Kaç haftalıksın?Kızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Şimdi o randevumda iptal oldu
Napacağımı hiç bilmiyorum. Çok üzüldüm..
23 24 e kadar yapıyor diye biliyorumİnşallah o zaman a kadar bu virüs gider de tekrar randevu alirsinKızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Şuan 19+2 yim. Randevum 21.haftadaydıKaç haftalıksın?
İnşallah ama hiç umudum yok23 24 e kadar yapıyor diye biliyorumİnşallah o zaman a kadar bu virüs gider de tekrar randevu alirsin
Canım sağlıkla devam edecek inşallah her şey içini ferah tut..Ara ara kasılmalardan dolayı ben de sertlik hissediyorum.Bol su tüketmeye çalış. Magnezyumun varsa kullan, bir de bol bol uzanarak dinlen.Eşim gitmeyelim dedi gitmedik hastaneye bi şekilde rahatlattı da beni,göbeğim yumuşadı şimdi o sertlik geçti masaj yaptı sırtımada,dayanıcam artık zaten azda olsa hissettim bi kaç kez kuzumu,çenemde de kocaman bi sivilce çıktıilk kez
Kızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Can sağlığı olsun 24. Haftaya kadar zamanın var ..Canım Mardin ve Batma'a da baktın mı oralarda size yakın belki 2-3 Haftaya özel bir klinik ayarlanabilir.Kızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Eşim gitmeyelim dedi gitmedik hastaneye bi şekilde rahatlattı da beni,göbeğim yumuşadı şimdi o sertlik geçti masaj yaptı sırtımada,dayanıcam artık zaten azda olsa hissettim bi kaç kez kuzumu,çenemde de kocaman bi sivilce çıktıilk kez
Örgü örebilirsiniz.. Bebek battaniyesi yada yelek vb..Örgü bilmiyorsanız bile youtube da çok güzel video anlatımları var ister istemez insan öğreniyor.Bebek hazırlığı için evde ne yapıyorsun uz yada ne yapabilirim normal de çalışıyordum bu virüs den dolayı evdeyim çok sıkıldım dışarı da çıkmıyorum evde egzersiz temizlik ymeek falan yapıyor um ama zaman geçmiyor bebek için ne yapabilirim diye düşünüyorumfikri olan var mı
Ailem baya uzakta zaten.Canim bozma moralini. Ailenin yanina gelebilecek gibi misin? Ya da diger yakin sehirlerden randevu durumu olmaz mi?
Bebek hazırlığı için evde ne yapıyorsun uz yada ne yapabilirim normal de çalışıyordum bu virüs den dolayı evdeyim çok sıkıldım dışarı da çıkmıyorum evde egzersiz temizlik ymeek falan yapıyor um ama zaman geçmiyor bebek için ne yapabilirim diye düşünüyorumfikri olan var mı
Batman’a baktım orada yok. Mardin’e hiç bakmamıştım aslında orayı bir araştırayım.Can sağlığı olsun 24. Haftaya kadar zamanın var ..Canım Mardin ve Batma'a da baktın mı oralarda size yakın belki 2-3 Haftaya özel bir klinik ayarlanabilir.
Ailem baya uzakta zaten.
Buraya yakın Diyarbakır vardı. Diğer illerde burası gibi artık kader deyip sağlıkla kucağıma almak için dua edicem ablacım
Bende arkadaşın söylediğini soyleyecektim. Benimde 21+3 te (1Nisanda) randevum var simdilik iptal soz konusu degil ama iptal olursa 24. Haftaya kadar bakilabiliyormus. Canını sıkma tatlım. Bol dua edelim yoksa deliricez hep beraber.Şuan 19+2 yim. Randevum 21.haftadaydı
Bayaa uzak kalıyor orası. Van olabilme ihtimali var ama orayıda hiç bilmiyorum ki.. Eşiminde izinleri iptal kendim gitmek zorundayım. Şaka gibi bir yıl yaCanim Erzurum cok mu uzak kalir? Oradan da bir sansini denesen?
Mesela ben bebek güncesi yapiyorum. Küçük bir resim defteri aldim. Simli ve duz eva kagitlar boya kalemleri vs bir suru sus malzemesi. Bebegimin guncesini kendim hazirliyorum. Gerci oglum olacak ne kadar deger verir saklar bilmiyorum ama olsun. Resimleri kendim cizdigim icin baya vaktimi aliyor. Sıkılmaya pek vakit kalmıyor açıkçası :)))Bebek alisverisini 30+ haftalara birakmistim. Onun icin bir hazirligim yok. Su an hobi olarak marketten alinan her seyin ambalajini camasir suyuyla silip, sonra sirkeli suyla yikiyorum. Akabinde durulama, kurulama derken epey yoruluyorum. Oglen uykusuna yatiyorum. İsten ayrilali neredeyse 1 ay oldu hala yorgunlugumu atamadim. Tasinma isini de biraz erteledik. Daha eve gidilip olculerin alinmasi lazim perde va ucub
Diger arkadaslardan gelecek fikirleri ben de takip edecegim. Orijinal fikirler gelecegine eminim. ☺
Üzüldüm yaKızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?