- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Tüh ya bu kötü olmuş. Valla aklıma gelen başımıza geliyor. Bende yarın kliniği bir arayayım olmadı hemen gidip erkende olsa ayrıntılıya gireyim doktor onaylarsaKızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Şimdi o randevumda iptal oldu
Napacağımı hiç bilmiyorum. Çok üzüldüm..
Bence çok çok önemli Bi aşı. Neticede doğum yapacağız. Hastanedeki herhangi Bi şeyden aletten de Olabılır. Bebeğimiz ve bizim için çok çok önemli bence. Bu aşıları niye bu kadar karalamaya gıdıyor lar anlamış değilimTetanoz aşısı yapılmıyormuş burda. İstesem de olmazmış. Önermiyorlarmış. Aklımdan bu fikri çıkaracakmışım. Telefon üzerinden dayak yedim resmen. Sorduğuma soracağıma pişman oldum
Canım çok üzüldüm ama inşallah Rabbim bi yol gösterir engelleri kaldırır inşallahKızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Benimde çarşamba günü randevum.. Yarın arayıp saati netleştireceklerdi.. Umarım iptal oldu demezlerKızlar maalesef az önce detaylı ultrason randevumun iptal olduğunu öğrendim. Siirt’teyiz burada detaylı yapacak bir doktor yok diye biliyorum. O yüzden Diyarbakır’da özel bir kliniğe gidecektim.
Biz Bi süre bebişlere hasret olucaz galibaYarına da normal doktor randevum vardı doktora mesaj attım “bir sıkıntın yoksa gelmesen daha iyi” dedi
Gelmezsem sıkıntı olacak diyemedim
Çok teşekkür ederim canım ,böyle düşünceler benim hep oluyor biraz uğraş bulmayınca sarıyorum ,bu aralarda boş zaman çok bide ölümleri duyunca insan bi düşünüyor ben babamı erken kaybettim o yüzden o acıyı bilirimElinde varsa
Allah korusun canım..Böyle böyle düşünürsek çıldırırız.
Karaciğer enzimlerine, böbrek değerlerine bir baktır istersen çünkü önemli hormonlar duygularımız üzerinde çok etkili.Durduk yere bu düşüncelere girmiyoruz.
Belki evde kalmak, hamilelik hepsi üst üste geldi elinden geldiğince düşünme böyle şeyleri hemen başka uğraşlar bul ,dikkatini dağıt..İçini ferah tut canım benim..
Yakın zamanda gitmiş olsam neyse ama zaten martın başında gitmiştim en son valla başka doktora da olsa giderim.Biz Bi süre bebişlere hasret olucaz galiba
Bana da ilk gebelikte aile hekimliğinde tetanoz aşısı zamanınız ama kadın doğum doktorunuza sorun öyle yapalım bazı doktorlar gerek görmüyor ya da istemiyorlar demişti, doktorum da zaten doğumu steril şartlarda yapıcaz gerek yok demişti ben de yaptırmamıştım. Aşı karşıtlığından değilTetanoz aşısı yapılmıyormuş burda. İstesem de olmazmış. Önermiyorlarmış. Aklımdan bu fikri çıkaracakmışım. Telefon üzerinden dayak yedim resmen. Sorduğuma soracağıma pişman oldum
Mesela ben bebek güncesi yapiyorum. Küçük bir resim defteri aldim. Simli ve duz eva kagitlar boya kalemleri vs bir suru sus malzemesi. Bebegimin guncesini kendim hazirliyorum. Gerci oglum olacak ne kadar deger verir saklar bilmiyorum ama olsun. Resimleri kendim cizdigim icin baya vaktimi aliyor. Sıkılmaya pek vakit kalmıyor açıkçası :)))
Ya mart başı görmüşsün en azındanYakın zamanda gitmiş olsam neyse ama zaten martın başında gitmiştim en son valla başka doktora da olsa giderim.
Emrivaki yaptım biraz, eldivenimi maskemi takıp geleyim diye
Not: ben buraya yazarken tamam gel dedi doktorum
Benim tatlılarda kıpırdıyor özellikleSeverim bende yeni yeni yemeye başladım sadece beyaz peynir yiyebiliyordum,sizlerde yiyin bebişler kıpırdayacak mı bakalım☺
Aynen kuzum bende şuan işten geldim karnımı doyurdum şimdi soldan minik minik vuruyor kurban olduğumYa mart başı görmüşsün en azındanben şubat ortası gördüm en son ,ama şükür kıpır kıpır oluyor rahatlıyorum
Aynen bide benim kız sabah gözümü açmadan elim karnımda kıpırdamasına gülümsüyorum ,öğlen de uyumuştum şimdi kalktım kıpır kıpır minnoşumAynen kuzum bende şuan işten geldim karnımı doyurdum şimdi soldan minik minik vuruyor kurban olduğum
Maşallah maşallahAynen bide benim kız sabah gözümü açmadan elim karnımda kıpırdamasına gülümsüyorum ,öğlen de uyumuştum şimdi kalktım kıpır kıpır minnoşum
Maşallah kuzulara ♥annelerinin endişelerini azaltıyorlar ☺
Diyarbakır da devlet tercih edersen eğer canım ben haftaya gidicem memnun kalırsam sana haber veriyim buraya alırsınBayaa uzak kalıyor orası. Van olabilme ihtimali var ama orayıda hiç bilmiyorum ki.. Eşiminde izinleri iptal kendim gitmek zorundayım. Şaka gibi bir yıl ya
İnşallah canım ama pek umudum yokiilay canim cok şaşırdım ve üzüldüm. İnsallah baska civar illerde bi doktor bulabilirsin. Sukurki daha zamanimiz var ben inaniyorum bikac haftaya daha guzel olucak hersey ve rahatca gidebilecegiz❤
İmkanın varsa hemen git canım. Birde beni kendileri aramadılar. Ben arayıp bir sorayım dedim sıkıntı var mı diye. Kapattık dediler şoka girdim.Tüh ya bu kötü olmuş. Valla aklıma gelen başımıza geliyor. Bende yarın kliniği bir arayayım olmadı hemen gidip erkende olsa ayrıntılıya gireyim doktor onaylarsa
Ve sanırım dışarı çıkma yasağı gelmesi de an meselesi. Bugün marketimizde bir çok önlem daha alındı ve olay bir ileri noktaya taşındı.
Sonumuz hayrolsun inş
İnşallah canımCanım çok üzüldüm ama inşallah Rabbim bi yol gösterir engelleri kaldırır inşallah
Sen ara canım. Beni de arayan olmadı ben kendim arayıp öğrendim.Benimde çarşamba günü randevum.. Yarın arayıp saati netleştireceklerdi.. Umarım iptal oldu demezler
Olur canım inşallah orada iptal durumu söz konusu olmaz. Oradan randevuyu nasıl aldın?Diyarbakır da devlet tercih edersen eğer canım ben haftaya gidicem memnun kalırsam sana haber veriyim buraya alırsın
Bayaa uzak kalıyor orası. Van olabilme ihtimali var ama orayıda hiç bilmiyorum ki.. Eşiminde izinleri iptal kendim gitmek zorundayım. Şaka gibi bir yıl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?