2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tüh ya bu kötü olmuş. Valla aklıma gelen başımıza geliyor. Bende yarın kliniği bir arayayım olmadı hemen gidip erkende olsa ayrıntılıya gireyim doktor onaylarsa
Ve sanırım dışarı çıkma yasağı gelmesi de an meselesi. Bugün marketimizde bir çok önlem daha alındı ve olay bir ileri noktaya taşındı.
Sonumuz hayrolsun inş

Tetanoz aşısı yapılmıyormuş burda. İstesem de olmazmış. Önermiyorlarmış. Aklımdan bu fikri çıkaracakmışım. Telefon üzerinden dayak yedim resmen. Sorduğuma soracağıma pişman oldum

Tetanoz aşısı yapılmıyormuş burda. İstesem de olmazmış. Önermiyorlarmış. Aklımdan bu fikri çıkaracakmışım. Telefon üzerinden dayak yedim resmen. Sorduğuma soracağıma pişman oldum
Bence çok çok önemli Bi aşı. Neticede doğum yapacağız. Hastanedeki herhangi Bi şeyden aletten de Olabılır. Bebeğimiz ve bizim için çok çok önemli bence. Bu aşıları niye bu kadar karalamaya gıdıyor lar anlamış değilim

Canım çok üzüldüm ama inşallah Rabbim bi yol gösterir engelleri kaldırır inşallah

Benimde çarşamba günü randevum.. Yarın arayıp saati netleştireceklerdi.. Umarım iptal oldu demezler

Bayaa uzak kalıyor orası. Van olabilme ihtimali var ama orayıda hiç bilmiyorum ki.. Eşiminde izinleri iptal kendim gitmek zorundayım. Şaka gibi bir yıl ya

S su-doku Van’daydi diye hatirliyorum. Belki yardimci olabilir. İnsallah o zamana kadar zaten atlatmis oluruz su krizi.

Çok teşekkür ederim canım ,böyle düşünceler benim hep oluyor biraz uğraş bulmayınca sarıyorum ,bu aralarda boş zaman çok bide ölümleri duyunca insan bi düşünüyor ben babamı erken kaybettim o yüzden o acıyı bilirim
Hayırlısı güzel şeyler düşünmeye çalışıcam yoksa kalbim sıkışıyor

Biz Bi süre bebişlere hasret olucaz galiba
Yakın zamanda gitmiş olsam neyse ama zaten martın başında gitmiştim en son valla başka doktora da olsa giderim.
Emrivaki yaptım biraz, eldivenimi maskemi takıp geleyim diye
Not: ben buraya yazarken tamam gel dedi doktorum

Bana da ilk gebelikte aile hekimliğinde tetanoz aşısı zamanınız ama kadın doğum doktorunuza sorun öyle yapalım bazı doktorlar gerek görmüyor ya da istemiyorlar demişti, doktorum da zaten doğumu steril şartlarda yapıcaz gerek yok demişti ben de yaptırmamıştım. Aşı karşıtlığından değil

Ah keske benim de boyle bir yetenegim olsa. Cin Ali bile cizemeyenlerdenim.

Yakın zamanda gitmiş olsam neyse ama zaten martın başında gitmiştim en son valla başka doktora da olsa giderim.
Emrivaki yaptım biraz, eldivenimi maskemi takıp geleyim diye
Not: ben buraya yazarken tamam gel dedi doktorum
Ya mart başı görmüşsün en azından ben şubat ortası gördüm en son ,ama şükür kıpır kıpır oluyor rahatlıyorum

Ya mart başı görmüşsün en azından ben şubat ortası gördüm en son ,ama şükür kıpır kıpır oluyor rahatlıyorum
Aynen kuzum bende şuan işten geldim karnımı doyurdum şimdi soldan minik minik vuruyor kurban olduğum

Aynen kuzum bende şuan işten geldim karnımı doyurdum şimdi soldan minik minik vuruyor kurban olduğum
Aynen bide benim kız sabah gözümü açmadan elim karnımda kıpırdamasına gülümsüyorum ,öğlen de uyumuştum şimdi kalktım kıpır kıpır minnoşum
Maşallah kuzulara annelerinin endişelerini azaltıyorlar

Maşallah maşallah
Seneye bu zamanlar kucağımızdayken seveceğiz inşallahhh

iilay canim cok şaşırdım ve üzüldüm. İnsallah baska civar illerde bi doktor bulabilirsin. Sukurki daha zamanimiz var ben inaniyorum bikac haftaya daha guzel olucak hersey ve rahatca gidebilecegiz❤
İnşallah canım ama pek umudum yok
İmkanın varsa hemen git canım. Birde beni kendileri aramadılar. Ben arayıp bir sorayım dedim sıkıntı var mı diye. Kapattık dediler şoka girdim.

Canım çok üzüldüm ama inşallah Rabbim bi yol gösterir engelleri kaldırır inşallah
İnşallah canım
Benimde çarşamba günü randevum.. Yarın arayıp saati netleştireceklerdi.. Umarım iptal oldu demezler
Sen ara canım. Beni de arayan olmadı ben kendim arayıp öğrendim.
Diyarbakır da devlet tercih edersen eğer canım ben haftaya gidicem memnun kalırsam sana haber veriyim buraya alırsın
Olur canım inşallah orada iptal durumu söz konusu olmaz. Oradan randevuyu nasıl aldın?

Bayaa uzak kalıyor orası. Van olabilme ihtimali var ama orayıda hiç bilmiyorum ki.. Eşiminde izinleri iptal kendim gitmek zorundayım. Şaka gibi bir yıl ya

canım eşin sağlıkçı mıydı, polis miydi
çok üzülmemeye çalış elbet gideceksin detaylıya.
belki bizimkiler de ertelendi bilmiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…