2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin insallah canim hepimizin evladı analı babalı büyüsün insallah tum cocuklarin

Amin canım inşallh

Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken kaşar attım ağzıma bebeğim kıpırdaştı,az sonra tekrar yedim yine kıpırdadı karnım açtı ilk kaşar yedim bebeğim sevdi galibaben bu kaşarı oğlumda da denemiştim o da tekmeliyordu kaşar yerken be şu anda çok seviyor kaşar peynirini

Ye valla bol bol bebeğe de faydalı kilo aldırıyormuş anne karnında

Bu arada sırt ağrım arttı çaresiz bıraktı beni kızlar kasıklarımda ağrıyor mecbur doktora gidicem çünkü karnımdaki kasılma sertlik dünden beri hiç gitmedi,eşimi ikna etmeye çalışıyorum gidebilmek için,burada ki devlete giderim en azında sakinmiş

Ben 17+3 um 17+0 da basladi benim kızımda hareketlenmeye
Kasar cok severek tuketirim zaten birazdan yicem deniyelim bakalim :)

Benimki de limonlu çayı seviyor ama ben zor içiyorum.ne zaman içsem tekmeyi yiyorum.belki de sevmiyordur ben de dün çok fena bunalım takıldım akşam üzerine kadar uyur sonra yemek yapayım dedim yere bişey dökülmüştü ona basıp bı güzel uçtum popo izerine çok korktum.dunden beri elim ayağım tutmuyor.aman dikkatli olun kizlar.insan çok vicdan yapıyor çocuk resmen takla attı karnimda

Bende onu farkettim geçen haftalarda. Kaşar yiyince kıpır kıpır oluyor benim oğluşta.
Çikolatada tepki yok.

Kızlar bu arada size bisey anlatayım bu stresli zamanlarimda beni bi nebze güldürdü :)
Bizim tarafta tum torunlar erkek ilk kız torun benim
Canim cok gecmis olsun ya

Kızlar bu arada size bisey anlatayım bu stresli zamanlarimda beni bi nebze güldürdü :)
Bizim tarafta tum torunlar erkek ilk kız torun benim

Canim cok gecmis olsun ya

Canim esimin ailesinde de tum torunlar kiz, ilk erkek bizimki olacak insallah. Halasi simdiden yelekler, patikler ormus. Heyecandan duramiyorlar.

Gecmis olsun canim benim.

Canim esimin ailesinde de tum torunlar kiz, ilk erkek bizimki olacak insallah. Halasi simdiden yelekler, patikler ormus. Heyecandan duramiyorlar.
Ay benim mesaj yarim kalmis abla duzenleme zamani da gecmis. Tabi boyle ilk olunca bi tık daha farkli oluyo sanırım Bizimde hepimizin cocuklari erkekti kardesler olarak.
Annemler kumbara yapmışlar doguma kadar ne birikirse bisey alırız diye. Prenses diye seviyo annemle babam benim kızı simdiden. Neyse babam gecen aksam seslenmis prensesin kumbarasini getirin diye. Kız kardesim(20) bundan haberi yokmus tabi kendi kumbarasini götürmüş babamin yaninda beklemeye baslamis e hadi demis babamda demis ben prenses diye sana demedim ki ablanın kızına oyle sesleniyorum demis aradı beni gecen diyo abla kızın simdiden papucumu dama attırdı :))) normalde babam her aksam ona verir harclik. Benim harcliklar artik bölündü diyo

off ne dokunuyordur simdi kardesine. Parayi paylasmak neyse de unvani elinden aliniyor, taci elinden aliniyor.

çok geçmiş olsun canım
Bende onu farkettim geçen haftalarda. Kaşar yiyince kıpır kıpır oluyor benim oğluşta.
Çikolatada tepki yok.
aynen çikolatayla işi yok bir de canım hiç istemiyor çikolata

Bende sinirlendiğimde oluyor canım . Özellikle bu ara herşeye sinirleniveriyorum eşime sarıyom sürekli adam nefes alsa laf sokar oldum. Sıkıldım heralde evde evde hep.
Elinde varsa
Allah korusun canım..Böyle böyle düşünürsek çıldırırız.
Karaciğer enzimlerine, böbrek değerlerine bir baktır istersen çünkü önemli hormonlar duygularımız üzerinde çok etkili.Durduk yere bu düşüncelere girmiyoruz.
Belki evde kalmak, hamilelik hepsi üst üste geldi elinden geldiğince düşünme böyle şeyleri hemen başka uğraşlar bul ,dikkatini dağıt..İçini ferah tut canım benim..

Eşim gitmeyelim dedi gitmedik hastaneye bi şekilde rahatlattı da beni,göbeğim yumuşadı şimdi o sertlik geçti masaj yaptı sırtımada,dayanıcam artık zaten azda olsa hissettim bi kaç kez kuzumu,çenemde de kocaman bi sivilce çıktıilk kez

Bununla gecmis olsun insallah tekrarı olmasin canimolcak böyle agrilar artik alisicaz bebek buyudukce

Kızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Şimdi o randevumda iptal oldu
Napacağımı hiç bilmiyorum. Çok üzüldüm..

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…