- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Ben de şifreden çıkartıcam telefonumu düşündükce deliriyorumAnnelik.. eşim genelde gündüz arar mutlaka ara derim aramadığı zamanlarda. Uyanamasam , düşüp kalsam çocuk napar. Cam açık kalırsa, yada kendine zarar verir mi. . 1,2 ay önce gelen aramaları açmasını öğrettik. Rehbere fotoğraf ekledim baban, babaaanan, halan ararsa aç diye . . Ara ara geliyor böyle duygular
Ben de şifreden çıkartıcam telefonumu düşündükce deliriyorum
Ah canim analık boyle bisey insan kendisini gram düşünmüyor evladı aklına geliyorsaBen de şifreden çıkartıcam telefonumu düşündükce deliriyorum
Bizimki aslında arama gelince açıyor isimleri okumasada yazı tipinden mi emojiden mi bilmiyorum babasının ve annemi biliyor ama şifre olunca açamıyor ,Allah sağlık versin canım. Ölüm duygusu gelse bile geride evladı düşünüyor insan. Hayırlısıyla sağlıkla büyüdükleri günleri görelim inşallah. . Normalde telefonu hiç vermem bu açma olayına şifre açmayı da öğrendi şimdi şarkı açıp dinliyor
Amin canım Allah onları sağ salim büyütmeyi nasip etsin hepimize,Hiçbir evlat acı çekmesinAh canim analık boyle bisey insan kendisini gram düşünmüyor evladı aklına geliyorsaCok haklı bi endisedesin ama insallah gecicek bu gunler.. Gerçekten cok zor günler atlatıyoruz.
2gündür var bişey demek ki haberlerede sıkılıyoruz tabi gerginiz sürekli Allah sonumuzu hayır etsin canımçok sağol canıminşallah her şey güzel olacak
gaz ve şişkinlik gidiyor canım ondandır benim 3.olacak pıt pıt hareketler hissediyordum 2gündür tık yoktam hissetmeye başlasakta rahatlasak bu arada benim göbüş inmedi hala kocaman bence inmeyecekte
var malesef geçen haftadan beri sırt ağrısıyla beraber bir de dr bu yüzden magnezyum verdi arkadaşlarda söylemiş zaten,banada erken gelmişti ama olabiliyormuş bu ara strsten benim kesin
bende eşine saranlardanım,bu ara batıyor adam banaHep evde ondan herslde her işe karışıyor Tamam yardım ediyor ama beynimi yedi
sağol canım bilgiler için
Bende aynı şeyleri düşünmekten çıldıracak gibi oluyordum sonra hamile olduğumu öğrendim iyi geldi onu düşünüyorum etkilenmesin psikolojimden diyorum dua okuyorum biraz rahatladım inşaallah bizlerde çocuklarımızın büyüyüp evlat sahibi olduğu zamanları görürüz ❤Kızlar çok kötüyüm oturduğum yerde kendimi durduramıyorum ağlamaktan
Benim psikoloji çöktü mü,hamilelikten mi,aile özlemi mi bilmiyorum
Bir anda bi korku bastı ya bana eşime bişey olurda uyanamazsak oğlum ne olur nasıl baş eder yapayalnız ,1si arasa bile cevap veremez ki,komşu tanımaz bişey yapmaz ,kim bulur onu ,çok korkar
Ah canım benim anne baba olarak arada bu duygulara kapılıyoruzKızlar çok kötüyüm oturduğum yerde kendimi durduramıyorum ağlamaktan
Bir anda bi korku bastı ya bana eşime bişey olurda uyanamazsak oğlum ne olur nasıl baş eder yapayalnız ,1si arasa bile cevap veremez ki,komşu tanımaz bişey yapmaz ,kim bulur onu ,çok korkar
Yaşadığımız süreç hiç kolay değil,bir de buna hamilelik, anneliğin o kaygılı hali de eklenince insanı iyice çaresiz hissettiriyor, ama kendimizi motive etmeliyiz, nefes egzersizleri yapın o kötü düşünceleri atın kafanızdan, bu günler geçecek evlatlarımızla geçireceğimiz çok güzel günler bizi bekliyor inanınKızlar çok kötüyüm oturduğum yerde kendimi durduramıyorum ağlamaktan
Ay ne güzel dedin öyleGünaydın kizlar ❤
İcim cok umut dolu insallah bugunler gecicek yakındaen kolay atlatan ulkelerden birisi olucaz ben inaniyorum. Bikac haftaya hersey guzel olucak
İnsallah canim benim hepsi gecicekAy ne güzel dedin öyledün kızıma çok üzüldüm 8.sınıf ve arkadaşlarımı bi daha göremicem okuluma bi daha gidemicem diye ağlıyordu,üstelik lgs girecek veyılsonu baloları vardı şimdiden kıyafet bakıyordu inşallah çocukların yüzü suyu hürmetine atlatırız bugünleri
Cok aşırı ısrarla devam etmeyen her agrı normaldir diyor Nomu doktorlar ama sen yinede takip et canimKızlar bu haftalarda karın ağrısı yaşayan oluyor mu aranızda?
