillerde guzel cikar.
Ve pıt pıt seklinde ben de hissettim sonunda. Hava kabarcigi gibiydi

Ah canım benim anne baba olarak arada bu duygulara kapılıyoruzaman kötüyü düşünme bu aralar bende zor durumlardayım çocuklarımla atlatmaya çalışıyorum sende bu zamanlarını çocuğunla ve eşinle atlatacaksın inşallh,içinde bulunduğumuz durumdan etkileniyoruz istemeden anneyiz diye güçlü olmak istedikçe içten içe evhamlarımızla baş edemiyoruz,evhamlarımdan gördüğüm rüyalar delirtti beni mesela bu gecede erken doğum yaptığımı gördm ve tekrar bebek için uğraştığımızı gördüm rüyamda ama artık takmıcam rüyalarımı,Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın,her şey güzel olacak inşallh Allah içine ferahlık versin

Yaşadığımız süreç hiç kolay değil,bir de buna hamilelik, anneliğin o kaygılı hali de eklenince insanı iyice çaresiz hissettiriyor, ama kendimizi motive etmeliyiz, nefes egzersizleri yapın o kötü düşünceleri atın kafanızdan, bu günler geçecek evlatlarımızla geçireceğimiz çok güzel günler bizi bekliyor inanın

Günaydın kizlar ❤
İcim cok umut dolu insallah bugunler gecicek yakında en kolay atlatan ulkelerden birisi olucaz ben inaniyorum. Bikac haftaya hersey guzel olucak
Ay ne güzel dedin öyledün kızıma çok üzüldüm 8.sınıf ve arkadaşlarımı bi daha göremicem okuluma bi daha gidemicem diye ağlıyordu,üstelik lgs girecek veyılsonu baloları vardı şimdiden kıyafet bakıyordu inşallah çocukların yüzü suyu hürmetine atlatırız bugünleri

İnsallah canim benim hepsi gecicek
Biz ailelerden uzagız annem agliyor ona üzülüyorum torunlarımı seni esini gorebilcek miyim bi kere daha diyo yaslılarda ayrı psikolojide herkeste durumlar karıştı.

Kızlar bu haftalarda karın ağrısı yaşayan oluyor mu aranızda?
Ciddi ciddi ağrı giriyor kanama falan mı var diye bakma ihtiyacı duyuyorum.
Doktor bel, karın ağrısı normal dedi ama ben kabullenemedim heralde.. :S

Cok aşırı ısrarla devam etmeyen her agrı normaldir diyor Nomu doktorlar ama sen yinede takip et canim

Bebek büyüdüğü için olabilir bence

Canim benim de arada agriyor. Ablama sormustum onun da agrirmis. Sonucta rahimle beraber karin buyuyor, geriliyor. Bazi hareketlerde agri yapabilir. Dikkat etmek gereken pozisyon degistirince ya da dinlenince agrinin kesilip kesilmedigi. Her pozisyonda ne olursa olsun agriyorsa doktora gitmek gerekebilir. Ayrica sabah bunu okumustum. Karin bag dokusunda agrinin normal oldugundan bahseden bi yazi. Uzanin dinlenin, yavas pozisyon degistirin, ani hareketlerden kacinin, hamilelik korsesi giyin diyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200323-100450_Pregnancy.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben geçtiğimiz haftalarda yaşamıştım. Sabah ağrıyla uyandım ama bütün karnımı saran bir ağrıydı. Geçmeyince korkup doktora gitmiştim. Doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir demişti.

Çok teşekkür ederim canlarım dün ağlaya ağlaya uyuya kalmışım,eşim sabah farketti söylendi beni neden uyandırmadın falan onada söyledim düşüncelerimi biraz rahatladım
İnşallah Rabbim en az onları kendi ayaklarının üstünde durana kadar büyütmegi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…