2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kaç haftalıksın?

23 24 e kadar yapıyor diye biliyorumİnşallah o zaman a kadar bu virüs gider de tekrar randevu alirsin

Bebek hazırlığı için evde ne yapıyorsun uz yada ne yapabilirim normal de çalışıyordum bu virüs den dolayı evdeyim çok sıkıldım dışarı da çıkmıyorum evde egzersiz temizlik ymeek falan yapıyor um ama zaman geçmiyor bebek için ne yapabilirim diye düşünüyorum fikri olan var mı

Canım sağlıkla devam edecek inşallah her şey içini ferah tut..Ara ara kasılmalardan dolayı ben de sertlik hissediyorum.Bol su tüketmeye çalış. Magnezyumun varsa kullan, bir de bol bol uzanarak dinlen.

Canim bozma moralini. Ailenin yanina gelebilecek gibi misin? Ya da diger yakin sehirlerden randevu durumu olmaz mi?

Can sağlığı olsun 24. Haftaya kadar zamanın var ..Canım Mardin ve Batma'a da baktın mı oralarda size yakın belki 2-3 Haftaya özel bir klinik ayarlanabilir.

Gecmis olsun canim. Kendini yormamaya bak guzelim.

Örgü örebilirsiniz.. Bebek battaniyesi yada yelek vb..Örgü bilmiyorsanız bile youtube da çok güzel video anlatımları var ister istemez insan öğreniyor.

Bebek alisverisini 30+ haftalara birakmistim. Onun icin bir hazirligim yok. Su an hobi olarak marketten alinan her seyin ambalajini camasir suyuyla silip, sonra sirkeli suyla yikiyorum. Akabinde durulama, kurulama derken epey yoruluyorum. Oglen uykusuna yatiyorum. İsten ayrilali neredeyse 1 ay oldu hala yorgunlugumu atamadim. Tasinma isini de biraz erteledik. Daha eve gidilip olculerin alinmasi lazim perde va ucub

Diger arkadaslardan gelecek fikirleri ben de takip edecegim. Orijinal fikirler gelecegine eminim.

Can sağlığı olsun 24. Haftaya kadar zamanın var ..Canım Mardin ve Batma'a da baktın mı oralarda size yakın belki 2-3 Haftaya özel bir klinik ayarlanabilir.
Batman’a baktım orada yok. Mardin’e hiç bakmamıştım aslında orayı bir araştırayım.
Siz Van’daydınız değil mi? Orada var mı önerebileceğiniz doktor. Varsa gelmeye çalışırım.

Ailem baya uzakta zaten.
Buraya yakın Diyarbakır vardı. Diğer illerde burası gibi artık kader deyip sağlıkla kucağıma almak için dua edicem ablacım

Canim Erzurum cok mu uzak kalir? Oradan da bir sansini denesen?

Şuan 19+2 yim. Randevum 21.haftadaydı
Bende arkadaşın söylediğini soyleyecektim. Benimde 21+3 te (1Nisanda) randevum var simdilik iptal soz konusu degil ama iptal olursa 24. Haftaya kadar bakilabiliyormus. Canını sıkma tatlım. Bol dua edelim yoksa deliricez hep beraber.

Mesela ben bebek güncesi yapiyorum. Küçük bir resim defteri aldim. Simli ve duz eva kagitlar boya kalemleri vs bir suru sus malzemesi. Bebegimin guncesini kendim hazirliyorum. Gerci oglum olacak ne kadar deger verir saklar bilmiyorum ama olsun. Resimleri kendim cizdigim icin baya vaktimi aliyor. Sıkılmaya pek vakit kalmıyor açıkçası :)))

Üzüldüm ya Benim de yarındı randevum. 1 hafta daha ertelendi. Bugün 20+6 yım. Gittiğimde 22 haftayı doldurmuş olcam. Benim kendi doktorum yapacaktı zaten.. Bi özel muayenelerle görüş istersen. Perinatolog olmasa da tecrübeli doktor bulabilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…