Ciddi ciddi ağrı giriyor kanama falan mı var diye bakma ihtiyacı duyuyorum.
Doktor bel, karın ağrısı normal dedi ama ben kabullenemedim heralde.. :S
Bebek büyüdüğü için olabilir benceKızlar bu haftalarda karın ağrısı yaşayan oluyor mu aranızda?
Canim benim de arada agriyor. Ablama sormustum onun da agrirmis. Sonucta rahimle beraber karin buyuyor, geriliyor. Bazi hareketlerde agri yapabilir. Dikkat etmek gereken pozisyon degistirince ya da dinlenince agrinin kesilip kesilmedigi. Her pozisyonda ne olursa olsun agriyorsa doktora gitmek gerekebilir. Ayrica sabah bunu okumustum. Karin bag dokusunda agrinin normal oldugundan bahseden bi yazi. Uzanin dinlenin, yavas pozisyon degistirin, ani hareketlerden kacinin, hamilelik korsesi giyin diyor.Kızlar bu haftalarda karın ağrısı yaşayan oluyor mu aranızda?
Ben geçtiğimiz haftalarda yaşamıştım. Sabah ağrıyla uyandım ama bütün karnımı saran bir ağrıydı. Geçmeyince korkup doktora gitmiştim. Doktor bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir demişti.Kızlar bu haftalarda karın ağrısı yaşayan oluyor mu aranızda?
Bende aynı şeyleri düşünmekten çıldıracak gibi oluyordum sonra hamile olduğumu öğrendim iyi geldi onu düşünüyorum etkilenmesin psikolojimden diyorum dua okuyorum biraz rahatladım inşaallah bizlerde çocuklarımızın büyüyüp evlat sahibi olduğu zamanları görürüz ❤
Ah canım benim anne baba olarak arada bu duygulara kapılıyoruzaman kötüyü düşünme bu aralar bende zor durumlardayım çocuklarımla atlatmaya çalışıyorum sende bu zamanlarını çocuğunla ve eşinle atlatacaksın inşallh,içinde bulunduğumuz durumdan etkileniyoruz istemeden anneyiz diye güçlü olmak istedikçe içten içe evhamlarımızla baş edemiyoruz,evhamlarımdan gördüğüm rüyalar delirtti beni mesela bu gecede erken doğum yaptığımı gördm ve tekrar bebek için uğraştığımızı gördüm rüyamda ama artık takmıcam rüyalarımı,Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın,her şey güzel olacak inşallh Allah içine ferahlık versin
Çok teşekkür ederim canlarım dün ağlaya ağlaya uyuya kalmışım,eşim sabah farketti söylendi beni neden uyandırmadın falan onada söyledim düşüncelerimi biraz rahatladımYaşadığımız süreç hiç kolay değil,bir de buna hamilelik, anneliğin o kaygılı hali de eklenince insanı iyice çaresiz hissettiriyor, ama kendimizi motive etmeliyiz, nefes egzersizleri yapın o kötü düşünceleri atın kafanızdan, bu günler geçecek evlatlarımızla geçireceğimiz çok güzel günler bizi bekliyor inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?